• prodaja
   ID: 1712-1
   /
   Apartman na atraktivnoj lokaciji na otoku Braču
   Splitsko-dalmatinska - Sutivan
   • Površina: 42,00 m2
   • Cijena: 729.932,94 kn
   • Cijena: 99.000,00 €

   Prodajemo jednosoban apartman, namješten, klimatiziran, svijetao i prozračan u mirnom okruženju nadohvat lijepo uređene šljunčane plaže. Apartman površine oko 42 m2 koji se sastoji od hodnika i otvorenog dijela sa kuhinjom, blagovaonom i dnevnim boravkom, jednom spavaćom sobom i kupaonicom. Iz dnevnog boravka se izlazi na lijepi i prostrani balkon podne površine 8.40 m2 sa koje se pruža lijep pogled na more koji se ne može zakloniti u budućnosti. Vlasništvo uredno. Za dodatne informacije stojimo Vam na usluzi.

    

   Sutivan je malo i mirno mjesto koje odiše mediteranskom atmosferom s prekrasnih plaža okruženih šumom, dok se riva proteže sve od Lučice do zaljeva Likve, Prbuje, Stinive, Stipanske, Male Tihe. Lijepe plaže i čisto more su savršeno okruženje za odmor, opuštanje i svakodnevni život. Sutivan ima otprilike 800 stanovnika.

   Sutivan je mala općina smještena na sjeverozapadnoj strani Brača, nasuprot grada Splita. Udaljen je samo 13km od Splita s kojim ima neprekinutu vezu od osnutka i 7km od Supetra, administrativnog centra otoka, stoga se u Sutivan lako stiže biciklom, taksijem ili javnim prijevozom.

   Sutivan je divno, šarmantno mjesto koje poziva posjetitelje da istraže sva njegova skrivena blaga. Nema buke, gužve ni glasnog prometa koji bi gostima pokvario doživljaj autentičnih boja i mirisa dalmatinske kuhinje i idiličnog lokalnog života. Sutivan uživa u mediteranskoj klimi s blagim zimama i vrućim ljetim.

   Sutivan je savršena destinacija za turiste koji vole aktivno provoditi svoj odmor, istraživajući okruženje i uživajući u prirodi dok se bave sportom, biciklizmom ili jednostavno šetnjom po prekrasnoj rivi promatrajući zalaske sunca i naše kristalno čisto more.

   Sutivan je postao i prava biciklistička destinacija. Počevši od organiziranja festivala ekstremnih sportova do smještaja i okruženja za bicikliste. Uzevši u obzir svoje želje i mogućnosti, biciklisti mogu uživati u tri tipa staza - Maestral, Tramuntana i Levant.

    

    

    

    

   više
  • prodaja
   ID: 1689-1
   /
   Jednosoban stan u centru 50 m2
   Splitsko-dalmatinska - Split
   • Površina: 50,93 m2
   • Cijena: 81,10 kn
   • Cijena: 11,00 €

    

   Prodajemo lijepo uređen potkrovni stan na odličnoj lokaciji u centru grada. Položen na trećem katu orijentacije sjever-istok-jug. Sastoji se od ulaznog dijela, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te spavaće sobe. Stan ima i pripadajuće parking mjesto na zajedničkom dijelu čestice zgrade. Kompletan namještaj u cijeni. Vlasništvo uredno.

    

