• prodaja
   ID: 1722-1
   /
   Šarmantan apartman u Supetru prodaja
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 52,00 m2
   • Cijena: 656.706,08 kn
   • Cijena: 89.000,00 €

   Posredujemo u prodaji dvosobnog apartmana na lijepoj lokaciji položenog na prvom katu. Apartman je osmišljen kao samostalna jedinica sa zasebnim ulazom. Sa ulice se ulazi na prostranu terasu od oko 52 m2 na kojoj je u jednom dijelu predviđen i parking za auto. Stambeni dio površine 52 m2 sastoji se od hodnika, kuhinje, dvije spavaće sobe i kupaonice. Apartman je namješten i opremljen i kao takav se prodaje. Sa terase se može uživati u lijepom pogledu na more i centar grada. Vlasništvo uredno.

   Supetar je glavna luka na otoku Braču i administrativni centar otoka. Smješten na sjevernoj strani Brača, Supetar je od Splita udaljen 50 minuta vožnje trajektom. Supetarska riva, puna kafića i restorana, načinom života čak podsjeća i na Split koji je u neposrednoj blizini. Supetar je najveće naselje na otoku s 3.300 stanovnika. Grad Supetar uključuje još tri mjesta Splitsku, Škrip i Mirca.

   Američki časopis Islands uvrstio je Brač među deset svjetskih najpoželjnijih otoka za život.

   Grad fascinira svojom jednostavnošću i ljepotom. Većina trajekata i brodova koji povezuju Brač s kopnom pristaju u Supetru. To je idealna destinacija za svakoga tko želi uživati u bogatom kulturalnom naslijeđu i prirodnim ljepotama. Supetar se već dugo vremena nalazi na popisu najpoželjnijih destinacija zbog svojih pješčanih plaža okruženih borovom šumom.

   Ljubitelji povijesnih spomenika mogu posjetiti župu Marijinog Navještenja i Leroj (toranj), crkveni muzej, kip sv. Viktora, kip Majke Terezije (na ulazu u crkvu i dvorište), rano kršćanske mozaike iz 6. stoljeća, bizantinski mauzolej obitelji Petrinović i galeriju Ivana Rendića.

   Boravak u Supetru je uistinu pravi odmor. Idealna plaža s vodenim parkom za obiteljska ljetovanja, sportski i rekreativni sadržaji čine ovu destinaciju vrlo atraktivnom za kupnju nekretnine za odmor. Razne prednosti, kao što su mediteranska gastronomska ponuda i odlična povezanost sa Splitom su stvorile turističku destinaciju u koju se rado vraća veliki broj posjetitelja.

    

   više
  • prodaja
   ID: 1712-1
   /
   Apartman na atraktivnoj lokaciji na otoku Braču
   Splitsko-dalmatinska - Sutivan
   • Površina: 42,00 m2
   • Cijena: 730.493,28 kn
   • Cijena: 99.000,00 €

   Prodajemo jednosoban apartman, namješten, klimatiziran, svijetao i prozračan u mirnom okruženju nadohvat lijepo uređene šljunčane plaže. Apartman površine oko 42 m2 koji se sastoji od hodnika i otvorenog dijela sa kuhinjom, blagovaonom i dnevnim boravkom, jednom spavaćom sobom i kupaonicom. Iz dnevnog boravka se izlazi na lijepi i prostrani balkon podne površine 8.40 m2 sa koje se pruža lijep pogled na more koji se ne može zakloniti u budućnosti. Vlasništvo uredno. Za dodatne informacije stojimo Vam na usluzi.

    

   Sutivan je malo i mirno mjesto koje odiše mediteranskom atmosferom s prekrasnih plaža okruženih šumom, dok se riva proteže sve od Lučice do zaljeva Likve, Prbuje, Stinive, Stipanske, Male Tihe. Lijepe plaže i čisto more su savršeno okruženje za odmor, opuštanje i svakodnevni život. Sutivan ima otprilike 800 stanovnika.

   Sutivan je mala općina smještena na sjeverozapadnoj strani Brača, nasuprot grada Splita. Udaljen je samo 13km od Splita s kojim ima neprekinutu vezu od osnutka i 7km od Supetra, administrativnog centra otoka, stoga se u Sutivan lako stiže biciklom, taksijem ili javnim prijevozom.

   Sutivan je divno, šarmantno mjesto koje poziva posjetitelje da istraže sva njegova skrivena blaga. Nema buke, gužve ni glasnog prometa koji bi gostima pokvario doživljaj autentičnih boja i mirisa dalmatinske kuhinje i idiličnog lokalnog života. Sutivan uživa u mediteranskoj klimi s blagim zimama i vrućim ljetim.

