Broj pregledavanja: 970

Kamena kuća prvi red u Pučišćima, s projektom!

ID: 1931-1
  Kamena kuća , prodaja
  970.000,00 € 7.271.314,00 kn
  Površina: 1.467,00 m²
  Sobnost: 11
  Grad
  Pučišća
  Šira lokacija
  Pučišća
  Otok
  Brač
  Cijena/m²
  661,21 €
  Površina
  1.467,00 m²
  Površina parcele
  675 m²
  Sobnost
  11
  Katnost
  pri,prv,dru,tre,z.kat

  Ekskluzivno prodajemo prekrasnu kamenu kuću smještenu u prvom redu do mora u očaravajućim Pučišćima na otoku Braču! Nekretnina ima ukupnu površinu od prostranih 1467 m2, a sastoji se od prizemlja, tri gornje etaže i nadgrađa. Smještena je na zemljištu površine 675 m2. Prema navedenom glavnom projektu i pravomoćnoj građevinskoj dozvoli za rekonstrukciju predviđeno je da objekt bude za turističku i ugostiteljsku namjenu. U prizemlju bi se nalazila 2 poslovna prostora sa zasebnim ulazima ( 82 m2 i 52 m2); tu bi bio i zajednički ulaz za apartmane te lift. Prvi kat bi se sastojao od teretane, wellnessa, jacuzzija, bazena, terase i jednog komfornog apartmana. Na drugom katu bila bi dva dvosobna apartmana (115 m2 i 78 m2). Treći kat bio bi trosobni apartman od 150 m2 i donja etaža penthouse apartmana od ukupno 110 m2, dok bi se gornja etaža penthouse stana nalazila u prostoru nadgrađa; za prostor nadgrađa predviđena je i velika terasa površine 148 m2.

  Nekretnina uživa očaravajući pogled na more i zaljev, a smještena je u samom centru prekrasnih Pučišća na otoku Braču. Pučišća su odavno poznata po svojoj staroj kamenoklesarskoj školi i obradi poznatog bračkog kamena, a u novije vrijeme su kao i cijeli otok Brač poznata po fantastičnoj gastronomiji te su se razvila u pravi mali turistički biser u kojem ipak možete uživati u mirnom boravku u okruženju predivne prirode, veličanstvene kamene arhitekture i prozirnog tirkiznog mora.

  Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

   

  Opis nekretnine

  • Blizina centra
  • Blizina dućana
  • Blizina plaže
  • Centar mjesta/grada
  • Miran predio
  • Pogled na more

  Kontaktirajte agenta

  Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.