• prodaja
   ID: 1681-1
   /
   Dvosoban stan 68 m2 Sućidar
   Splitsko-dalmatinska - Split
   • Površina: 68,00 m2
   • Cijena: 1.000.021,95 kn
   • Cijena: 135.000,00 €

    

   Prodajemo lijep dvosoban stan položen u visokom prizemlju manje zgrade na Sućidru, orijentacije sjever-zapad. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje s blagavaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice i lođe. Stan je održavan i u dobrom stanju, vlasništvo uredno.

    

   više
  • prodaja
   ID: 1680-1
   /
   Dvosoban apartman u izgradnji na atraktivnoj lokaciji, Brač Supetar
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 78,51 m2
   • Cijena: 1.051.874,94 kn
   • Cijena: 142.000,00 €

    

   Prodajemo dvosoban apartmana na lijepoj i mirnoj lokaciji, udaljenoj od mora oko 500 m, koji je položen na drugom katu manje stambene zgrade koja se sastoji od šest stambenih jedinica. Apartman stambene površine 65,19 m2 sastoji se od predsoblja, dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, kupaonice i dvije terase, jedna sa južne strane podne površine 3,51 m2 i druge terase sa sjeverne strane podne površine 9,81 m2 sa koje se pruža predivan pogled na more. Prilikom izgradnje koriste se visoko kvalitetni materijali. Apartmanu pripada i parkirno mjesto. Planirani rok završetka radova jedanaesti mjesec 2018. godine.

    

   Supetar je glavna luka na otoku Braču i administrativni centar otoka. Plodna okolica koja okružuje grad vinogradima, maslinicima, voćnjacima, borovom šumom uzduž obale, lijepi zaljevi s pješčanim plažama čine Supetar odličnom bazom za daljnje istraživanje otoka. Supetar je najveće naselje na otoku Braču s 3300 stanovnika. Administrativni centar Supetar čine grad Supetar i tri manja mjesta Splitska, Škrip i Mirca.

   Američki časopis Islands uvrstio je Brač među deset svjetskih najpoželjnijih otoka za život.

   Najvažniji spomenik u gradu je crkva Marijinog Navještenja koja datira iz 18. st i krase je oltarne slike i monumentalno stubište. Spada u rano-kršćanske crkve uz sačuvane mozaike i stare grobnice.

   Na rtu koji na sjeveru zatvara uvalu Vlačicu se nalazi mjesno groblje sa spomenicima koje je izgradio slavni kipar Ivan Rendić, rođen u Supetru.

   Na zapadnom dijelu grada se nalazi veliki turistički kompleks, plaža i centar za vodene sportove.

   Grad fascinira svojom jednostavnošću i ljepotom. Većina trajekata i brodova koji povezuju Brač s kopnom pristaju u Supetru. To je idealna destinacija za svakoga tko želi uživati u bogatom kulturalnom naslijeđu i prirodnim ljepotama. Supetar se već dugo vremena nalazi na popisu najpoželjnijih destinacija zbog svojih pješčanih plaža okruženih borovom šumom. Supetar ima odličnu povezanost sa Splitom tijekom ljetne sezone i tijekom zime. Trajekti koji plove gotovo svako sat vremena daju iznimnu prednost ovom otoku i čine ga odličnom destinacijom za boravak tijekom cijele godine.

    

    

   više
  • prodaja
   ID: 1678-1
   /
   Dvosoban apartman na lijepoj lokaciji u Supetru
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 37,00 m2
   • Cijena: 740.757,00 kn
   • Cijena: 100.000,00 €

   Hitna Prodaja!

   Posredujemo u prodaji dvosobnog apartmana na lijepoj lokaciji, smještenog u zgradi novije gradnje na drugom katu sa posebnim ulazom. Apartman stambene površine oko 37 m2 sastoji se od dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka i kupaonice. Iz dnevnog boravka izlazi se na balkon podne površine 6 m2 sa kojeg se pruža lijep pogled na more. Apartman je u potpunosti namješten i opremljen, klimatiziran. Također pripada mu i vanjsko parkirno mjesto površine 12,60 m2. Apartman je nov i uređen. Vlasništvo čisto.

    

   Supetar je glavna luka na otoku Braču i administrativni centar otoka. Smješten na sjevernoj strani Brača, Supetar je od Splita udaljen 50 minuta vožnje trajektom. Grad fascinira svojom jednostavnošću i ljepotom. Većina trajekata i brodova koji povezuju Brač s kopnom pristaju u Supetru. To je idealna destinacija za svakoga tko želi uživati u bogatom kulturalnom naslijeđu i prirodnim ljepotama.

