Broj pregledavanja: 508

Prodaja poslovnog prostora u prizemlju zgrade, Zagreb

ID: 2514-1
  Trgovina , prodaja
  1.150.000,00 € 8.664.675,00 kn
  Površina: 307,30 m²
  Sobnost: 1
  Grad
  Zagreb
  Uža lokacija
  Peščenica
  Cijena/m²
  3.742,27 €
  Površina
  307,30 m²
  Sobnost
  1
  Katnost
  pri
  Parking
  10

  Prodaje se poslovni prostor smješten u prizemlju poslovno-stambene zgrade u Zagrebu. Površina prostora iznosi 307,30 m2, a uključuje i 10 pripadajućih parkirnih mjesta, svako ima površinu od 12,50 m2). Nekretnina je opskrbljena svim bitnim značajkama kao što su električno mjerilo minimalne vršne snage 30KW, samostalni priključak vode sa zasebnim vodomjerom i priključak na instalacije odvodnje, telefonske instalacije sa većim brojem parica, mogućnost priključka na mrežu telekomunikacijskih usluga. Prostor se nalazi na izvrsnoj lokaciji, a u najmu je već duži period. U slučaju kupnje nekretnine od strane fizičke osobe cijena iznosi 1.000.000€ + PDV.

   

  Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

  Zagreb


  Zagreb je najveći i glavni grad Republike Hrvatske te gospodarsko, administrativno i kulturno središte. Smješten je u kontinentalnoj Hrvatskoj te se nalazi na središtu putova između Središnje i Jugoistočne Europe. Grad broji 17 gradskih četvrti, koje su povezane javnim gradskim prijevozom.

  Prema posljednjem popisu stanovništva šire gradsko područje broji oko milijun stanovnika, a najvažnije grane gospodarstva uključuju industriju hrane, farmaceutsku industriju, tekstilnu i proizvodnju električnih aparata. Uz navedeno, Zagreb je poslovno i trgovinsko središte na prometnom raskrižju između Srednje i Istočne Europe.

  Kao takav grad je centralizirano središte Hrvatske te ima najveći izbor nekretnina za kupnju ili najam. Uz zgrade stare gradnje, velik je broj novoizgrađenih zgrada i naselja te građevinskih zemljišta izvan centra grada.


  Znamenitosti

  Uz bogatu povijest i nasljeđe, Zagreb broji velik broj znamenitosti među kojima se ističu povijesna jezgra Gradec, crkva sv. Marka, Kamenita vrata, Kula Lotrščak, Zagrebačka katedrala, spomenik banu Jelačiću na glavnom gradskom trgu, Hrvatsko narodno kazalište, muzej Mimara, Hrvatski državni arhiv te mnoge druge.


  Zanimljivosti

  Davne 1987. godine u Zagrebu je održana XIV. Ljetna univerzijada na kojoj su nastupili sportaši iz cijeloga svijeta, a pamti se po posebno zanimljivoj maskoti Zagiju. Tada su u Zagrebu otvoreni mnogobrojni sportski objekti, a posebna značajan bio je Košarkaški centar Dražen Petrović, dvorana koja nosi ime hrvatskog košarkaškog velikana i uz koju je 2006. otvoren memorijalni centar Dražen Petrović.

  Opis nekretnine

  • Blizina centra

  Prostorije (objekti) uz nekretninu

  • Parking

  Kontaktirajte agenta

  Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.