• prodaja
   ID: 1741-1
   /
   Šarmantna kuća u Povljima, otok Brač
   Splitsko-dalmatinska - Selca
   • Površina: 106,00 m2
   • Cijena: 1.847.597,50 kn
   • Cijena: 250.000,00 €

   Šarmantna kuća u nizu, lijepo i mirno okruženje u centru samog mjesta nedaleko od lijepe plaže. Kuća se sastoji od prizemlja i potkrovlja ukupne bruto razvijene građevinske površine 106 m2. U prizemlju se nalazi kuhinja sa blagovaonicom i dnevnim boravkom, spavaća soba i kupaonica. Spiralne stepenice povezuju prizemlje i potkrovlje gdje se nalazi prostrana spavaća soba iz koje se izlazi na terasu površine oko 12 m2. Kuća je namještena i opremljena. Vlasništvo uredno.

    

   Brač je najveći među središnjim dalmatinskim otocima, i najviši otok na Jadranu s najvišim vrhom od 778 metara. Brač je najpoznatiji po dvije stvari - bijelom kamenu koji se koristio u gradnji Dioklecijanove palače i Bijele Kuće u Washingtonu te Zlatnom Ratu, dugoj pješčanoj plaži u Bolu koja slovi za jednu od najljepših plaža na Jadranu i najpopularniju turističku destinaciju.

   Brač je jako dobro povezan s kopnom trajektima iz Splita i Makarske. Luke na otoku su smještene u Supetru i Sumartinu. Tijekom ljetne sezone, trajekti Split - Supetar plove gotovo svakih sat vremena. Na Braču se nalazi i aerodrom, a otvoren je za vrijeme ljetne sezone.

   Gradovi koji su smješteni na Braču su Supetar, Sutivan, Bol, Postira, Pučišća, Milna, Sumartin, Splitska i druga manja sela. Brač je otok koji ima mnogo prednosti kad se radi o kupnji nekretnine za odmor. Prirodne ljepote, čisto i mirno okruženje ostavljaju trag na svakog posjetitelja koji se rado vraća sa željom da upozna svaki detalj otoka. Ne samo što će vas okoliš ostaviti bez daha, nego i svako mjesto na otoku nudi svojim gostima punu uslugu za vrijeme boravka, uključujući mnoge restorane, dućane, supermarkete, igrališta i ostale sadržaje koji doprinose vašem opuštanju. Američki časopis "Islands" je nedavno uvrstio Brač među deset najpoželjnijih otoka za život.

    

   više
  • prodaja
   ID: 1738-1
   /
   Samostojeća kuća s pogledom na more Čiovo
   Splitsko-dalmatinska - Trogir
   • Površina: 110,00 m2
   • Cijena: 1.625.885,80 kn
   • Cijena: 220.000,00 €

   Posredujemo u prodaji šarmantne kuće na atraktivnoj lokaciji na sjevernom dijelu Čiova tek 80 m od plaže s predivnim pogledom na more. Kuća je izgrađena na parceli od 380 m2 i ima ukupnu površinu oko 110 m2. Kuća je kaskadne gradnje te se sastoji od dvije etaže, prizemlja i prvog kata. Na svakoj od etaža nalaze se prostrane terase idealne za uživanje u predivnom pogledu na more i opuštanje u ugodnim ljetnim večerima. Prizemlje se sastoji od hodnika, kupaonice, kuhinje, blagovaonice s dnevnim boravkom koji ima izlaz terasu. Na prvom katu kuće se nalaze dvije spavaće sobe, kupaonica i prostrana terasa. Kući također pripada spremište te ima parking za dva automobila. Vlasništvo uredno.

   Čiovo je otok smješten u srednjoj Dalmaciji, povezan s gradom Trogirom pokretnim mostom, a administrativno podijeljen između Splita, Trogira i Okruga. Na ukupnoj površini otoka od 28,8 km2, smjestilo se nekoliko naselja: Okrug Donji, Okrug Gornji, Arbanija, Slatine, Žedno, Čiovo.

   Otok je poznat po svojoj sredozemnoj klimi, bogatoj vegetaciji, arhipelagu malih slikovitih otočića, zaljevima i plažama.