   Supetar se već dugo vremena nalazi na popisu najpoželjnijih destinacija zbog svojih pješčanih plaža okruženih borovom šumom. Supetar ima odličnu povezanost sa Splitom tijekom ljetne sezone i tijekom zime. Trajekti koji plove gotovo svako sat vremena daju iznimnu prednost ovom otoku i čine ga odličnom destinacijom za boravak tijekom cijele godine. Administrativni centar Supetar čine grad Supetar i tri manja mjesta Splitska, Škrip i Mirca.

   Ljubitelji povijesnih spomenika mogu posjetiti župu Marijinog Navještenja i Leroj (toranj), crkveni muzej, kip sv. Viktora, kip Majke Terezije (na ulazu u crkvu i dvorište), rano kršćanske mozaike iz 6. stoljeća, bizantinski mauzolej obitelji Petrinović i galeriju Ivana Rendića.

   Boravak u Supetru je uistinu pravi odmor. Idealna plaža s vodenim parkom za obiteljska ljetovanja, sportski i rekreativni sadržaji čine ovu destinaciju vrlo atraktivnom za kupnju nekretnine za odmor. Razne prednosti, kao što su mediteranska gastronomska ponuda i odlična povezanost sa Splitom su stvorile turističku destinaciju u koju se rado vraća veliki broj posjetitelja.

   Osim zaljeva s lijepim plažama, okruženim tamarisom i borovima, Supetar nudi sve što jedan grad može ponuditi: kafiće, barove, restorane, klubove, ronilačke centre, centre za surfere, itd. Možete uživati u kulturnim znamenitostima, sportu i rekreaciji. Postoji mnogo restorana u kojima možete kušati lokalnu, mediteransku kuhinju kao i ostale specijalitete.

    

    

   više
  • prodaja
   ID: 1674-1
   /
   Dvosoban apartman na atraktivnoj lokaciji u Sutivanu
   Splitsko-dalmatinska - Sutivan
   • Površina: 57,44 m2
   • Cijena: 800.017,56 kn
   • Cijena: 108.000,00 €

   Posredujemo u prodaji dvosobnog apartmana smještenog u manjoj stambenoj zgradi u mirnom okruženju. Apartman stambene površine 57.44 m2 sastoji se od predsoblja, dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka, kupaonice i lođe s koje se pruža pogled na more. Stan je u potpunosti namješten i opremljen, klimatiziran. Stanu također pripadaju dva parkirna mjesta. U blizini se nalazi lijepo uređena plaža s kristalno čistim morem. Vlasništvo uredno.

    

   Sutivan je mala općina smještena na sjeverozapadnoj strani Brača, nasuprot grada Splita. Udaljen je samo 13km od Splita s kojim ima neprekinutu vezu od osnutka i 7km od Supetra, administrativnog centra otoka, stoga se u Sutivan lako stiže biciklom, taksijem ili javnim prijevozom.

   Dok je rimski car Dioklecijan gradio svoju palaču u Splitu, jedan od njegovih namjesnika je izgradio svoju ispod današnjeg suda u Sutivanu - Kavanjinove dvore. Stoga možemo reći da se radi o 1700 godina života u mjestu koje danas nosi ime Sutivan.

   Renesansne palače, barokne ljetne vile i tipične dalmatinske stare kamene kuće čine ovo mjesto neodoljivim. Sutivan je poznat po svojoj gostoljubivosti, plažama, mirnom okruženju, mirisima Mediterana i čistom moru. Razvio se u turističku destinaciju prikladnu za obiteljske odmore, sport i rekreacijski turizam. Zbog povoljne klime i raznolike ponude gosti mogu uživati u Sutivanu tijekom cijele godine.

   Sutivan je postao i prava biciklistička destinacija. Počevši od organiziranja festivala ekstremnih sportova do smještaja i okruženja za bicikliste. Uzevši u obzir svoje želje i mogućnosti, biciklisti mogu uživati u tri tipa staza - Maestral, Tramuntana i Levant.

   Sutivan, iako je savršena turistička destinacija s raznolikom ponudom, koja može zadovoljiti svakog gosta, jednako je odlična lokacija za kupnju nekretnine za odmor. Sa svojom blagom klimom i potrebnim sadržajima (supermarketi, ljekarne, igrališta, itd.), svakodnevica je osigurana i opuštena.

