Broj pregledavanja: 291

Građevinsko zemljište prodaja, Pisak

ID: 1881-1
  Građevinsko zemljište , prodaja
  65.000,00 € 483.171,00 kn
  Površina: 307,00 m²
  Grad
  Omiš
  Šira lokacija
  Pisak
  Cijena/m²
  211,73 €
  Površina
  307,00 m²

  Građevinsko zemljište prodaja, Pisak
  Građevinsko zemljište za prodaju smješteno u Pisku, s pogledom na more. Nekretnina ima lijepi pravilni oblik te je južne orijentacije. Na raspolaganju je odličan asfaltirani pristup, a bitno je naglasiti da su struja i voda u blizini, što je važna prednost. Koeficijent izgrađenosti iznosi 50% , a dozvoljeno je graditi objekt visine prizemlje plus 3 etaže. Također je bitno naglasiti da je donesen urbanistički plan! Vlasništvo uredno.


  Pisak je šarmantno malo naselje smješteno između Omiša i Makarske te je savršena lokacija za gradnju drugog doma ili nekretnine za najam. Ovdje možete uživati u miru, tišini i čistom moru, a u blizini imate dva velika dalmatinska grada prepuna raznih sadržaja, osobito u toplijem dijelu godine. Zbog svega navedenoga ovo područje jako je traženo među kupcima nekretnina.

  Omiš


  Grad Omiš smješten je na ušću rijeke Cetine, udaljen 21 kilometar od Splita, najvećeg grada Splitsko-dalmatinske županije. Omiš graniči s općinama Dugi Rat, Trilj, Dugopolje, Šestanovac, Cista Provo, Zadvarje i Brela. U gradu postoji nekoliko tvornica (tvornica rublja Galeb i tvornica tjestenine Cetina), koje uz turizam čine okosnicu gospodarstva.

  Udaljen od središta županije tek nekoliko kilometara, a ujedno odvojen od gradske gužve, Omiš je izvrstan grad za kvalitetan obiteljski život. U mnogobrojnoj ponudi nekretnina, na raspolaganju kupcima stoje građevinska zemljišta, kuće i stanovi na prodaju.


  Znamenitosti

  Na samom vrhu omiške Dinare nalazi se tvrđava Fortica, tvrđava s koje su gusaru mogli nadzirati kopno i more, jer se s tvrđave pruža pogled na Cetinu i otoke Brač, Hvar i Šoltu. Uz tvrđavu Foticu, poznata je i tvrđava Mirabella te mnogobrojne sakralne građevine i crkve.


  Zanimljivosti

  1951. godine u Omišu je započela tradicija Ludih skokova. Nakon vaterpolske utakmice igrači su se počeli na neobične načine bacati u more te tako zabavili publiku, što je ostalo zapamćeno više od same utakmice. Zanimljiv događaj iskorišten je za organizaciju događanja koje obilježava grad, a samo neki od naziva skokova govore koliko je manifestacija zabavna: ''palačinka'', ''plivačka štafeta s kišobranima'', ''skok na bakalar''…

  Opis nekretnine

  • Pogled na more

  Kontaktirajte agenta

  Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

  Slične nekretnine

  Građevinsko zemljište Marušići 522 m2

  Pov.: 522,00 m²

  67.000,00 €