Broj pregledavanja: 90

Građevinsko zemljište u Brnazama kraj Sinja

ID: 1155-1
  Građevinsko zemljište , prodaja
  28.000,00 €
  25.000,00 € 185.451,00 kn
  Površina: 800,00 m²
  Grad
  Sinj
  Šira lokacija
  Brnaze
  Cijena/m²
  31,25 €
  Površina
  800,00 m²
  Prodajemo građevinsko zemljište površine 800 m2 smješteno na vrlo atraktivnoj lokaciji u mjestu Brnaze kod Sinja. Parcela je pravilnog kvadratnog oblika, u vrlo lijepom okruženju, od glavne prometnice udaljena oko 100 m. Posjeduje cjelokupnu infrastrukturu. Prema prostorno planskoj dokumentaciji, zemljište se nalazi unutar granica građevinskog područja izgrađeni dio u kojem je moguća izgradnja mješovite namjene.

  Sinj


  Sinj je grad u Splitsko-dalmatinskoj županiji, smješten na 320 metara nadmorske visine, s istočne i sjeverne strane okružen rijekom Cetinom te je središte Sinjske i Cetinske krajine. Okružuju ga planine Dinara, Kamešnica, Svilaja i Mosor te brda Plišivica i Visoka. Uz položaj i kontinentalnu klimu, zime su oštre i hladne, a ljeta vruća.

  Za sve koji vole mirna mjesta bez gradske vreve, gradić Sinj u dalmatinskoj Zagori pravo je mjesto za ugodan život. U ponudi nekretnina možete pronaći građevinska zemljišta, kuće ili stanove za prodaju.


  Znamenitosti

  Grad Sinj bogat je skulpturama i spomenicima koji krase ulice i nose zanimljive povijesne priče. Među najzanimljivijim spomenicima ističu se nadgrobni spomenik rimskog dječaka Gaja Laberija, spomenik alkaru, fontana Petrovac, fontana na Pjaci, monumentalna skulptura ''Tri generacije'', bista Dinka Šimunovića te mnoge druge.


  Zanimljivosti

  Grad Sinj poznat je po tradicionalnom održavanju Sinjske alke, viteške igre kojom se obilježava pobjeda nad Turcima 1715. godine. Održava se svake godine u nedjelju u prvoj trećini mjeseca kolovoza. 2010. godine Sinjska je alka uvrštena u UNESCO-ov popis svjetske nematerijalne baštine.

  Kontaktirajte agenta

  Polja označena sa * su obavezna

  Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.