ID: 1574-1
prodaja
177.000,00 € 1.308.099,03 kn
 • Mjesto: Trogir
 • Regija: Splitsko-dalmatinska
 • Tip ponude: prodaja
 • Cijena/m2: 1.580,36 €
 • Površina: 112,00 m2
 • Katnost: prvi+drugi
 • Energetski certifikat:C
 • 3
Predivan apartman nalazi se na otoku Čiovu, na najvišoj etaži lijepe kuće udaljene 100 m od mora. Nalazi se na mirnoj lokaciji i ima prekrasan pogled na more. Apartman, površine 112 m², je dosta prostran i sastoji se od hodnika, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, stubišta, tri spavaće sobe, kupaonice i tri balkona. Jedna od soba ima balkon od 2 m², druga soba ima lođu od 1 m², a dnevnom dijelu pripada balkon od 8 m2. Apartman je južno orijentiran i zbog toga je svijetao i prozračan, a tome doprinose i visoki stropovi, zahvaljujući kojima je moguće nadograditi galeriju. Postojeći raspored nije fiksan, nego se može i preurediti u manje apartmanske jedinice ili nadodati još jednu sobu. Apartman je klimatiziran i opremljen. Posjeduje energetski certifikat C kategorije, zahvaljujući najkvalitetnijim materijalima koji su korišteni prilikom gradnje. Kuća je okružena lijepim vrtom, a u blizini se nalazi plaža kao i svi potrebni sadržaji. Do Trogira imate samo 4 kilometra, a do zračne luke 9 kilometara. Čiovo je otok smješten u srednjoj Dalmaciji, povezan s gradom Trogirom pokretnim mostom, a administrativno podijeljen između Splita, Trogira i Okruga. Na ukupnoj površini otoka od 28,8 km2, smjestilo se nekoliko naselja: Okrug Donji, Okrug Gornji, Arbanija, Slatine, Žedno, Čiovo. Otok je poznat po svojoj sredozemnoj klimi, bogatoj vegetaciji, arhipelagu malih slikovitih otočića, zaljevima i plažama. Kako je Čiovo svojevrstan produžetak grada Trogira nudi pregršt mogućnosti za odmor, rekreaciju i kupanje te mnogobrojne povijesne spomenike. Mediteranska vegetacija, arhipelag sa malim slikovitim otočićima, blaga klima i predivne plaže u skrovitim zaljevima čine vaš odmor nezaboravnim. Smješten u srcu Dalmacije, Čiovo je idealno polazište za istraživanje naslijeđa i ljepote Dalmacije.
  • Grad Trogir srednje-dalmatinski je hrvatski grad, kojeg su osnovali grčki kolonisti s otoka Visa. Smješten je na obali Kaštelanskog zaljeva, na otoku između Čiova i kopna s kojim je povezan kamenim mostom. Trogir se sastoji od osam naselja: Arbanija, Divulje, Drvenik Mali, Drvenik Veliki, Mastrinka, Plano, Trogir i Žedno, a u okolici se nalaze općine Marina, Okrug i Seget.

   Područje grada omeđeno je općinom Rogoznica i gradom Šibenikom na zapadnoj strani , Kaštelanskom zagorom na sjevernoj strani te otokom Šolta na južnoj strani. Primarna djelatnost oslanja se na poljoprivredna zemljišta s voćarskim kulturama te ribarstvo, a slijede je brodogradnja kao sekundarna djelatnost te u konačnici turizam, kao tercijarna djelatnost.


   Znamenitosti

   Kada je riječ o znamenitostima grada Trogira, posebno treba istaknuti djelo majstora Radovana - Trogirsku katedralu, ali i veliku i malu palaču Ćipiko, Muzej grada, Knežev dvor, Crkvu sv. Sebastiana i loža, Benediktinski i Dominikanski samostan, gradske zidine i južna vrata, sjeverna vrata, kulu sv. Marka te mnoge druge.


   Zanimljivosti

   Grad Trogir je 1997. godine, na 21. zasjedanju, uvršten u popis spomenika Svjetske kulturne baštine UNESCO-a. Uz navedeno, 1271. godine je u Trogiru otvorena prva ljekarna u Europi, što potvrđuju kopije originalnih dokumenata sačuvanih u gradskom muzeju.
  Opis nekretnine
 • Namješteno
 • Pogled na more
  Prostori vezani uz nekretninu
 • Balkon
 • Loggia
 • Vrt
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.