• prodaja
   ID: 1679-1
   /
   Šarmantna kamena kuća na prodaju u Bolu
   Splitsko-dalmatinska - Bol
   • Površina: 120,00 m2
   • Cijena: 3.185.637,80 kn
   • Cijena: 430.000,00 €

   Prodajemo kamenu kuću na Braču, smještenu u drugom redu od mora na izvrsnoj lokaciji sa južne strane otoka u atraktivnom mjestu Bol. Kuća se sastoji od prizemlja, prvog i drugog kata, tavana. Prizemlje se sastoji od otvorenog prostora koji u jednu cjelinu povezuje kuhinju s blagovaonicom i dnevni boravak, kupaonica. U dnevnom boravku se nalazi kameni kamin koji daje posebni ugođaj i šarm cijelom prostoru, a ujedno čini prostor idealnim za boravljenje i tijekom zimskih hladnih dana. Na etaži se nalazi i velika vrtna terasa. Prvi kat sastoji se od tri spavaće sobe i kupaonice, a drugi kat je u naravi jedna prostrana soba koja pruža niz mogućnosti za preinaku u veći broj manjih prostorija. Na drugom katu smješten je i balkon sa kojeg se pruža predivan pogled na more koji se ne može zakloniti. S obzirom da je kuća građena od velikih kamenih ploča debljine do 90 cm tijekom ljetnih dana posebno je ugodno boraviti unutar kuće i nema potrebe za dodatnim hlađenjem. Ovo je izvrsna nekretnina i za bavljenjem turizmom. Vlasništvo čisto.

    

   Bol je najstarije obalno naselje na otoku Braču. Nalazi se u okruženju južnog pejsaža, u podnožju Vidove Gore, najvišeg planinskog vrha na otocima u Jadranskom moru (778m).

   Bol je mjesto koje je raslo s vremenom kao i luka. Kao i na cijelom otoku, najbitnija gospodarska grana je turizam. Danas je jedna od najpopularnijih destinacija u Hrvatskoj, sa širokom ponudom hotela i apartmana.

   U Bolu se nalaze mnoge prekrasne plaže. Zapadno od Bola se nalazi plaža Zlatni Rat, jedna od najpopularnijih na Jadranu. Zlatni Rat je prekrasno uređena plaža koja nudi idealne uvjete za bavljenje vodenim sportovima poput surfanja i jedrenja. Na plaži se nalazi ronilački i surferski centar gdje se može iznajmiti i sva potrebna oprema.

   U okruženju borova nalaze se mnogi restorani gdje se možete skloniti od vrućine i gdje se vaša djeca mogu zabavljati na igralištu. Zlatni Rat nudi izniman noćni život za mlađu populaciju. Tijekom ljeta, na plaži se nalaze spasioci koji paze na vašu sigurnost. U blizini se nalazi parking, a do plaže se može stići turističkim brodom ili vlakom koji kreću iz Bola svakih pola sata.

   U Bol se može stići lokalnim autobusima i taksijima koji kreću iz Supetra nakon dolaska svakog trajekta. Ljeti se održavaju i katamaranske linije koje spajaju Split s Bolom i Hvarom.

    

   više
  • prodaja
   ID: 1677-1
   /
   Samostojeća kuća na otoku Čiovu, prodaja
   Splitsko-dalmatinska - Trogir
   • Površina: 117,00 m2
   • Cijena: 2.215.129,54 kn
   • Cijena: 299.000,00 €

   Prodajemo samostojeću kuću smještenu na jako lijepoj lokaciji na otoku Čiovu. Kuća stambene površine 117 m2 sagrađena je na parceli veličine 358 m2. Proteže se preko etaže prizemlja i prvog kata, a sastoji se od dva apartmana od kojih oba imaju zaseban ulaz. Stan na prvom katu sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaonice i prostrane kamene terase s pogledom na more. Drugi stan uključuje veći prostor kuhinje i dnevni te spavaći prostor i kupaonicu. Također je uključena i garaža te ostava. Kuća se prodaje namještena i klimatizirana, a zbog svoje lokacije i rasporeda stambenih jedinica idealna je za bavljenje turizmom. Okućnica je održavana i kultivirana mediteranskim stablima. Svi bitni životni sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini kuće, kao i sama plaža. Stari grad Trogir udaljen je oko 10 minuta, a zračna luka Split oko 20 minuta. Dokumentacija uredna.