    

    

   više
  • prodaja
   ID: 1673-1
   /
   Dvosoban stan na prodaju, 70 m2
   Splitsko-dalmatinska - Split
   • Površina: 70,00 m2
   • Cijena: 1.481.514,00 kn
   • Cijena: 200.000,00 €

   Prodajemo jako lijep dvosoban apartman smješten u užem centru grada Splita. Stan površine 70 m2 nalazi se u potkrovlju, na četvrtom katu stambene zgrade. Sastoji se od ulaznog dijela, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, garderobne sobe, kupaonice i galerije na koju se dolazi kružnim stepenicama. Stan je u potpunosti namješten i kao takav se prodaje. Ova nekretnina prikladna je kako za ugodno življenje tako i za bavljenje turističkim najmom. Iz stana se pruža predivan pogled na more i grad. Vlasništvo uredno.

   više
  • prodaja
   ID: 1671-1
   /
   Šarmantan dvosoban apartman na otoku Hvaru
   Splitsko-dalmatinska - Hvar
   • Površina: 56,00 m2
   • Cijena: 481.492,05 kn
   • Cijena: 65.000,00 €
   Prodaja, dvosoban apartman površine 56 m2, položen u prizemlju stare kamene kuće u nizu na atraktivnoj lokaciji. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka i kupaonice. Prije šest godina apartman je renoviran. Svi potrebni sadržaji nalaze se u blizini. Hvar je najduži i najsunčaniji hrvatski otok te jedan od najljepših na svijetu. Dio je srednjodalmatinskog arhipelaga. Otok Hvar poznat je po ugodnoj mediteranskoj klimi s blagim zimama, ugodno toplim ljetima i velikim brojem sunčanih sati. Hvar je poznat po svom važnom strateškom i nautičkom položaju, kulturnim i prirodnim spomenicima i književnosti, bogatstvu slojevitosti povijesnih razdoblja. Gospodarstvo se temelji na turizmu, vinogradarstvu, maslinarstvu i ribarstvu. Glavna mjesta na otoku povezana su državnom cestom D-116. Redovne trajektne veze s kopnom pristaju u Starom Gradu i Sućurju, a brzi putnički brodovi povezuju Jelsu i Hvar sa Splitom. Dok odvojenost od obale ponekad može biti hendikep, takodjer pruža i zaštitu od tvorničkih dimnjaka, gužvi na cestama i sličnih stvari koje nažalost dolaze s civilizacijom. Umjesto toga, tu su prostrana polja lavande, drevna stabla maslina i vinogradi, u jedinstvenoj harmoniji čovjeka i prirode. U gradu Hvaru i ostalim mjestima na otoku postoje brojna arheološka nalazišta i kulturne znamenitosti koje svjedoče o bogatoj i burnoj povijesti. Razvedena obala, brojne slikovite i kristalno čiste plaže, netaknuta priroda, obilje sunca, veoma bogata povijesna i kulturna baština, mirisi lavande, maslina i vina, kao i uvijek gostoljubivi domaćini razlozi su zbog kojih je otok Hvar nadaleko poznat.
   više
  • prodaja
   ID: 1663-1
   /
   Dvosoban apartman u izgradnji, Bol
   Splitsko-dalmatinska - Bol
   • Površina: 75,00 m2
   • Cijena: 1.111.135,50 kn
   • Cijena: 150.000,00 €
   Posredujemo u prodaji dvosobnog apartmana koji je u fazi izgradnje na iznimno atraktivnoj lokaciji, oko 240 m udaljen od mora. Apartman je smješten u manjoj stambenoj zgradi, položen na prvom katu stambene površine oko 62 m2 s pripadajućom terasom od oko 13 m2. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i otvorenog prostora koji povezuje kuhinju s blagovaonicom i dnevni boravak u jednu harmoničnu i funkcionalnu cjelinu. Apartmanu pripada i parkirno mjesto. Ovaj apartman i plažu dijeli tek nekoliko minuta laganog hoda. Također svi sadržaji poput restorana, kafića, trgovine nalaze se u blizini. Bol je najstarije obalno naselje na otoku Braču. Nalazi se u okruženju južnog pejsaža, u podnožju Vidove Gore, najvišeg planinskog vrha na otocima u Jadranskom moru (778m). Bol je mjesto koje je raslo s vremenom kao i luka. Kao i na cijelom otoku, najbitnija gospodarska grana je turizam. Danas je jedna