   Sutivan je savršena destinacija za turiste koji vole aktivno provoditi svoj odmor, istraživajući okruženje i uživajući u prirodi dok se bave sportom, biciklizmom ili jednostavno šetnjom po prekrasnoj rivi promatrajući zalaske sunca i naše kristalno čisto more.

   Sutivan je postao i prava biciklistička destinacija. Počevši od organiziranja festivala ekstremnih sportova do smještaja i okruženja za bicikliste. Uzevši u obzir svoje želje i mogućnosti, biciklisti mogu uživati u tri tipa staza - Maestral, Tramuntana i Levant.

    

    

    

    

   više
  • prodaja
   ID: 1710-1
   /
   Luksuzni stanovi na Šibenskoj rivi novogradnja
   Šibensko-kninska - Šibenik
   • Površina: 103,00 m2
   • Cijena: 3.428.669,82 kn
   • Cijena: 464.670,00 €

   Stambeno-poslovni kompleks sa ukupno sedam stanova nalazi se na Šibenskoj rivi, pored crkve Sv. Dominika, 100 m udaljen od katedrale Sv. Jakova. U neposrednoj blizini nalazi se tvrđava Sv. Mihovila, a nedaleko je i marina. Stanovi gledaju na jedinstveni šibenski akvatorij i njegove otoke. Prelijepu sliku stvara i uklopljenost kompleksa u šibenski bedem i stari grad sa gradskim zidinama. Opremljenost stana je visoko kvalitetnih materijala i proizvođača: vanjska aluminijska stolarija, sanitarije, slavine, parket, električno podno grijanje u kupaonicama, parapetne jedinice sustava za grijanje, sustav pametnog upravljanja stanom, kamene fasadne obloge od materijala zatečenog na licu mjesta. Za svaki od sedam luksuznih stanova smještenih u dvije zgrade, predviđeno je i jedno garažno mjesto u prizemlju sa direktnom komunikacijom liftom do stana (37.500 €). Stanovi su okvirnih veličina od 103 do 177 metara kvadratnih i okrenuti su prema jugozapadu. Prizemni stanovi imaju svoje pripadajuće vrtove. Stanovi su sa jednom do dvije spavaće sobe. Završetak radova je lipanj 2018. Cijene stanova sa PDV-om: od 464.670 € - 1.091.130 €

    

   S1 - 132,73 m² - 746.606 € - 1. kat

   Stan se sastoji od ulaznog prostora i toaleta te velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom ukupne površine 45,90 m². U prostranu lođu površine 21.1 m² ulazi se iz dnevnog boravka i spavaće sobe južno smještene. Dvije spavaće sobe od oko 15 m² imaju svaka svoju kupaonicu, a sjeverno smještena spavaća soba ima izlaz na terasu površine 7.2 m² i vrt koji se dalje proteže uz terasu površine 27.7 m².

   S2 - 119,78 m² - 673.762 € - 1. kat

   Stan se sastoji od ulaznog prostora te velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom ukupne površine 36,80 m². U prostranu lođu površine 19,7 m² ulazi se iz dnevnog boravka i spavaće sobe južno smještene. Dvije su spavaće sobe površina 23,90 m² i 12,40 m² svaka sa svojom kupaonicom, a sjeverno smještena spavaća soba ima izlaz na terasu površine 8,10 m² i vrt koji se dalje proteže uz terasu površine 17,80 m².

   S3 - 176,33 m² - 1.091.130 € - 2. kat

   Stan se sastoji od ulaznog prostora sa toaletom te velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom ukupne površine 52,50 m². U prostranu terasu površine 73,7 m² ulazi se iz dnevnog boravka i spavaćih soba južno smještenih te wellness prostora sa dvije saune i jacuzzijem površine 24 m². Terasa ima više predviđenih prostora za sjedenje, kao i vanjsku kuhinju sa grilom. Dvije su spavaće sobe koje izlaze na terasu površina 17,8 m² i 14,60 m² svaka sa svojom kupaonicom, a sjeverno smještena spavaća soba površine je 14,10 m² također je sa svojom kupaonicom.

   S4 - 103,26 m² - 464.670 € - 1. kat

   Stan se sastoji od ulaznog prostora sa toaletom te velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom ukupne površine 46,50 m². U terasu površine ukupno 60 m² sa popločanim dijelom i vrtom ulazi se iz dnevnog boravka. Jedna spavaća soba sa pripadajućom kupaonicom prostrana je i površine je 15,80 m².