    

   Čiovo je otok smješten u srednjoj Dalmaciji, povezan s gradom Trogirom pokretnim mostom, a administrativno podijeljen između Splita, Trogira i Okruga. Na ukupnoj površini otoka od 28,8 km2, smjestilo se nekoliko naselja: Okrug Donji, Okrug Gornji, Arbanija, Slatine, Žedno, Čiovo.

   Otok je poznat po svojoj sredozemnoj klimi, bogatoj vegetaciji, arhipelagu malih slikovitih otočića, zaljevima i plažama.

   Kako je Čiovo svojevrstan produžetak grada Trogira nudi pregršt mogućnosti za odmor, rekreaciju i kupanje te mnogobrojne povijesne spomenike. Mediteranska vegetacija, arhipelag sa malim slikovitim otočićima, blaga klima i predivne plaže u skrovitim zaljevima čine vaš odmor nezaboravnim. Smješten u srcu Dalmacije, Čiovo je idealno polazište za istraživanje naslijeđa i ljepote Dalmacije.

    

    

    

   više
  • prodaja
   ID: 1672-1
   /
   Kuća na atraktivnoj lokaciji, prvi red do mora, Brač
   Splitsko-dalmatinska - Bol
   • Površina: 200,00 m2
   • Cijena: 7,41 kn
   • Cijena: 1,00 €

   Posredujemo u prodaji jedinstvene nekretnine smještene u prvom redu do mora, na jednoj od najatraktivnijih lokacija na otoku Braču. Kuća tlocrtne površine od oko 115 m2 izgrađena je na parceli od 1080 m2. Kuća se sastoji od dvije etaže na svakoj etaži nalaze se po dva apartmana. Svaki apartman je uređen, opremljen i klimatiziran s pripadajućim balkonom sa kojeg se može neometano uživati u pogledu na more. Okućnica je lijepo uređena i kultivirana, a prostrana okućnica pruža mogućnosti izgradnje bazena. Svi potrebni sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini. Pristupni put i potrebna infrastruktura na samoj parceli. Vlasništvo uredno.

   Bol je općina na južnoj obali otoka Brača i vrlo popularna hrvatska turistička destinacija. Najveća atrakcija u Bolu je zasigurno plaža Zlatni Rat, koja se proteže dužinom od 500 m u more i čiji vrh mijenja smjer ovisno o morskim strujama. U Bolu i okolici se nalaze i mnoge druge plaže, uključujući i zaklonjene uvalice. Otok Brač je poznat po vrlo ugodnoj blagoj klimi, vlažnim zimama i vrućim ljetima. Lokalni i sezonski vjetrovi pomažu pri održavanju takvih klimatskih uvjeta. Vjetar sa zapada olakšava svakodnevnicu za vrućih ljetnih dana i čini Bol rajom za surfere. Bol ima široku ponudu za posjetitelje koji vole biti aktivni i na odmoru (ronjenje, windsurfing, biciklizam, tenis) i za one koji se žele opustiti (wellness centri), zanimljivu prirodu i pejsaž (Blaca, Zmajeva Špilja, izleti). U Bol se može stići lokalnim autobusima i taksijima koji kreću iz Supetra nakon dolaska svakog trajekta. Ljeti se održavaju i katamaranske linije koje spajaju Split s Bolom i Hvarom. S obzirom da se nalazi na južnoj obali Brača, Bol uživa netaknutu prirodu i mirno okruženje, a zahvaljujući bogatoj gastronomskoj ponudi, sportskim aktivnostima, festivalima i noćnom životu, pretvoren je u savršenu destinaciju za odmor.