od najpopularnijih destinacija u Hrvatskoj, sa širokom ponudom hotela i apartmana. U Bolu se nalaze mnoge prekrasne plaže. Zapadno od Bola se nalazi plaža Zlatni Rat, jedna od najpopularnijih na Jadranu. Zlatni Rat je prekrasno uređena plaža koja nudi idealne uvjete za bavljenje vodenim sportovima poput surfanja i jedrenja. Na plaži se nalazi ronilački i surferski centar gdje se može iznajmiti i sva potrebna oprema. U okruženju borova nalaze se mnogi restorani gdje se možete skloniti od vrućine i gdje se vaša djeca mogu zabavljati na igralištu. Zlatni Rat nudi izniman noćni život za mlađu populaciju. Tijekom ljeta, na plaži se nalaze spasioci koji paze na vašu sigurnost. U blizini se nalazi parking, a do plaže se može stići turističkim brodom ili vlakom koji kreću iz Bola svakih pola sata. U Bol se može stići lokalnim autobusima i taksijima koji kreću iz Supetra nakon dolaska svakog trajekta. Ljeti se održavaju i katamaranske linije koje spajaju Split s Bolom i Hvarom.
   više
  • prodaja
   ID: 1656-1
   /
   Dvosoban apartman sa prekrasnim pogledom na more, Brač
   Splitsko-dalmatinska - Sutivan
   • Površina: 45,88 m2
   • Cijena: 740.757,00 kn
   • Cijena: 100.000,00 €
   Lijep dvosoban apartman položen na dvije etaže, prizemlje i prvi kat, ukupne površine 45,88 m2 sa pripadajućim vrtom i terasom od oko 30 m2. Apartman je namješten i klimatiziran. Prva etaža sastoji se od kuhinje sa blagovaonom, dnevnog boravka, kupaonice. Unutarnje stepenište povezuje prizemlje i kat gdje su smještene dvije spavaće sobe i wc. Iz jedne spavaće sobe izlazi se na balkon (p=3,3 m2) sa kojeg se pruža prekrasan pogled na more. Lijepo uređena plaža nalazi se na 110 m udaljenosti. Sutivan je mala općina smještena na sjeverozapadnoj strani Brača, nasuprot grada Splita. Udaljen je samo 13km od Splita s kojim ima neprekinutu vezu od osnutka i 7km od Supetra, administrativnog centra otoka, stoga se u Sutivan lako stiže biciklom, taksijem ili javnim prijevozom. Dok je rimski car Dioklecijan gradio svoju palaču u Splitu, jedan od njegovih namjesnika je izgradio svoju ispod današnjeg suda u Sutivanu - Kavanjinove dvore. Stoga možemo reći da se radi o 1700 godina života u mjestu koje danas nosi ime Sutivan. Renesansne palače, barokne ljetne vile i tipične dalmatinske stare kamene kuće čine ovo mjesto neodoljivim. Sutivan je poznat po svojoj gostoljubivosti, plažama, mirnom okruženju, mirisima Mediterana i čistom moru. Razvio se u turističku destinaciju prikladnu za obiteljske odmore, sport i rekreacijski turizam. Zbog povoljne klime i raznolike ponude gosti mogu uživati u Sutivanu tijekom cijele godine. Sutivan je postao i prava biciklistička destinacija. Počevši od organiziranja festivala ekstremnih sportova do smještaja i okruženja za bicikliste. Uzevši u obzir svoje želje i mogućnosti, biciklisti mogu uživati u tri tipa staza - Maestral, Tramuntana i Levant. Sutivan, iako je savršena turistička destinacija s raznolikom ponudom, koja može zadovoljiti svakog gosta, jednako je odlična lokacija za kupnju nekretnine za odmor. Sa svojom blagom klimom i potrebnim sadržajima (supermarketi, ljekarne, igrališta, itd.), svakodnevica je osigurana i opuštena.
   više
  • prodaja
   ID: 1655-1
   /
   Dvosoban apartman s pogledom na more u Supetru
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 52,00 m2
   • Cijena: 740.757,00 kn
   • Cijena: 100.000,00 €