   više
  • prodaja
   ID: 1670-1
   /
   Jednosoban apartman s pogledom na more, Supetar Brač
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 36,49 m2
   • Cijena: 921.632,50 kn
   • Cijena: 125.000,00 €
   Prodajemo jednosoban apartman na izvrsnoj lokaciji u blizini mora i centra grada Supetra. Apartman je položen na prvom katu, stambene površine 36,49 m2 s pridruženim balkonom (4,18 m2) sa kojeg se pruža lijep pogled na more. Apartman se sastoji od predsoblja, kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka, spavaće sobe i kupaonice. Apartman je lijepo uređen i održavan, klimatiziran. Vlasništvo čisto. Supetar je glavna luka na otoku Braču i administrativni centar otoka. Smješten na sjevernoj strani Brača, Supetar je od Splita udaljen 50 minuta vožnje trajektom. Supetarska riva, puna kafića i restorana, načinom života čak podsjeća i na Split koji je u neposrednoj blizini. Supetar je najveće naselje na otoku s 3.300 stanovnika. Grad Supetar uključuje još tri mjesta Splitsku, Škrip i Mirca. Američki časopis Islands uvrstio je Brač među deset svjetskih najpoželjnijih otoka za život. Grad fascinira svojom jednostavnošću i ljepotom. Većina trajekata i brodova koji povezuju Brač s kopnom pristaju u Supetru. To je idealna destinacija za svakoga tko želi uživati u bogatom kulturalnom naslijeđu i prirodnim ljepotama. Supetar se već dugo vremena nalazi na popisu najpoželjnijih destinacija zbog svojih pješčanih plaža okruženih borovom šumom. Ljubitelji povijesnih spomenika mogu posjetiti župu Marijinog Navještenja i Leroj (toranj), crkveni muzej, kip sv. Viktora, kip Majke Terezije (na ulazu u crkvu i dvorište), rano kršćanske mozaike iz 6. stoljeća, bizantinski mauzolej obitelji Petrinović i galeriju Ivana Rendića. Boravak u Supetru je uistinu pravi odmor. Idealna plaža s vodenim parkom za obiteljska ljetovanja, sportski i rekreativni sadržaji čine ovu destinaciju vrlo atraktivnom za kupnju nekretnine za odmor. Razne prednosti, kao što su mediteranska gastronomska ponuda i odlična povezanost sa Splitom su stvorile turističku destinaciju u koju se rado vraća veliki broj posjetitelja.
   više
  • prodaja
   ID: 1587-1
   /
   Jednosoban apartman u Supetru, otok Brač
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 34,92 m2
   • Cijena: 700.440,70 kn
   • Cijena: 95.000,00 €
   Jednosoban apartman u Supetru na otoku Brač je na prodaju. Apartman neto površine 34,92 m2 položen je u prizemlju stambene zgrade koja je od mora i lijepe plaže udaljena oko 200 m. Apartman se sastoji od kuhinje sa blagovaonicom i dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice i balkona (4,18 m2). U dvorištu zgrade nalazi se zajednički parking. Stan je u potpunosti namješten, opremljen i klimatiziran. Vlasništvo uredno. Supetar je glavna luka na otoku Braču i administrativni centar otoka. Smješten na sjevernoj strani Brača, Supetar je od Splita udaljen 50 minuta vožnje trajektom. Grad fascinira svojom jednostavnošću i ljepotom. Većina trajekata i brodova koji povezuju Brač s kopnom pristaju u Supetru. To je idealna destinacija za svakoga tko želi uživati u bogatom kulturalnom naslijeđu i prirodnim ljepotama. Supetar se već dugo vremena nalazi na popisu najpoželjnijih destinacija zbog svojih pješčanih plaža okruženih borovom šumom. Supetar ima odličnu povezanost sa Splitom tijekom ljetne sezone i tijekom zime. Trajekti koji plove gotovo svako sat vremena daju iznimnu prednost ovom otoku i čine ga odličnom destinacijom za boravak tijekom cijele godine. Administrativni centar Supetar čine grad Supetar i tri manja mjesta Splitska, Škrip i Mirca. Ljubitelji povijesnih spomenika mogu posjetiti župu Marijinog