   S5 - 106,95 m² - 541.487 € - 1. kat

   Stan se sastoji od ulaznog prostora sa toaletom te velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom ukupne površine 36 m². U prednju terasu površine ukupno 8,60 m² sa popločanim dijelom i vrtom ulazi se iz dnevnog boravka dok se druga terasa popločanog dijela 16,20 m² na koju se nastavlja vrt površine 24,90 m² povezuje sa dnevnim boravkom i sobom, i u istu je smješten jacuzzi. Jedna spavaća soba sa pripadajućom kupaonicom vrlo je prostrana, s pogledom je na vrt i jacuzzi i površine je 21,20 m².

   S6 - 159,60 m² - 807.975 € - 2. kat

   Stan se sastoji od ulaznog prostora sa toaletom te prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom ukupne površine 47,10 m². Lođa površine 13,60 m² orijentirana je na dnevni boravak, a terasa površine 29,80 m² povezana je sa jednom od soba i wellness prostorom površine 24 m² u kojem je smješten jacuzzi i sauna. Dvije su spavaće sobe sa pripadajućim kupaonicama površina 19,70 m² i 20 m².

    

   više
  • prodaja
   ID: 1701-1
   /
   Moderan apartman sa pogledom na more Rogoznica
   Šibensko-kninska - Rogoznica
   • Površina: 72,00 m2
   • Cijena: 1.180.595,20 kn
   • Cijena: 160.000,00 €

   Posredujemo u prodaji modernih apartmana sa prekrasnim pogledom na more samo 100 m od centra Rogoznice. Apartmani se nalaze u prizemlju te na prvom i drugom katu manje apartmanske zgrade južne orijentacije te imaju velike loggie i balkone što apartmane čini osvijetljenima cijeli dan i idealnim za odmor i uživanje. Apartmani u prizemlju i na prvom katu imaju površinu 72 m2 s pripadajućim loggiama od 8 m2 i balkonom od 5 m2. Sastoje se od hodnika, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, kupaonice i dvije spavaće sobe. Cijena apartmana u prizemlju je 160.000 €, a apartmana na prvom katu 176.000 €. Na prodaju je i prostrani dvoetažni apartman na drugom katu, okvirne podne površine od 92 m2 koji se sastoji od kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, dvije kupaonice, dvije sobe, loggie od 8 m2 te prostrane terase od 25 m2 koja se proteže cijelom dužinom apartmana sa panoramskim pogledom na more i Rogoznicu. Ovaj apartman se može organizirati i kao dva zasebna apartmana. Cijena dvoetažnog apartmana je 248.000 €. Apartmani su u izvrsnom stanju, lijepo uređeni, opremljeni i klimatizirani. U sklopu lijepo uređene okućnice nalazi se kamin te veliki uređeni parking. Vlasništvo uredno.

   Rogoznica, mirno i toplo mediteransko mjesto na samom kraju Sjeverne Dalmacije. Proteže se uzduž 50 km obale te je idealno mjesto za odmor s obitelji i prijateljima. Rado je posjećuju i nautičari jer je poznata kao jedna od najljepših i najsigurnijih luka na Jadranu. Plaže su u Rogoznici šljunčane, ima i ponešto stijena, a svako naselje nudi skrovita kupališta u brojnim malim uvalama.

   Središte se Rogoznice nalazi na poluotoku gdje su se uglavnom zadržale stare kamene kuće, što rogozničkoj rivi daje autentičnu mediteransku atmosferu. Veći dio otoka prekriven je borovom šumom te je idealan za šetnju i ostale vrste rekreacija.

   Mnogobrojne plaže u Rogoznici pružaju mogućnost odabira pa i oni najzahtjevniji mogu naći svoj kutak. Rogoznica raspolaže dovoljnim brojem restorana, koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta, a posebno ljubitelja ribljih specijaliteta. Turizam u Rogoznici ima veoma dugu tradiciju postojanja još od 1870. godine.