   Prodaje se stan smješten na prvom katu zgrade koja se nalazi na lijepoj lokaciji u Supetru na otoku Braču. Apartman je potpuno namješten, opremljen i klimatiziran, ukupne površine 52 m2. Sastoji se od kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaonice i balkona s kojeg se pruža jako lijep pogled na more. Udaljenost zgrade od mora iznosi 500 m. Parkirno mjesto uključeno u cijenu. Vlasništvo uredno. Supetar je glavna luka na otoku Braču i administrativni centar otoka. Plodna okolica koja okružuje grad vinogradima, maslinicima, voćnjacima, borovom šumom uzduž obale, lijepi zaljevi s pješčanim plažama čine Supetar odličnom bazom za daljnje istraživanje otoka. Supetar je najveće naselje na otoku Braču s 3300 stanovnika. Administrativni centar Supetar čine grad Supetar i tri manja mjesta Splitska, Škrip i Mirca. Američki časopis Islands uvrstio je Brač među deset svjetskih najpoželjnijih otoka za život. Najvažniji spomenik u gradu je crkva Marijinog Navještenja koja datira iz 18. st i krase je oltarne slike i monumentalno stubište. Spada u rano-kršćanske crkve uz sačuvane mozaike i stare grobnice. Na rtu koji na sjeveru zatvara uvalu Vlačicu se nalazi mjesno groblje sa spomenicima koje je izgradio slavni kipar Ivan Rendić, rođen u Supetru. Na zapadnom dijelu grada se nalazi veliki turistički kompleks, plaža i centar za vodene sportove. Grad fascinira svojom jednostavnošću i ljepotom. Većina trajekata i brodova koji povezuju Brač s kopnom pristaju u Supetru. To je idealna destinacija za svakoga tko želi uživati u bogatom kulturalnom naslijeđu i prirodnim ljepotama. Supetar se već dugo vremena nalazi na popisu najpoželjnijih destinacija zbog svojih pješčanih plaža okruženih borovom šumom. Supetar ima odličnu povezanost sa Splitom tijekom ljetne sezone i tijekom zime. Trajekti koji plove gotovo svako sat vremena daju iznimnu prednost ovom otoku i čine ga odličnom destinacijom za boravak tijekom cijele godine.
   više
  • prodaja
   ID: 1651-1
   /
   Stan u blizini centra Trogira
   Splitsko-dalmatinska - Trogir
   • Površina: 80,00 m2
   • Cijena: 1.185.211,20 kn
   • Cijena: 160.000,00 €
   Prodaje se stan smješten u lijepoj zgradi novije gradnje u Trogiru ukupne površine 80 m2. Stan se nalazi na trećem katu i sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice, wc-a, dvije spavaće sobe te galerije. Iz dnevnog boravka se izlazi na loggiu veličine 5,92 m2. Stan je klimatiziran, a podno grijanje se nalazi u svim prostorijama. Prodaje se potpuno namješten i opremljen. Stara jezgra Trogira udaljena samo nekoliko minuta pješice. Trogir je smješten u centru Dalmacije, na istočnoj obali Jadranskog mora. Samo srce Trogira čini mali poluotok koji se pruža između kopna i obale otoka Čiovo. Trogir, malen grad s tek nekih 12.000 stanovnika čini centar ove regije koja pokriva oko 250 km2. Grad Trogir je 1997. godine proglašen gradom pod zaštitom UNESCO-a. Trogirska rivijera se sastoji od 20 otoka, otočića, malih mjesta i sela. Trogir je povezan s glavnim gradovima Europe preko vrlo dobro organizirane zrakoplovne mreže. Zračna Luka Split je udaljena samo 3km od Trogira. Smješten u području blage mediteranske klime, Trogir sa svojih 2700 sunčanih sati godišnje je pravo blago među turističkim destinacijama u Hrvatskoj. Prosječna temperatura zraka tijekom cijele godine je iznad 15°C, dostižući više od 30°C tijekom ljeta. Temperatura mora je iznad 25°C tijekom ljetnog perioda. Brojne crkve, kule i palače svjedoče o iznimno zanimljivoj i značajnoj prošlosti Trogira. U Trogiru je 1271. godine otvorena prva ljekarna u Europi. Nalazila se u sklopu kuća u blizini glavnog gradskog trga. U zanimljivosti grada Trogira spadaju kula sv. Marka, tvrđava Kamerlengo, Riznica i samostan sv. Dominika, glavni gradski trg, crkva sv. Lovre, palača Ćipiko, muzej grada Trogira. Osim sjajnih kulturnih ljepota, u Trogiru možete uživati u lijepim plažama i predivnom moru.
   više