Navještenja i Leroj (toranj), crkveni muzej, kip sv. Viktora, kip Majke Terezije (na ulazu u crkvu i dvorište), rano kršćanske mozaike iz 6. stoljeća, bizantinski mauzolej obitelji Petrinović i galeriju Ivana Rendića. Boravak u Supetru je uistinu pravi odmor. Idealna plaža s vodenim parkom za obiteljska ljetovanja, sportski i rekreativni sadržaji čine ovu destinaciju vrlo atraktivnom za kupnju nekretnine za odmor. Razne prednosti, kao što su mediteranska gastronomska ponuda i odlična povezanost sa Splitom su stvorile turističku destinaciju u koju se rado vraća veliki broj posjetitelja. Osim zaljeva s lijepim plažama, okruženim tamarisom i borovima, Supetar nudi sve što jedan grad može ponuditi: kafiće, barove, restorane, klubove, ronilačke centre, centre za surfere, itd. Možete uživati u kulturnim znamenitostima, sportu i rekreaciji. Postoji mnogo restorana u kojima možete kušati lokalnu, mediteransku kuhinju kao i ostale specijalitete.
   više
  • prodaja
   ID: 1586-1
   /
   Jednosoban apartman s pogledom na more, Supetar Brač
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 37,00 m2
   • Cijena: 995.363,10 kn
   • Cijena: 135.000,00 €
   Prodajemo jednosoban apartman na izvrsnoj lokaciji u blizini mora i centra grada Supetra. Apartman je položen na drugom katu, u naravi visoko potkrovlje. Apartman ukupne stambene površine od oko 37 m2 sastoji se od kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, kupaonice i terase (4,19 m2) s koje se pruža prekrasan pogled na more. Apartman je u potpunosti namješten i opremljen, klimatiziran. Parkirno mjesto osigurano na zajedničkom prostoru ispred zgrade. Vlasništvo uredno. Supetar je glavna luka na otoku Braču i administrativni centar otoka. Smješten na sjevernoj strani Brača, Supetar je od Splita udaljen 50 minuta vožnje trajektom. Supetarska riva, puna kafića i restorana, načinom života čak podsjeća i na Split koji je u neposrednoj blizini. Supetar je najveće naselje na otoku s 3.300 stanovnika. Grad Supetar uključuje još tri mjesta Splitsku, Škrip i Mirca. Američki časopis Islands uvrstio je Brač među deset svjetskih najpoželjnijih otoka za život. Grad fascinira svojom jednostavnošću i ljepotom. Većina trajekata i brodova koji povezuju Brač s kopnom pristaju u Supetru. To je idealna destinacija za svakoga tko želi uživati u bogatom kulturalnom naslijeđu i prirodnim ljepotama. Supetar se već dugo vremena nalazi na popisu najpoželjnijih destinacija zbog svojih pješčanih plaža okruženih borovom šumom. Ljubitelji povijesnih spomenika mogu posjetiti župu Marijinog Navještenja i Leroj (toranj), crkveni muzej, kip sv. Viktora, kip Majke Terezije (na ulazu u crkvu i dvorište), rano kršćanske mozaike iz 6. stoljeća, bizantinski mauzolej obitelji Petrinović i galeriju Ivana Rendića. Boravak u Supetru je uistinu pravi odmor. Idealna plaža s vodenim parkom za obiteljska ljetovanja, sportski i rekreativni sadržaji čine ovu destinaciju vrlo atraktivnom za kupnju nekretnine za odmor. Razne prednosti, kao što su mediteranska gastronomska ponuda i odlična povezanost sa Splitom su stvorile turističku destinaciju u koju se rado vraća veliki broj posjetitelja.
   više
  • prodaja
   ID: 1585-1
   /
   Studio apartman u prvom redu do mora, Brač
   Splitsko-dalmatinska - Postira
   • Površina: 25,60 m2
   • Cijena: 420.264,42 kn
   • Cijena: 57.000,00 €