   više
  • prodaja
   ID: 1669-1
   /
   Kuća u izgradnji na izvrsnoj lokaciji, Supetar, otok Brač
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 340,00 m2
   • Cijena: 2.222.538,00 kn
   • Cijena: 300.000,00 €
   Kuća za prodaju na atraktivnoj lokaciji u Supetru, izgrađena na parceli od oko 500 m2, smještena u lijepom okruženju. Kuća ima tlocrtnu površinu oko 116 m2 i sastoji se od tri etaže, prizemlja i dva kata. Prizemlje se sastoji od predsoblja, konobe sa kaminom, spremišta, radionice, praonice i sobe za odmor. Prvi kat je u naravi trosoban stan koji se sastoji od tri spavaće sobe, kuhinje sa blagovaonicom, dnevnog boravka, hodnika i kupaonice. Iz kuhinje se izlazi na balkon sa južne strane kuće, isto tako iz dnevnog boravka i spavaće sobe vodi izlaz na odvojene balkone sa sjeverne strane kuće. Etaža drugog kata po rasporedu i kvadraturi identična je prvom katu. Trenutno su završeni grubi radovi i kao takva se prodaje. Pristupni put i ostala potrebna infrastruktura nalaze se na parceli. Vlasništvo čisto. Supetar je glavna luka na otoku Braču i administrativni centar otoka. Plodna okolica koja okružuje grad vinogradima, maslinicima, voćnjacima, borovom šumom uzduž obale, lijepi zaljevi s pješčanim plažama čine Supetar odličnom bazom za daljnje istraživanje otoka. Supetar je najveće naselje na otoku Braču s 3300 stanovnika. Administrativni centar Supetar čine grad Supetar i tri manja mjesta Splitska, Škrip i Mirca. Američki časopis Islands uvrstio je Brač među deset svjetskih najpoželjnijih otoka za život. Najvažniji spomenik u gradu je crkva Marijinog Navještenja koja datira iz 18. st i krase je oltarne slike i monumentalno stubište. Spada u rano-kršćanske crkve uz sačuvane mozaike i stare grobnice. Na rtu koji na sjeveru zatvara uvalu Vlačicu se nalazi mjesno groblje sa spomenicima koje je izgradio slavni kipar Ivan Rendić, rođen u Supetru. Na zapadnom dijelu grada se nalazi veliki turistički kompleks, plaža i centar za vodene sportove. Grad fascinira svojom jednostavnošću i ljepotom. Većina trajekata i brodova koji povezuju Brač s kopnom pristaju u Supetru. To je idealna destinacija za svakoga tko želi uživati u bogatom kulturalnom naslijeđu i prirodnim ljepotama. Supetar se već dugo vremena nalazi na popisu najpoželjnijih destinacija zbog svojih pješčanih plaža okruženih borovom šumom. Supetar ima odličnu povezanost sa Splitom tijekom ljetne sezone i tijekom zime. Trajekti koji plove gotovo svako sat vremena daju iznimnu prednost ovom otoku i čine ga odličnom destinacijom za boravak tijekom cijele godine.
   više
  • prodaja
   ID: 1666-1
   /
   Predivna samostojeća kuća, prodaja, otok Brač
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 300,00 m2
   • Cijena: 4.222.822,20 kn
   • Cijena: 570.000,00 €
   Posredujemo u prodaji prostrane obiteljske kuće smještene u iznimno mirnom i lijepom okruženju. Kuća je oko 30 m udaljena od mora, okružena zelenilom i lijepo uređenim dvorištem. Objekt je sagrađen na parceli od 1300 m2, sastoji se od tri etaže (podruma, prizemlja i kata) ukupne površine 300 m2. Prva etaža, u naravi podrum, površine 69 m2, sastoji se od kotlovnice i dvije ostave. Prizemlje površine 176 m2 sastoji se od hodnika, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, spavaće sobe i ostave. Kuhinja i dnevni boravak imaju izlaz na prostranu, djelomično natkrivenu terasu s koje se pruža predivan pogled na more koji se ne može zakloniti. Prvi kat sastoji se od dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, kao i terasa s lijepim pogledom. Komunikacija između prizemlja i prvog kata