Broj pregledavanja: 252

Građevinsko zemljište s pogledom, u samom Šibeniku

ID: 2605-1
  Građevinsko zemljište , prodaja
  265.000,00 € 1.996.642,50 kn
  Površina: 730,00 m²
  Grad
  Šibenik
  Uža lokacija
  Mandalina
  Cijena/m²
  363,01 €
  Površina
  730,00 m²

  Posredujemo u prodaji zemljišta od 730m2 na odličnoj lokaciji u samom Šibeniku. Sa zemljišta se proteže pogled na more i cijeli Šibenik. Nekretnina je idealna za kupce koji traže investiciju u svrhu bavljenja turizmom i najma brodova budući da je marina udaljena svega nekoliko koraka. Zemljište je također idealno i za kupce koji traže investiciju u svrhu samog stanovanja. Nalazi se u građevinskoj zoni, a sva potrebna infrastruktura je odmah uz zemljište kao i asfaltirani pristupni put.

   

  Prema informacijama dobivenim od ovlaštenog arhitektonskog ureda (angažiranog od strane prodavatelja), na zemljištu je moguće graditi dvojnu stambenu građevinu sa maksimalno 7 stambenih jedinica te 2 stambeno/uredske jedinice sa garažom za devet automobila, katnosti podrum + prizemlje + dva kata. Vlasništvo uredno.

   

  Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

  Šibenik


  Grad Šibenik je gospodarsko, kulturno i obrazovno središte Šibensko-kninske županije. Grad Šibenik sastoji se od 31 naselja, a kao dio županije broje se još četiri grada (Knin, Drniš, Skradin i Vodice) te 15 općina (Primošten, Rogoznica, Tisno, Murter-Kornati, Pirovac, Kistanje i druge). Grad Šibenik izvrsno je prometno povezan te kao takav središte brojnih industrijskih i poljoprivrednih aktivnosti.

  Uz razvoj industrijskih grana, u Šibeniku se kontinuirano razvija i turizam pa je sve češće prvi izbor za ljetovanje. Mediteranska klima i povoljni uvjeti osiguravaju sve češći dolazak turista koji unajmljuju apartmane, a odlučuju se i za kupnju nekretnine ili zemljišta.


  Znamenitosti

  Glavna znamenitost Šibenika je poznata Katedrala sv. Jakova, koja je 2000. godine uvrštena u UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa, a uz nju su tu i gradska vijećnica, Kneževa palača, sakralne građevine poput samostana i crkvi, tvrđave sv. Ivan i Šubićevac, šibenski gradski bedemi i druge.


  Zanimljivosti

  Grad Šibenik je poznat kao grad sporta, a uz mnoge sportaše iznjedrio je jednog od najvećih hrvatskih i svjetskih košarkaša – Dražena Petrovića. Uz sport, Šibenik je i grad pjesme pa se tako tradicionalno održavaju Međunarodni dječji festival, Festival dalmatinske šansone i ljetni glazbeni festival Terraneo.

  Opis nekretnine

  • Blizina centra
  • Blizina dućana
  • Pogled na more
  • Prilaz - asfaltirani

  Kontaktirajte agenta

  Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.