   Svojim položajem Rogoznica predstavlja savršenu lokaciju, odličnu ishodišnu točku za sve izlete u užoj i široj okolici (boraveći u Rogoznici možete raditi dnevne izlete do svih najpopularnijih odredišta, čak i do Dubrovnika na krajnjem jugu, kao i do Nacionalnog Parka Plitvice na sjeveru).

   više
  • prodaja
   ID: 1700-1
   /
   Moderni apartmani blizu mora u Marini
   Splitsko-dalmatinska - Marina
   • Površina: 86,00 m2
   • Cijena: 1.372.441,92 kn
   • Cijena: 186.000,00 €

   Posredujemo u prodaji apartmana s prekrasnim pogledom na more na atraktivnoj lokaciji samo 30 m od plaže i nedaleko od centra Marine. Apartman je smješten na prvom katu manje stambene zgrade izrazito kvalitetne gradnje, stolarije i parketa te ima ukupnu površinu 86 m2. Sastoji se od predsoblja, hodnika, prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, tri spavaće sobe, kupaonice, wc-a i lođe podne površine 10 m2 što je idealno za uživanje u suncu i pogledu. Apartman se prodaje nenamješten, te mu pripadaju ostava i parkirno mjesto. Prodaje se još jedan namješten apartman u prizemlju stambene površine 86 m2 sa prostranom terasom površine 10 m2 i uređenim vrtom od 147 m2. Apartmanu također pripada ostava u zgradi i parkirno mjesto (cijena 207.000 €).

   Marina je naselje i lučica na unutrašnjem dijelu Marinskog zaljeva, 12 km zapadno od Trogira. Obale zaljeva Marina razvedene su brojnim manjim uvalama s pješčanim i šljunčanim plažama. U sastavu općine je 15 naselja, neka od njih su Poljica, Sevid, Vinišće, Vrsine.

   Naselje je nazvano Marina po svetoj Marini, svetici-mučenici. U blizini Marine nalazi se speleološki i povijesno vrlo zanimljiva spilja nazvana Grota sv. Jakova, koja je prije služila kao sklonište. Jedna od poznatijih pješčanih uvala je uvala Stari Trogir – Sevid. U ovoj uvali nalaze se ostaci velike luksuzne vile. Danas se dio objekta nalazi ispod površine mora. Ostale zanimljivosti prirodne baštine su "Jama na Valjalo", špilja kod Gomile, prvi rudnik asfalta "Minera".

   U turističku ponudu Marine spadaju mnoge nove rekreativne staze za biciklizam. Bez obzira da li ste rekreativac ili profesionalac, vožnja uz more će Vam pružiti neopisivo iskustvo. To je odličan način za upoznavanje mjesta, a svaka staza upotpunjena je i ugostiteljskom ponudom gdje možete probati lokalnu kuhinju.

   U blizini Marine nalazi se Trogir čija je turističa ponuda bogatija, ima puno znamenitosti, kao npr. trogirska katedrala, muzej grada, knežev dvor, razni samostani i crkve, gradske zidine, kula Kamerlengo i kula sv. Marka, pa se u svakom slučaju isplati posjetiti i okolicu Marine i bolje upoznati okruženje, prirodu, ljude i znamenitosti.

   više
  • prodaja
   ID: 1698-1
   /
   Dvosoban apartman u Supetru na otoku Braču
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 73,28 m2
   • Cijena: 922.340,00 kn
   • Cijena: 125.000,00 €

    

   Dvosoban apartman koji se proteže na dvije etaže u zgradi smještenoj na vrlo atraktivnoj lokaciji u Supetru na otoku Braču. Udaljenost od mora iznosi oko 600 metara, a apartman ima vrlo lijep pogled na more. Korisna neto površina stana iznosi 73.28 m2. Na prvoj etaži nalaze se kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba, kupaonica te dvije terase (5.67 i 2.94 m2). Unutarnje stepenice vode u galeriju gdje se nalaze spavaća soba i kupaonica. Dnevna soba i kupaonice imaju podno grijanje. Budući vlasnici stana uživali bi pravo korištenja zajedničke ostave, vrta, bazena i prostora oko bazena.

    

   Supetar je glavna luka na otoku Braču i administrativni centar otoka. Smješten na sjevernoj strani Brača, Supetar je od Splita udaljen 50 minuta vožnje trajektom. Supetarska riva, puna kafića i restorana, načinom života čak podsjeća i na Split koji je u neposrednoj blizini. Supetar je najveće naselje na otoku s 3.300 stanovnika. Grad Supetar uključuje još tri mjesta Splitsku, Škrip i Mirca.

   Američki časopis Islands uvrstio je Brač među deset svjetskih najpoželjnijih otoka za život.

   Grad fascinira svojom jednostavnošću i ljepotom. Većina trajekata i brodova koji povezuju Brač s kopnom pristaju u Supetru. To je idealna destinacija za svakoga tko želi uživati u bogatom kulturalnom naslijeđu i prirodnim ljepotama. Supetar se već dugo vremena nalazi na popisu najpoželjnijih destinacija zbog svojih pješčanih plaža okruženih borovom šumom.