uspostavljena je unutarnjim stepenicama. Kuća je namještena i uređena. U dvorištu se nalazi garaža gdje se može parkirati jedan automobil. Postoji mogućnost nadogradnje još jedne etaže. S obzirom na veličinu parcele i veoma pažljivo pozicioniranje postojeće kuće u naravi se ispred kuće dobiva prostor za još jednu parcelu s mogućnostima za gradnju. Vlasništvo čisto. Splitska je priobalno mjesto na otoku Braču, nalazi se 3 km istočno od Supetra, u čijem je administrativnom sastavu. Naselje se razvilo u 16. st., nakon 13. st. u kojem su ga razorili omiški gusari. U Splitskoj se u antičko doba nalazila luka iz koje se izvozio brački kamen korišten za izgradnju Dioklecijanove palače u Splitu. U neposrednoj blizini Splitske, u kamenolomima Rasohe i danas se može vidjeti reljef Herakla uklesan u stijeni, djelo jednog od Dioklecijanovih klesara. U 16. stoljeću postaje poznata ne samo kao lijepo mjesto, nego kao i sigurna pomorska luka u tom dijelu Brača. Crkva posvećena Blaženoj Djevici Mariji sagrađena je na temeljima ranije crkve iz 1228. godine. Vrijedni spomenik je i dvorac obitelji Cerinić iz 1577. i crkvica sv. Jadre na putu prema Škripu iz petog stoljeća. Vrijedni mještani ovog pitoresknog mjesta se ponajviše bave turizmom, a zatim i poljodjelstvom, maslinarstvom i vinogradarstvom. Splitska je idealno mjesto za obiteljski odmor i za posjetitelje koji vole uživati u domaćoj hrani, vinu i istinskom mediteranskom ambijentu. Svakodnevno je više puta povezana trajektnom linijom Split-Supetar. Blizina Supetra koji je središte otoka Brača pruža dodatne mogućnosti sportske rekreacije, izleta i zabave. Najpoznatije ljetovalište Bol i slavna plaža Zlatni Rat su udaljeni svega 35 km.
   više
  • prodaja
   ID: 1665-1
   /
   Predivna apartmanska kuća u Sutivanu, prodaja
   Splitsko-dalmatinska - Sutivan
   • Površina: 350,00 m2
   • Cijena: 4.437.667,54 kn
   • Cijena: 599.000,00 €
   Prodajemo predivnu apartmansku kuću u Sutivanu na otoku Braču, na iznimnoj lokaciji u blizini mora. Kuća sagrađena na parceli od oko 500 m2 tlocrtne površine 152 m2, proteže se na tri etaže – prizemlje, prvi i drugi kat. Kuća se sastoji od osam apartmanskih jedinica koje funkcioniraju zasebno. U prizemlju se nalaze dva dvosobna i jedan jednosobni apartman, na prvom katu su dva dvosobna i jedan jednosobni apartman, a na drugom katu smještena su dva trosobna apartmana. Svaki apartman sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice koji čine jednu cjelinu. Kuhinja je opremljena i namještena, a apartmani imaju i izlaz na balkon odnosno loggiu s kojih se pruža prekrasan pogled na more. U dvorištu postoji mogućnost parkiranja osam automobila. Kuća se prodaje namještena, opremljena i klimatizirana. Ova nekretnina idealna je kako za ugodno življenje tako i za bavljenje turističkim iznajmljivanjem upravo zbog idealnog rasporeda kuće, velikog smještajnog kapaciteta te neposredne blizine mora. Vlasništvo uredno. Sutivan je malo i mirno mjesto koje odiše mediteranskom atmosferom s prekrasnih plaža okruženih šumom, dok se riva proteže sve od Lučice do zaljeva Likve, Prbuje, Stinive, Stipanske, Male Tihe. Lijepe plaže i čisto more su savršeno okruženje za odmor, opuštanje i svakodnevni život. Sutivan ima otprilike 800 stanovnika. Sutivan je mala općina smještena na sjeverozapadnoj strani Brača, nasuprot grada Splita. Udaljen je samo 13km od Splita s kojim ima neprekinutu vezu od osnutka i 7km od Supetra, administrativnog centra otoka, stoga se u Sutivan lako stiže biciklom, taksijem ili javnim prijevozom. Sutivan je divno, šarmantno mjesto koje poziva