Broj pregledavanja: 263

Građevinsko zemljište Lokva Rogoznica, prodaja

ID: 2217-1
  Građevinsko zemljište , prodaja
  117.000,00 € 876.344,86 kn
  Površina: 1.062,00 m²
  Grad
  Omiš
  Šira lokacija
  Lokva Rogoznica
  Cijena/m²
  110,17 €
  Površina
  1.062,00 m²

  Građevinsko zemljište Lokva Rogoznica, prodaja

  Posredujemo u prodaji građevinskog zemljišta u staroj Lokvi koje se nalazi odmah do makadamskog puta prema Mimicama. Ovdje je moguće sagraditi kuću veličine prizemlje i dva kata, dok je maksimalni koeficijent izgrađenosti 30%. Što se tiče infrastrukture, struja, voda i telefonski priključak su odmah uz parcelu. Posebna mu je prednost prelijep pogled na more i otok Brač, a kojega nije moguće zagraditi. Ističemo mogućnost kupnje i dodatne parcele površine 268m2. Vlasništvo uredno.

  Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

  Omiš


  Grad Omiš smješten je na ušću rijeke Cetine, udaljen 21 kilometar od Splita, najvećeg grada Splitsko-dalmatinske županije. Omiš graniči s općinama Dugi Rat, Trilj, Dugopolje, Šestanovac, Cista Provo, Zadvarje i Brela. U gradu postoji nekoliko tvornica (tvornica rublja Galeb i tvornica tjestenine Cetina), koje uz turizam čine okosnicu gospodarstva.

  Udaljen od središta županije tek nekoliko kilometara, a ujedno odvojen od gradske gužve, Omiš je izvrstan grad za kvalitetan obiteljski život. U mnogobrojnoj ponudi nekretnina, na raspolaganju kupcima stoje građevinska zemljišta, kuće i stanovi na prodaju.


  Znamenitosti

  Na samom vrhu omiške Dinare nalazi se tvrđava Fortica, tvrđava s koje su gusaru mogli nadzirati kopno i more, jer se s tvrđave pruža pogled na Cetinu i otoke Brač, Hvar i Šoltu. Uz tvrđavu Foticu, poznata je i tvrđava Mirabella te mnogobrojne sakralne građevine i crkve.


  Zanimljivosti

  1951. godine u Omišu je započela tradicija Ludih skokova. Nakon vaterpolske utakmice igrači su se počeli na neobične načine bacati u more te tako zabavili publiku, što je ostalo zapamćeno više od same utakmice. Zanimljiv događaj iskorišten je za organizaciju događanja koje obilježava grad, a samo neki od naziva skokova govore koliko je manifestacija zabavna: ''palačinka'', ''plivačka štafeta s kišobranima'', ''skok na bakalar''…

  Opis nekretnine

  • Blizina plaže
  • Miran predio
  • Pogled na more

  Kontaktirajte agenta

  Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.