Broj pregledavanja: 901

Poljoprivredno zemljište na atraktivnoj lokaciji, Povlja

ID: 1675-1
  Poljoprivredno zemljište , prodaja
  518.200,00 € 3.921.481,09 kn
  Površina: 51.820,00 m²
  Grad
  Selca
  Šira lokacija
  Povlja
  Otok
  Brač
  Cijena/m²
  10,00 €
  Površina
  51.820,00 m²

  Posredujemo u prodaji poljoprivrednog zemljišta površine oko 51820 m2 na iznimno atraktivnoj lokaciji. Ovo zemljište jednim djelom položeno je i u prvom redu do mora, u naravi neobrađena površina. Do parcele postoji pristupni put. Zbog veličine parcele postoji mogućnost izgradnje i objekta na njoj. Vlasništvo čisto.

   

  Brač je najveći među središnjim dalmatinskim otocima i najviši otok na Jadranu s najvišim vrhom od 778 metara. Simbol otoka je Zlatni Rat u Bolu, na južnoj strani otoka - jedna od najljepših plaža na Jadranu. Brač nije samo mjesto iznimne ljepote, krase ga bogata tradicija i atrakcije koje će učiniti vaš boravak nezaboravnim. Povijesno nasljeđe i kulturna baština čine savršenu destinaciju za nezaboravno iskustvo.

  Brač je jako dobro povezan s kopnom trajektima iz Splita i Makarske. Luke na otoku su smještene u Supetru i Sumartinu. Tijekom ljetne sezone, trajekti Split - Supetar plove gotovo svakih sa vremena, a plovidba traje 50ak minuta. Na Braču se nalazi i aerodrom, smješten 14km od Bola i 32km od Supetra, a otvoren je za vrijeme ljetne sezone.

  Gradovi koji su smješteni na Braču su Supetar, Sutivan, Bol, Postira, Pučišća, Milna, Sumartin, Splitska i druga manja sela. Svako mjesto na otoku ima vlastite posebnosti i kvalitete koje čine svaki odmor opuštajućim i punim uživanja. Brač, osim što je idealna destinacija za kupnju nekretnine za odmor, posjeduje sve sadržaje i prednosti za boravak tijekom cijele godine.

   

  Opis nekretnine

  • Pogled na more

  Kontaktirajte agenta

  Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.