posjetitelje da istraže sva njegova skrivena blaga. Nema buke, gužve ni glasnog prometa koji bi gostima pokvario doživljaj autentičnih boja i mirisa dalmatinske kuhinje i idiličnog lokalnog života. Sutivan uživa u mediteranskoj klimi s blagim zimama i vrućim ljetim. Sutivan je savršena destinacija za turiste koji vole aktivno provoditi svoj odmor, istraživajući okruženje i uživajući u prirodi dok se bave sportom, biciklizmom ili jednostavno šetnjom po prekrasnoj rivi promatrajući zalaske sunca i naše kristalno čisto more. Sutivan je postao i prava biciklistička destinacija. Počevši od organiziranja festivala ekstremnih sportova do smještaja i okruženja za bicikliste. Uzevši u obzir svoje želje i mogućnosti, biciklisti mogu uživati u tri tipa staza - Maestral, Tramuntana i Levant.
   više
  • prodaja
   ID: 1664-1
   /
   Apartmanska kuća s bazenom, Okrug Donji
   Splitsko-dalmatinska - Trogir
   • Površina: 327,00 m2
   • Cijena: 8.001.136,80 kn
   • Cijena: 1.080.000,00 €
   Prodaje se uređena apartmanska kuća udaljena samo 100 m od mora, predio Okrug Donji, otok Čiovo. Objekt ukupne površine 327 m2 sagrađen je na iznimno lijepoj lokaciji, na zemljištu površine 678 m2 i sastoji se od suterena, prizemlja, prvog kata i potkrovlja. Ukupno se sastoji od sedam zasebnih i namještenih apartmana. U suterenu se nalazi jedan jednosoban apartman, dok se na etaži prizemlja i prvog kata nalaze po dva dvosobna apartmana, svaki sa smještajnim kapacitetom za pet osoba. U potkrovlju se nalaze dva manja jednosobna apartmana. Okućnica je potpuno uređena vanjskim sadržajima (roštilj, ležaljke i grijani bazen veličine 32 m2). S terasa se pruža prekrasan pogled na more. Objekt raspolaže sa sedam parkirnih mjesta, potpuno je klimatiziran, opremljen i namješten. Nalazi se u neposrednoj blizini uređene plaže i svih sadržaja. Čiovo je otok smješten u srednjoj Dalmaciji, povezan s gradom Trogirom pokretnim mostom, a administrativno podijeljen između Splita, Trogira i Okruga. Na ukupnoj površini otoka od 28,8 km2, smjestilo se nekoliko naselja: Okrug Donji, Okrug Gornji, Arbanija, Slatine, Žedno, Čiovo. Otok je poznat po svojoj sredozemnoj klimi, bogatoj vegetaciji, arhipelagu malih slikovitih otočića, zaljevima i plažama. Kako je Čiovo svojevrstan produžetak grada Trogira nudi pregršt mogućnosti za odmor, rekreaciju i kupanje te mnogobrojne povijesne spomenike. Mediteranska vegetacija, arhipelag sa malim slikovitim otočićima, blaga klima i predivne plaže u skrovitim zaljevima čine vaš odmor nezaboravnim. Smješten u srcu Dalmacije, Čiovo je idealno polazište za istraživanje naslijeđa i ljepote Dalmacije.
   više
  • prodaja
   ID: 1661-1
   /
   Samostojeća novoizgrađena kuća s pogledom na more, Seget Vranjica
   Splitsko-dalmatinska - Seget
   • Površina: 177,00 m2
   • Cijena: 3.481.976,20 kn
   • Cijena: 470.000,00 €
   Prodaje se samostojeća netom završena kuća smještena na lijepoj lokaciji u mjestu Seget Vranjica, u blizini Trogira. Kuća je sagrađena na zemljištu površine 477 m2, ukupne stambene površine 177 m2. Prostire se preko tri etaže, prizemlja, prvog kata i potkrovlja. U prizemlju se nalazi kupaonica, prostor kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s kojeg se izlazi na prekrasnu terasu s bazenom i ljetnom kuhinjom, gdje su smještene 3 manje ostave. Unutarnje stubište vodi na prvi kat gdje se nalaze tri spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama i balkonima s kojih se pruža predivan panoramski pogled na more i okolicu. U potkrovlju je smještena master bedroom i teretana. Kuća je u cijelosti vrlo kvalitetno namještena