Prodaja nekretnine

Prodaja nekretnine podrazumijeva cijeli niz aktivnosti za koje je potrebna informiranost o stanju na tržištu, poznavanje zakonskih regulativa, kao i vrijeme koje ćete utrošiti na istraživanje i analizu prije sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Agencija za nekretnine Šimić dom zastupa klijenta pri prodaji nekretnine osiguravajući procjenu tržišne vrijednosti nekretnine, pripremu i obradu materijala za marketinške aktivnosti, objavu nekretnine na internetskim stranicama za prezentaciju potencijalnim kupcima, pripremu prodajne strategije prema krajnjem kupcu, prikupljanje i provjeru potrebne dokumentacije te dogovor za razgledavanje nekretnine kada vam to odgovara.

Uvažavajući sve vaše zahtjeve za prodajom nekretnine, stručni i licencirani agenti agencije Šimić Dom nekretnine u razgledavanje će dovesti ozbiljne kupce te pripremiti svu dokumentaciju za sklapanje kupoprodajnog ugovora. Agencija Šimić dom cjelokupan proces prodaje preuzima na sebe, a vama osigurava prodaju nekretnine uz najbolje uvjete.