   Kako je Čiovo svojevrstan produžetak grada Trogira nudi pregršt mogućnosti za odmor, rekreaciju i kupanje te mnogobrojne povijesne spomenike. Mediteranska vegetacija, arhipelag sa malim slikovitim otočićima, blaga klima i predivne plaže u skrovitim zaljevima čine vaš odmor nezaboravnim. Smješten u srcu Dalmacije, Čiovo je idealno polazište za istraživanje naslijeđa i ljepote Dalmacije.

   više
  • prodaja
   ID: 1735-1
   /
   Moderna kuća s pogledom na more na Čiovu
   Splitsko-dalmatinska - Trogir
   • Površina: 211,00 m2
   • Cijena: 2.143.213,10 kn
   • Cijena: 290.000,00 €

   Posredujemo u prodaji moderne novoizgrađene kuće na vrlo atraktivnoj lokaciji s predivnim pogledom na more i udaljene samo 150 m od plaže. S obzirom na lokaciju, unutarnji raspored i opremljenost kuća je idealna za življenje, ali i za bavljenje turizmom. Kuća je izgrađena na parceli od 500 m2 i sastoji se od dvije etaže, prizemlja i prvog kata, odnosno dva zasebna dvoetažna apartmana ukupne netto površine 211 m2 uključujući dvije loggie ukupne površine 25 m2. U prizemlju svakog apartmana nalazi se hodnik, prostrani dnevni boravak s blagovaonicom s izlazom na veliku loggiu od 17 m2 sa koje se pruža pogled na more, kuhinja i wc. Prvi kat svakog apartmana sastoji se od tri spavaće sobe i dvije kupaonice. U konstrukciji kuće su korišteni visokokvalitetni materijali i stolarija. U sklopu prostrane i uređene okućnice nalazi se i parking za 4 automobila. Vlasništvo uredno.

   Čiovo je otok smješten u srednjoj Dalmaciji, povezan s gradom Trogirom pokretnim mostom, a administrativno podijeljen između Splita, Trogira i Okruga. Na ukupnoj površini otoka od 28,8 km2, smjestilo se nekoliko naselja: Okrug Donji, Okrug Gornji, Arbanija, Slatine, Žedno, Čiovo.

   Otok je poznat po svojoj sredozemnoj klimi, bogatoj vegetaciji, arhipelagu malih slikovitih otočića, zaljevima i plažama.

   Kako je Čiovo svojevrstan produžetak grada Trogira nudi pregršt mogućnosti za odmor, rekreaciju i kupanje te mnogobrojne povijesne spomenike. Mediteranska vegetacija, arhipelag sa malim slikovitim otočićima, blaga klima i predivne plaže u skrovitim zaljevima čine vaš odmor nezaboravnim. Smješten u srcu Dalmacije, Čiovo je idealno polazište za istraživanje naslijeđa i ljepote Dalmacije.

   više
  • prodaja
   ID: 1733-1
   /
   Šarmantna kuća u centru Rogoznice
   Šibensko-kninska - Rogoznica
   • Površina: 53,00 m2
   • Cijena: 554.279,25 kn
   • Cijena: 75.000,00 €

   Posredujemo u prodaji šarmantne kuće u srcu starog centra Rogoznice udaljene samo 30 m od mora. Atraktivna lokacija čini ovu nekretninu idealnom bavljenje turizmom i za odmor. Kuća se sastoji od dvije etaže i ima ukupnu bruto površinu od oko 53 m2. U prizemlju kuće smještena je kuhinja, kupaonica, blagovaonica s dnevnim boravkom koja ima izlaz na lijepo uređeno i skrovito dvorište, idealno za uživanje u miru i tišini u vrućim ljetnim danima. Na prvom katu kuće nalaze se dvije spavaće sobe, svaka sa pripadajućim balkonima. Kuća je opremljena i namještena. Vlasništvo uredno.

   Rogoznica, mirno i toplo mediteransko mjesto na samom kraju Sjeverne Dalmacije. Proteže se uzduž 50 km obale te je idealno mjesto za odmor s obitelji i prijateljima. Rado je posjećuju i nautičari jer je poznata kao jedna od najljepših i najsigurnijih luka na Jadranu. Plaže su u Rogoznici šljunčane, ima i ponešto stijena, a svako naselje nudi skrovita kupališta u brojnim malim uvalama.

   Središte se Rogoznice nalazi na poluotoku gdje su se uglavnom zadržale stare kamene kuće, što rogozničkoj rivi daje autentičnu mediteransku atmosferu. Veći dio otoka prekriven je borovom šumom te je idealan za šetnju i ostale vrste rekreacija.