   Prodajemo studio apartman, prozračan i svijetao, smješten u zgradi gdje se posvetila pažnja kvaliteti gradnje, a i estetici cijelog objekta. Apartman ukupne stambene površine 25,60 m2 sastoji se od predsoblja, kupaonice i otvorenog prostora u kojem je predviđen prostor za kuhinju s blagovaonom i dnevni prostor koji pruža mogućnost prenamjene u spavaći prostor. Ovom šarmantnom apartmanu također pripada i vrt površine 17 m2 i parkirno mjesto površine 13,10 m2. Apartman je klimatiziran. Vlasništvo uredno. Postira je ribarsko i turističko naselje smješteno na sjevernoj strani otoka Brača, bogato pješčanim plažama i uvalama. Povoljna lokacija je pretvorila Postiru u luku i ribarsko središte, dok je plodno tlo u unutrašnjosti osiguralo domaću hranu i kvalitetno vino. Postira se prvi put spominje u 14.st. Ime mjesta dolazi od riječi "Pastura", što znači pašnjak na latinskom. Postira je maleno mediteransko mjesto smješteno 8 km od Supetra. Poznato je po kulturnim spomenicima i brojnim nalazima koji svjedoče o turbulentnoj prošlosti tog područja (ostaci starih crkvi, ostaci kompleksa iz vremena rimskog carstva, itd.) Postira svoje korijene pronalazi u dalekoj prošlosti, što svjedoči o ranoj naseljenosti kršćana, među ostalima i ostaci bazilike u Lovrećini, uvali s izvorom vode i prekrasnom pješčanom plažom. Postira je prekrasna u svako godišnje doba, ali u ljetno doba ponajviše iskazuje svoje gostoprimstvo. Mnogi zaljevi i plaže ožive raznovrsnom turističkom ponudom. Mjesto je bogato već spomenutim lijepim pješčanim plažama. Najpoznatije i najljepše su Lovrecina, Mala Lozna, Prvlja, Zastivanje i Rat. Posjetitelji koji su ljubitelji sporta i aktivnog odmora mogu uživati u biciklizmu, odbojci, rukometu, košarci, šetanju, plivanju, ronjenju i drugim vodenim sportovima. Kao i svako drugo tipično dalmatinsko mjesto, Postira organizira brojne fešte i manifestacije tijekom ljeta.
   više
  • prodaja
   ID: 1577-1
   /
   Apartman s prekrasnim pogledom na more na prodaju, Brač
   Splitsko-dalmatinska - Sutivan
   • Površina: 42,00 m2
   • Cijena: 811.036,60 kn
   • Cijena: 110.000,00 €
   Prodajemo jednosoban apartman svijetao i prozračan s prekrasnim pogledom na more udaljen od lijepe šljunčane plaže oko 100 m. Apartman je položen na prvom katu stambene površine 42,18 m2 s pripadajućom terasom površine 7,49 m2, klimatiziran i uređen. Vlasništvo uredno. Sutivan je mala općina smještena na sjeverozapadnoj strani Brača, nasuprot grada Splita. Udaljen je samo 13km od Splita s kojim ima neprekinutu vezu od osnutka i 7km od Supetra, administrativnog centra otoka, stoga se u Sutivan lako stiže biciklom, taksijem ili javnim prijevozom. Dok je rimski car Dioklecijan gradio svoju palaču u Splitu, jedan od njegovih namjesnika je izgradio svoju ispod današnjeg suda u Sutivanu - Kavanjinove dvore. Stoga možemo reći da se radi o 1700 godina života u mjestu koje danas nosi ime Sutivan. Renesansne palače, barokne ljetne vile i tipične dalmatinske stare kamene kuće čine ovo mjesto neodoljivim. Sutivan je poznat po svojoj gostoljubivosti, plažama, mirnom okruženju, mirisima Mediterana i čistom moru. Razvio se u turističku destinaciju prikladnu za obiteljske odmore, sport i rekreacijski turizam. Zbog povoljne klime i raznolike ponude gosti mogu uživati u Sutivanu tijekom cijele godine. Sutivan je savršena destinacija za turiste koji vole aktivno provoditi svoj odmor, istraživajući okruženje i uživajući u prirodi dok se bave sportom, biciklizmom ili jednostavno šetnjom po prekrasnoj rivi promatrajući zalaske sunca i naše kristalno čisto more. Sutivan je postao i prava biciklistička destinacija. Počevši od organiziranja festivala ekstremnih sportova do smještaja i okruženja za bicikliste. Uzevši u obzir svoje želje i mogućnosti, biciklisti mogu uživati u tri tipa staza - Maestral, Tramuntana i Levant.
   više
  • prodaja
   ID: 1520-1
   /
   Marušići apartman 44 m2
   Splitsko-dalmatinska - Omiš
   • Površina: 44,00 m2
   • Cijena: 464.502,78 kn