   Ljubitelji povijesnih spomenika mogu posjetiti župu Marijinog Navještenja i Leroj (toranj), crkveni muzej, kip sv. Viktora, kip Majke Terezije (na ulazu u crkvu i dvorište), rano kršćanske mozaike iz 6. stoljeća, bizantinski mauzolej obitelji Petrinović i galeriju Ivana Rendića.

   Boravak u Supetru je uistinu pravi odmor. Idealna plaža s vodenim parkom za obiteljska ljetovanja, sportski i rekreativni sadržaji čine ovu destinaciju vrlo atraktivnom za kupnju nekretnine za odmor. Razne prednosti, kao što su mediteranska gastronomska ponuda i odlična povezanost sa Splitom su stvorile turističku destinaciju u koju se rado vraća veliki broj posjetitelja.

    

   više
  • prodaja
   ID: 1696-1
   /
   Moderan apartman na Čiovu
   Splitsko-dalmatinska - Trogir
   • Površina: 93,00 m2
   • Cijena: 1.844.680,00 kn
   • Cijena: 250.000,00 €

   Posredujemo u prodaji modernog apartmana smještenog na odličnoj lokaciji južne strane Čiova samo 200 m od plaže. Apartman se nalazi na drugom katu manje zgrade nove gradnje i modernog izgleda te ima ukupnu stambenu površinu 93 m2. Sastoji se od hodnika, kuhinje s prostranim dnevnim boravkom i blagovaonicom, tri spavaće sobe, spremišta, dvije kupaonice te dvije pripadajuće loggie od 3 m2 i 18 m2. U izgradnji su korišteni izrazito kvalitetni materijali te je apartman klimatiziran, a zbog svoje orijentacije i velikih kliznih stijenki apartman je osunčan tokom čitavog dana. U sklopu lijepo uređene okućnice nalazi se i pripadajuće parkirno mjesto.

   Čiovo je otok smješten u srednjoj Dalmaciji, povezan s gradom Trogirom pokretnim mostom, a administrativno podijeljen između Splita, Trogira i Okruga. Na ukupnoj površini otoka od 28,8 km2, smjestilo se nekoliko naselja: Okrug Donji, Okrug Gornji, Arbanija, Slatine, Žedno, Čiovo.

   Otok je poznat po svojoj sredozemnoj klimi, bogatoj vegetaciji, arhipelagu malih slikovitih otočića, zaljevima i plažama.

   Kako je Čiovo svojevrstan produžetak grada Trogira nudi pregršt mogućnosti za odmor, rekreaciju i kupanje te mnogobrojne povijesne spomenike. Mediteranska vegetacija, arhipelag sa malim slikovitim otočićima, blaga klima i predivne plaže u skrovitim zaljevima čine vaš odmor nezaboravnim. Smješten u srcu Dalmacije, Čiovo je idealno polazište za istraživanje naslijeđa i ljepote Dalmacije.

   više
  • prodaja
   ID: 1694-1
   /
   Trosoban apartman na atraktivnoj lokaciji Supetar
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 80,41 m2
   • Cijena: 1.328.169,60 kn
   • Cijena: 180.000,00 €

    

   Posredujemo u prodaji apartmana u Supetru na jednoj od najatraktivnijih lokacija u blizini mora i centra grada. Apartman neto površine 80.41 m2 položen je na drugom katu stambene zgrade i sastoji se od hodnika, kuhinje sa blagovaonicom i dnevnim boravkom, tri spavaće sobe i kupaonice. Iz dnevnog boravka se izlazi na balkon sa kojeg se pruža lijep pogled na more. Apartman je lijepo uređen, klimatiziran, svijetao i prozračan. Također mu pripada i parkirno mjesto. Vlasništvo čisto.

    

   Supetar je glavna luka na otoku Braču i administrativni centar otoka. Plodna okolica koja okružuje grad vinogradima, maslinicima, voćnjacima, borovom šumom uzduž obale, lijepi zaljevi s pješčanim plažama čine Supetar odličnom bazom za daljnje istraživanje otoka. Supetar je najveće naselje na otoku Braču s 3300 stanovnika. Administrativni centar Supetar čine grad Supetar i tri manja mjesta Splitska, Škrip i Mirca.

   Američki časopis Islands uvrstio je Brač među deset svjetskih najpoželjnijih otoka za život.