   Mnogobrojne plaže u Rogoznici pružaju mogućnost odabira pa i oni najzahtjevniji mogu naći svoj kutak. Rogoznica raspolaže dovoljnim brojem restorana, koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta, a posebno ljubitelja ribljih specijaliteta. Turizam u Rogoznici ima veoma dugu tradiciju postojanja još od 1870. godine.

   Svojim položajem Rogoznica predstavlja savršenu lokaciju, odličnu ishodišnu točku za sve izlete u užoj i široj okolici (boraveći u Rogoznici možete raditi dnevne izlete do svih najpopularnijih odredišta, čak i do Dubrovnika na krajnjem jugu, kao i do Nacionalnog Parka Plitvice na sjeveru).

   više
  • prodaja
   ID: 1732-1
   /
   Kamena kuća u centru Trogira
   Splitsko-dalmatinska - Trogir
   • Površina: 99,00 m2
   • Cijena: 1.478.078,00 kn
   • Cijena: 200.000,00 €

   Posredujemo u prodaji šarmantne renovirane kamene kuće u samom centru stare jezgre Trogira i samo 150 m od mora. S obzirom na ovu atraktivnu lokaciju nekretnina je idealna za bavljenje turizmom. Kuća se proteže na tri etaže te ima ukupnu površinu oko 99 m2. U prizemlju kuće nalaze se kuhinja, blagovaonica s dnevnim boravkom i kupaonica. Unutarnje stepenište vodi na prvi kat na kojem se nalazi spavaća soba s kupaonicom, a na drugom katu je još jedna soba. Kuća je klimatizirana, opremljena i prodaje se namještena.

   Trogir je smješten u centru Dalmacije, na istočnoj obali Jadranskog mora. Samo srce Trogira čini mali poluotok koji se pruža između kopna i obale otoka Čiovo. Trogir, malen grad s tek nekih 12.000 stanovnika čini centar ove regije koja pokriva oko 250 km2. Grad Trogir je 1997. godine proglašen gradom pod zaštitom UNESCO-a. Trogirska rivijera se sastoji od 20 otoka, otočića, malih mjesta i sela. Trogir je povezan s glavnim gradovima Europe preko vrlo dobro organizirane zrakoplovne mreže. Zračna Luka Split je udaljena samo 3km od Trogira.

   Smješten u području blage mediteranske klime, Trogir sa svojih 2700 sunčanih sati godišnje je pravo blago među turističkim destinacijama u Hrvatskoj. Prosječna temperatura zraka tijekom cijele godine je iznad 15°C, dostižući više od 30°C tijekom ljeta. Temperatura mora je iznad 25°C tijekom ljetnog perioda.

   Brojne crkve, kule i palače svjedoče o iznimno zanimljivoj i značajnoj prošlosti Trogira. U Trogiru je 1271. godine otvorena prva ljekarna u Europi. Nalazila se u sklopu kuća u blizini glavnog gradskog trga.

   U zanimljivosti grada Trogira spadaju kula sv. Marka, tvrđava Kamerlengo, Riznica i samostan sv. Dominika, glavni gradski trg, crkva sv. Lovre, palača Ćipiko, muzej grada Trogira. Osim sjajnih kulturnih ljepota, u Trogiru možete uživati u lijepim plažama i predivnom moru.

   više
  • prodaja
   ID: 1728-1
   /
   Samostojeća kuća s pogledom na more, Rogoznica
   Šibensko-kninska - Rogoznica
   • Površina: 216,00 m2
   • Cijena: 2.734.444,30 kn
   • Cijena: 370.000,00 €

   Posredujemo u prodaji samostojeće kuće na izvrsnoj lokaciji samo 70 m udaljene od mora i blizu centra Rogoznice. S obzirom na lokaciju, izvrsno stanje i opremljenost kuća je idealna kako za življenje tako i za bavljenje turizmom. Kuća ima ukupnu površinu 216 m2 te se sastoji od tri etaže: prizemlja, kata i potkrovlja. U prizemlju od 39 m2 nalazi se studio apartman sa kupaonicom. Na prvom katu površine 90 m2 nalazi se hodnik, dvije spavaće sobe, kuhinja, ostava, veliki dnevni boravak s blagovaonicom, te dvije prostrane terase. U visokom potkrovlju nalaze se dva apartmana, svaki površine 44 m2, koji se sastoje od hodnika, spavaće sobe, kupaonice te kuhinje s dnevnim boravkom i blagovaonicom, i dvije terase. U sklopu lijepo uređene okućnice nalazi se kamin te parkirno mjesto za dva automobila. Vlasništvo uredno.

