Broj pregledavanja: 1397

Odlično građevinsko zemljište s pogledom na more, Čiovo

ID: 1825-1
  Građevinsko zemljište , prodaja
  150.000,00 € 1.127.961,90 kn
  Površina: 1.200,00 m²
  Grad
  Trogir
  Šira lokacija
  Čiovo
  Otok
  Čiovo
  Cijena/m²
  125,00 €
  Površina
  1.200,00 m²

  Prodajemo građevinsko zemljište na otoku Čiovu, s prostranom veličinom od otprilike 1200 m2. Parcela se nalazi na udaljenosti od otprilike 150 metara od kristalno čistog mora, u prekrasnom i mirnom predjelu s lijepim pogledom na more, sjeveroistočne orijentacije. S obzirom na zonu u kojoj se zemljište nalazi, budući vlasnik ima mogućnost gradnje prizemlja, dva kata i visokog potkrovlja; ovo može biti moderna vila otvorenog rasporeda ili manja zgrada s apartmanima koji se mogu iznajmljivati. Kompletna infrastruktura dostupna je u neposrednoj blizini nekretnine, a postoji i direktan pristupni put, što je odlična prednost. Vlasništvo je uredno.

  Čiovo je lijepi otok smješten u srednjoj Dalmaciji i popularna je destinacija za odmor, poznata po svojoj ugodnoj mediteranskoj klimi, šarmantnom malom arhipelagu, bujnoj mediteranskoj vegetaciji, izvrsnim plažama i kristalno čistom moru. Ukupna površina otoka iznosi ukupno nešto manje od 30 km2, a postoje dva mosta koja ga povezuju s kopnom, jedan od njih je otvoren nedavno – u ljeto 2018. godine. Najveća naselja na otoku su Okrug Gornji, Okrug Donji, Žedno, Slatine i Arbanija. Ova simpatična naselja imaju svoje lijepe znamenitosti, po nekoliko trgovina, restorana i kafića. Grad Trogir udaljen je tek nekoliko kilometara odavde, a tamo možete pronaći mnoštvo izvrsnih sadržaja kao i očaravajuću gradsku jezgru koja je pod zaštitom UNESCO-a; ovdje se nalaze mnogi prekrasni spomenici arhitekture, a vrijedi izdvojiti katedralu svetog Lovre koju krasi portal Majstora Radovana, poznatog hrvatskog kipara i arhitekta iz 13. stoljeća. Ovakva kombinacija prirodnih i kulturnih ljepota privlači sve više turista, kao i kupaca nekretnina.

  Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

   

  Trogir


  Grad Trogir srednje-dalmatinski je hrvatski grad, kojeg su osnovali grčki kolonisti s otoka Visa. Smješten je na obali Kaštelanskog zaljeva, na otoku između Čiova i kopna s kojim je povezan kamenim mostom. Trogir se sastoji od osam naselja: Arbanija, Divulje, Drvenik Mali, Drvenik Veliki, Mastrinka, Plano, Trogir i Žedno, a u okolici se nalaze općine Marina, Okrug i Seget.

  Područje grada omeđeno je općinom Rogoznica i gradom Šibenikom na zapadnoj strani , Kaštelanskom zagorom na sjevernoj strani te otokom Šolta na južnoj strani. Primarna djelatnost oslanja se na poljoprivredna zemljišta s voćarskim kulturama te ribarstvo, a slijede je brodogradnja kao sekundarna djelatnost te u konačnici turizam, kao tercijarna djelatnost.


  Znamenitosti

  Kada je riječ o znamenitostima grada Trogira, posebno treba istaknuti djelo majstora Radovana - Trogirsku katedralu, ali i veliku i malu palaču Ćipiko, Muzej grada, Knežev dvor, Crkvu sv. Sebastiana i loža, Benediktinski i Dominikanski samostan, gradske zidine i južna vrata, sjeverna vrata, kulu sv. Marka te mnoge druge.


  Zanimljivosti

  Grad Trogir je 1997. godine, na 21. zasjedanju, uvršten u popis spomenika Svjetske kulturne baštine UNESCO-a. Uz navedeno, 1271. godine je u Trogiru otvorena prva ljekarna u Europi, što potvrđuju kopije originalnih dokumenata sačuvanih u gradskom muzeju.

  Ostali podaci

  • Orijentacija:
   Sjeveroistok
  • Udaljenost do mora:
   150 m

  Opis nekretnine

  • Prilaz - asfaltirani
  • Blizina centra
  • Miran predio
  • Pogled na more

  Kontaktirajte agenta

  Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

  Slične nekretnine

  Građevinsko zemljište s pogledom na more, Čiovo

  Pov.: 734,00 m²

  170.000,00 €