   Najvažniji spomenik u gradu je crkva Marijinog Navještenja koja datira iz 18. st i krase je oltarne slike i monumentalno stubište. Spada u rano-kršćanske crkve uz sačuvane mozaike i stare grobnice.

   Na rtu koji na sjeveru zatvara uvalu Vlačicu se nalazi mjesno groblje sa spomenicima koje je izgradio slavni kipar Ivan Rendić, rođen u Supetru.

   Na zapadnom dijelu grada se nalazi veliki turistički kompleks, plaža i centar za vodene sportove.

   Grad fascinira svojom jednostavnošću i ljepotom. Većina trajekata i brodova koji povezuju Brač s kopnom pristaju u Supetru. To je idealna destinacija za svakoga tko želi uživati u bogatom kulturalnom naslijeđu i prirodnim ljepotama. Supetar se već dugo vremena nalazi na popisu najpoželjnijih destinacija zbog svojih pješčanih plaža okruženih borovom šumom. Supetar ima odličnu povezanost sa Splitom tijekom ljetne sezone i tijekom zime. Trajekti koji plove gotovo svako sat vremena daju iznimnu prednost ovom otoku i čine ga odličnom destinacijom za boravak tijekom cijele godine.

    

    

   više
  • prodaja
   ID: 1690-1
   /
   Dvosoban apartman na prodaju u Milni
   Splitsko-dalmatinska - Milna
   • Površina: 53,00 m2
   • Cijena: 811.659,20 kn
   • Cijena: 110.000,00 €

   Prodaja dvosobnog apartmana stambene površine 53 m2 na lijepoj lokaciji u Milni na otoku Braču. Apartman je položen na drugom katu i sastoji se od kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka, spavaće sobe i kupaonice, a u dijelu galerije nalazi se još jedna spavaća soba. Iz dnevnog boravka izlazi se na prostranu terasu (p=10,70 m2) sa koje se pruža predivan pogled na more koji se u budućnosti ne može zakloniti. Apartman je klimatiziran i uređen, namješten. U dvorištu zgrade osigurano je parkirno mjesto. Vlasništvo čisto.

    

   Milna, turistička destinacija i luka na otoku Braču, smještena 20 km jugozapadno od Supetra, središta i glavne luke povezane sa Splitom. Ljeti postoji katamaranska linija Split-Milna koja plovi i do Hvara i Dubrovnika. Do Milne možete doći i gradskim prijevozom koji kreće iz Supetra.

   S obzirom da je Milna najbolja i najsigurnija luka na otoku, sagrađena je marina s 200 vezova. Naselje se razvilo u 16. stoljeću kada je aristokratska obitelj odlučila na toj lokaciji sagraditi tvrđavu i crkvu. Osim po svojoj veličanstvenoj arhitekturi i mediteranskom ambijentu, Milna je poznata i po nekoliko zaljeva s pješčanim plažama, poput Pasike, Lučice, Maslinove i Osibove, idealnih za obiteljske odmore. Kupalište se nalazi i u uvali Vlaška. Aktivni posjetitelji imaju na raspolaganju različite sportske aktivnosti tijekom odmora (mali nogomet, odbojka, košarka, balote i stolni tenis). Restorani imaju raznoliku gastronomsku ponudu dalmatinske hrane i drugih specijaliteta. Milna je oaza mira i tišine, idealna destinacija za odmor kada želite pobjeći od gužve.

   Marina Vlaška je marina smještena u Milni. Nalazi se na sjevernoj strani zaljeva. Zaljev je miran i tih, okružen borovima i zaštićen od vjetra. Prekrasna plaža se nalazi odmah do marine i odlično je mjesto za opuštanje, sunčanje i uživanje u čistom moru. Šetnjicom uz obalu naići ćete na šarmantne restorane, barove i trgovine smještene usput i u samom centru mjesta.

   više
  • prodaja
   ID: 1689-1
   /
   Jednosoban stan u centru 50 m2
   Splitsko-dalmatinska - Split
   • Površina: 50,93 m2
   • Cijena: 81,17 kn
   • Cijena: 11,00 €

    

   Prodajemo lijepo uređen potkrovni stan na odličnoj lokaciji u centru grada. Položen na trećem katu orijentacije sjever-istok-jug. Sastoji se od ulaznog dijela, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te spavaće sobe. Stan ima i pripadajuće parking mjesto na zajedničkom dijelu čestice zgrade. Kompletan namještaj u cijeni. Vlasništvo uredno.

    

   više