i vrhunski opremljena. U svakoj prostoriji je ugrađen klima uređaj, a u kupaonicama se nalazi podno grijanje. Ispred kuće je pet parkirnih mjesta. Energetski certifikat A. Nekretnina idealna za turistički najam ili kao kuća za odmor. Udaljenost od mora je 400 m. Trogir je smješten u centru Dalmacije, na istočnoj obali Jadranskog mora. Samo srce Trogira čini mali poluotok koji se pruža između kopna i obale otoka Čiovo. Trogir, malen grad s tek nekih 12.000 stanovnika čini centar ove regije koja pokriva oko 250 km2. Grad Trogir je 1997. godine proglašen gradom pod zaštitom UNESCO-a. Trogirska rivijera se sastoji od 20 otoka, otočića, malih mjesta i sela. Trogir je povezan s glavnim gradovima Europe preko vrlo dobro organizirane zrakoplovne mreže. Zračna Luka Split je udaljena samo 3km od Trogira. Smješten u području blage mediteranske klime, Trogir sa svojih 2700 sunčanih sati godišnje je pravo blago među turističkim destinacijama u Hrvatskoj. Prosječna temperatura zraka tijekom cijele godine je iznad 15°C, dostižući više od 30°C tijekom ljeta. Temperatura mora je iznad 25°C tijekom ljetnog perioda. Brojne crkve, kule i palače svjedoče o iznimno zanimljivoj i značajnoj prošlosti Trogira. U Trogiru je 1271. godine otvorena prva ljekarna u Europi. Nalazila se u sklopu kuća u blizini glavnog gradskog trga. U zanimljivosti grada Trogira spadaju kula sv. Marka, tvrđava Kamerlengo, Riznica i samostan sv. Dominika, glavni gradski trg, crkva sv. Lovre, palača Ćipiko, muzej grada Trogira. Osim sjajnih kulturnih ljepota, u Trogiru možete uživati u lijepim plažama i predivnom moru.
   više
  • prodaja
   ID: 1659-1
   /
   Prodaja luksuzne vile u Sutivanu, otok Brač
   Splitsko-dalmatinska - Sutivan
   • Površina: 380,00 m2
   • Cijena: 9.260.575,00 kn
   • Cijena: 1.250.000,00 €
   Prodaje se luksuzna novoizgrađena vila smještena na vrlo atraktivnoj lokaciji u Sutivanu na otoku Braču. Posjed uživa prekrasan pogled na more koji se ne može zakloniti, a od mora je udaljen oko 120 metara. Vila ukupne bruto površine oko 380 m2 sastoji se od tri etaže, s pripadajućim terasama ukupne površine oko 150 m2. Površina parcele iznosi 530 m2. Na etaži prizemlja nalaze se garaža, stubišni prostor, dvije ostave, kupaonica s tušem, ljetna kuhinja te terasa. Na prvom katu nalaze se ostava, gostinjski wc, spavaća soba s pripadajućom kupaonicom te prostrani dnevni dio kojeg samo staklene zidne stijenke dijele od prostrane terase s bazenom. Na drugom katu smještene su tri spavaće sobe, od kojih jedna ima pripadajuću kupaonicu, a dvije sobe imaju zajedničku kupaonicu. Na ovoj etaži nalaze se također dvije terase s kojih se pruža spektakularan pogled na more. Vila je opremljena modernim sadržajem kao što su veliki bazen, sauna, ima podno grijanje, tri kamina. Smještajni kapacitet vile je do deset ljudi, što ovu nekretninu čini odličnom investicijom za one koji se žele baviti turističkim iznajmljivanjem neovisno o sezoni. Vlasništvo uredno. Sutivan je mala općina smještena na sjeverozapadnoj strani Brača, nasuprot grada Splita. Udaljen je samo 13km od Splita s kojim ima neprekinutu vezu od osnutka i 7km od Supetra, administrativnog centra otoka, stoga se u Sutivan lako stiže biciklom, taksijem ili javnim prijevozom. Dok je rimski car Dioklecijan gradio svoju palaču u Splitu, jedan od njegovih namjesnika je izgradio svoju ispod današnjeg suda u Sutivanu - Kavanjinove dvore. Stoga možemo reći da se radi o 1700 godina života u mjestu koje danas nosi ime Sutivan. Renesansne palače, barokne ljetne vile i tipične dalmatinske stare kamene kuće čine ovo mjesto