   • Cijena: 63.000,00 €
   Prodajemo 3 stana u novogradnji u stanju visoki roh-bau. Dva dvosobna stana površine 69 m2 koji se sastoje od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kuhinje s blagavaonicom i lođe, položeni na prvom i drugom katu objekta. I jedan jednosobni stan površine 44 m2 položen u potkrovlju objekta, a sastoji se od ulaznog hodnika, spavaće sobe, kupaonice, kuhinje s dnevnim boravkom i balkona. Udaljenost do plaže pješačkim putem 200 m, otvoreni pogled na more i otoke. Mogućnost kupnje u sadašnjem roh-bau stanju i samostalno uređenje ili uređenje u suradnji s investitorom. Vlasništvo uredno.
   više
  • prodaja
   ID: 1483-1
   /
   Jednosoban apartman u Bolu, otok Brač
   Splitsko-dalmatinska - Bol
   • Površina: 47,00 m2
   • Cijena: 656.202,34 kn
   • Cijena: 89.000,00 €
   Jednosoban apartman, prozračan i svijetao, smješten na zadnjoj etaži u naravi potkrovlje tlocrtne površine 47 m2. Apartman se sastoji od spavaće sobe, kupaonice, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na prostranu terasu (10 m2) sa koje se pruža predivan pogled na more i samo mjesto. Stan je namješten, opremljen i klimatiziran. Osigurano vanjsko parkirno mjesto. Vlasništvo uredno. Bol je općina na južnoj obali otoka Brača i vrlo popularna hrvatska turistička destinacija. Najveća atrakcija u Bolu je zasigurno plaža Zlatni Rat, koja se proteže dužinom od 500 m u more i čiji vrh mijenja smjer ovisno o morskim strujama. U Bolu i okolici se nalaze i mnoge druge plaže, uključujući i zaklonjene uvalice. Otok Brač je poznat po vrlo ugodnoj blagoj klimi, vlažnim zimama i vrućim ljetima. Lokalni i sezonski vjetrovi pomažu pri održavanju takvih klimatskih uvjeta. Vjetar sa zapada olakšava svakodnevnicu za vrućih ljetnih dana i čini Bol rajom za surfere. Bol ima široku ponudu za posjetitelje koji vole biti aktivni i na odmoru (ronjenje, windsurfing, biciklizam, tenis) i za one koji se žele opustiti (wellness centri), zanimljivu prirodu i pejsaž (Blaca, Zmajeva Špilja, izleti). U Bol se može stići lokalnim autobusima i taksijima koji kreću iz Supetra nakon dolaska svakog trajekta. Ljeti se održavaju i katamaranske linije koje spajaju Split s Bolom i Hvarom. S obzirom da se nalazi na južnoj obali Brača, Bol uživa netaknutu prirodu i mirno okruženje, a zahvaljujući bogatoj gastronomskoj ponudi, sportskim aktivnostima, festivalima i noćnom životu, pretvoren je u savršenu destinaciju za odmor.
   više
  • prodaja
   ID: 1460-1
   /
   Jednosoban apartman s velikim vrtom, otok Brač
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 52,00 m2
   • Cijena: 626.710,10 kn
   • Cijena: 85.000,00 €
   Lijepo uređen jednosoban apartman smješten u prizemlju manje stambene zgrade (ulaz sa šest stanova) stambene površine 52 m2 i pripadajuća vanjska terasa 32 m2 (obračunata koeficijentom 0,25). Stan se sastoji od kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaonice i natkrivene terase sa koje se pruža pogled na more. Objekt je u potpunosti opremljen i uređen te klimatiziran. Vlasništvo uredno. Mirca je malo mjesto smješteno na sjevernoj obali otoka Brača, oko 3 km udaljeno od Supetra. Mjestom dominira župna Crkva Gospe od pohoda iz 1733. godine, dok su kuće većinom novije gradnje, pa će posjetitelji moći uživati u moderno uređenim vilama, apartmanima i sobama. Brojni uređeni vinogradi i maslinici, mirisno mediteransko bilje i duge pješčane plaže čine ovo malo bračko mjesto idealnim odabirom za Vaš odmor. Mirca imaju od 115 do 130 sunčanih dana tijekom godine, odnosno 2.600 sunčanih sati. Mirca su sjetna ljubav najvećeg hrvatskog pjesnika Tina Ujevića, koji je onuda šetao "otkrivajući Mirca".
   više