Broj pregledavanja: 1876

Prodaja građevinskog zemljišta, prvi red do mora Šolta

ID: 1973-1
Prodano
  Građevinsko zemljište , prodaja
  200.000,00 € 1.506.900,00 kn
  Površina: 1.100,00 m²
  Grad
  Šolta
  Šira lokacija
  Nečujam
  Otok
  Šolta
  Cijena/m²
  181,82 €
  Površina
  1.100,00 m²

  Posredujemo u prodaji građevinskog zemljišta koje je smješteno na jednoj od najatraktivnijih lokacija na otoku Šolti. Građevinsko zemljište površine oko 1100 m2 uživa predivan pogled na more koji se u budućnosti ne može zakloniti, što je fantastična prednost.  Pristupni put i potrebna infrastruktura nalaze se na parceli. Vlasništvo nekretnine je uredno.

  Šolta je prekrasan mali otok smješten u srednjoj Dalmaciji. Krase ga prekrasna mediteranska priroda, kristalno čisto more i brojne skrivene uvale. Odlično je povezan trajektnim linijama s gradom Splitom, što je također važna i odlična prednost.

  Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

   

  Otok Šolta


  Otok Šolta je jedan od srednje-dalmatinskih otoka, smješten zapadno od otoka Brača, južno od otoka Hvara i nedaleko od Splita. Od kopna je odijeljen Splitskim kanalom, a podijeljen je na mnogobrojna naselja u unutrašnjosti i uz obalu otoka. Posebnu zanimljivost čini sedam otočića na zapadnoj strani otoka, od kojih je na najvećem sagrađena i crkva s Benediktinskim samostanom.

  Otok Šoltu u unutrašnjosti čine šoltanska polja Gornje polje, Srednje polje i Donje polje, koja se odlikuju zemljom crvenicom i mnogobrojnim vinogradima, voćnjacima, maslinicima i vrtovima punim plodovima. Uz poljoprivredna zemljišta za kupnju, na otoku se mogu pronaći i mnogobrojna građevinska zemljišta i nekretnine za prodaju.


  Znamenitosti

  Otok Šoltu odlikuju mnogobrojne sakralne građevina pa se tako ističu crkva sv. Nikole u Stomorskoj, crkva Bogorodice u Nečujmu, crkva sv. Ivana u Gornjem Selu, crkva sv. Stjepana u Grohotama, crkva sv. Martina u Donjem Selu te mnoge druge manje crkve razbacane po otoku. Uz navedeno, na otoku postoji više od 200 povijesnih pronalazaka (mozaici, sarkofazi, tornjevi…)čak iz doba prethistorije.


  Zanimljivosti

  Simbol otoka je 'čuvita' koja označava malu sovu. Nekad pogrdan naziv, danas poprima pozitivne konotacije, a stanovnici Šolte nerijetko se nazivaju 'čuvitari'.

  Ostali podaci

  • Prvi red do mora

  Opis nekretnine

  • Blizina plaže
  • Miran predio
  • Pogled na more panoramski

  Kontaktirajte agenta

  Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

  Slične nekretnine

  Građevinsko zemljište s pogledom na more, Šolta

  Pov.: 1.623,00 m²

  219.105,00 €