neodoljivim. Sutivan je poznat po svojoj gostoljubivosti, plažama, mirnom okruženju, mirisima Mediterana i čistom moru. Razvio se u turističku destinaciju prikladnu za obiteljske odmore, sport i rekreacijski turizam. Zbog povoljne klime i raznolike ponude gosti mogu uživati u Sutivanu tijekom cijele godine. Sutivan je postao i prava biciklistička destinacija. Počevši od organiziranja festivala ekstremnih sportova do smještaja i okruženja za bicikliste. Uzevši u obzir svoje želje i mogućnosti, biciklisti mogu uživati u tri tipa staza - Maestral, Tramuntana i Levant. Sutivan, iako je savršena turistička destinacija s raznolikom ponudom, koja može zadovoljiti svakog gosta, jednako je odlična lokacija za kupnju nekretnine za odmor. Sa svojom blagom klimom i potrebnim sadržajima (supermarketi, ljekarne, igrališta, itd.), svakodnevica je osigurana i opuštena.
   više
  • prodaja
   ID: 1658-1
   /
   Prodaja kuće na otoku Braču, atraktivna lokacija
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 172,00 m2
   • Cijena: 3.519.018,50 kn
   • Cijena: 475.000,00 €
   Prodajemo obiteljsku kuću u mjestu Splitska na otoku Braču. Kuća se nalazi u mirnom okruženju u idealnoj oazi zelenila, u blizini svih važnih životnih sadržaja, a od mora i lijepe plaže je udaljena tek 150 m. Sagrađena je na parceli površine 440 m2, a stambena površina kuće iznosi 172 m2. Sastoji se od glavne kuće i dvije manje gostinjske kuće, od kojih svaka ima veličinu od 20 m2. Kuća je prostrana, svijetla i prozračna, a ima i dvije velike terase s kojih se pruža predivan pogled na more. Glavna kuća sastoji se od dvije etaže – u prizemlju se nalazi otvoreni prostor dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom te kupaonica. Unutarnjim stepenicama dolazi se na etažu prvog kata gdje se nalaze dvije spavaće sobe, od kojih jedna ima izlaz na prostranu terasu s pogledom na more, zatim kupaonica i ostava. Dva pomoćna objekta čine dva studio apartmana s kuhinjom i kupaonicom. Svojim unutarnjim uređenjem kuća odražava tradicionalni dalmatinski stil što joj daje poseban šarm i čine je ugodnom za stanovanje. Kuća je u potpunosti namještena i klimatizirana i kao takva se prodaje, ima i parking veličine 30 m2 te kameni roštilj. Dokumentacija uredna. Splitska je priobalno mjesto na otoku Braču, nalazi se 3 km istočno od Supetra, u čijem je administrativnom sastavu. Naselje se razvilo u 16. st., nakon 13. st. u kojem su ga razorili omiški gusari. U Splitskoj se u antičko doba nalazila luka iz koje se izvozio brački kamen korišten za izgradnju Dioklecijanove palače u Splitu. U neposrednoj blizini Splitske, u kamenolomima Rasohe i danas se može vidjeti reljef Herakla uklesan u stijeni, djelo jednog od Dioklecijanovih klesara. U 16. stoljeću postaje poznata ne samo kao lijepo mjesto, nego kao i sigurna pomorska luka u tom dijelu Brača. Crkva posvećena Blaženoj Djevici Mariji sagrađena je na temeljima ranije crkve iz 1228. godine. Vrijedni spomenik je i dvorac obitelji Cerinić iz 1577. i crkvica sv. Jadre na putu prema Škripu iz petog stoljeća. Vrijedni mještani ovog pitoresknog mjesta se ponajviše bave turizmom, a zatim i poljodjelstvom, maslinarstvom i vinogradarstvom. Splitska je idealno mjesto za obiteljski odmor i za posjetitelje koji vole uživati u domaćoj hrani, vinu i istinskom mediteranskom ambijentu. Svakodnevno je više puta povezana trajektnom linijom Split-Supetar. Blizina Supetra koji je središte otoka Brača pruža dodatne mogućnosti sportske rekreacije, izleta i zabave. Najpoznatije ljetovalište Bol i slavna plaža Zlatni Rat su udaljeni svega 35 km.
   više