   Rogoznica, mirno i toplo mediteransko mjesto na samom kraju Sjeverne Dalmacije. Proteže se uzduž 50 km obale te je idealno mjesto za odmor s obitelji i prijateljima. Rado je posjećuju i nautičari jer je poznata kao jedna od najljepših i najsigurnijih luka na Jadranu. Plaže su u Rogoznici šljunčane, ima i ponešto stijena, a svako naselje nudi skrovita kupališta u brojnim malim uvalama.

   Središte se Rogoznice nalazi na poluotoku gdje su se uglavnom zadržale stare kamene kuće, što rogozničkoj rivi daje autentičnu mediteransku atmosferu. Veći dio otoka prekriven je borovom šumom te je idealan za šetnju i ostale vrste rekreacija.

   Mnogobrojne plaže u Rogoznici pružaju mogućnost odabira pa i oni najzahtjevniji mogu naći svoj kutak. Rogoznica raspolaže dovoljnim brojem restorana, koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta, a posebno ljubitelja ribljih specijaliteta. Turizam u Rogoznici ima veoma dugu tradiciju postojanja još od 1870. godine.

   Svojim položajem Rogoznica predstavlja savršenu lokaciju, odličnu ishodišnu točku za sve izlete u užoj i široj okolici (boraveći u Rogoznici možete raditi dnevne izlete do svih najpopularnijih odredišta, čak i do Dubrovnika na krajnjem jugu, kao i do Nacionalnog Parka Plitvice na sjeveru).

   više
  • prodaja
   ID: 1726-1
   /
   Prodaja kuće u blizini mora, Brač Sutivan
   Splitsko-dalmatinska - Sutivan
   • Površina: 44,00 m2
   • Cijena: 997.702,65 kn
   • Cijena: 135.000,00 €

   Posredujemo u prodaji kuće koja je izgrađena na parceli od oko 410 m2, u naravi riječ je o samostojećem objektu površine 44 m2 i prostrane terase. Kuća se sastoji od hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dvije spavaće sobe i kupaonice. Ispred kuće nalazi se lijepa terasa. Kuća je useljiva, klimatizirana i namještena. U dvorištu je smješten kamin. Blizina mora i svih sadržaja kao što su restorani, trgovina, pošta čine ovu nekretninu još interesantnijom. Vlasništvo uredno.

    

   Sutivan je mala općina smještena na sjeverozapadnoj strani Brača, nasuprot grada Splita. Udaljen je samo 13km od Splita s kojim ima neprekinutu vezu od osnutka i 7km od Supetra, administrativnog centra otoka, stoga se u Sutivan lako stiže biciklom, taksijem ili javnim prijevozom.

   Dok je rimski car Dioklecijan gradio svoju palaču u Splitu, jedan od njegovih namjesnika je izgradio svoju ispod današnjeg suda u Sutivanu - Kavanjinove dvore. Stoga možemo reći da se radi o 1700 godina života u mjestu koje danas nosi ime Sutivan.

   Renesansne palače, barokne ljetne vile i tipične dalmatinske stare kamene kuće čine ovo mjesto neodoljivim. Sutivan je poznat po svojoj gostoljubivosti, plažama, mirnom okruženju, mirisima Mediterana i čistom moru. Razvio se u turističku destinaciju prikladnu za obiteljske odmore, sport i rekreacijski turizam. Zbog povoljne klime i raznolike ponude gosti mogu uživati u Sutivanu tijekom cijele godine.

   Sutivan je savršena destinacija za turiste koji vole aktivno provoditi svoj odmor, istraživajući okruženje i uživajući u prirodi dok se bave sportom, biciklizmom ili jednostavno šetnjom po prekrasnoj rivi promatrajući zalaske sunca i naše kristalno čisto more.

   Sutivan je postao i prava biciklistička destinacija. Počevši od organiziranja festivala ekstremnih sportova do smještaja i okruženja za bicikliste. Uzevši u obzir svoje želje i mogućnosti, biciklisti mogu uživati u tri tipa staza - Maestral, Tramuntana i Levant.

    

   više
  • prodaja
   ID: 1725-1
   /
   Prodaje se jedna od najstarijih kamenih kuća u Komiži
   Splitsko-dalmatinska - Komiža
   • Površina: 105,00 m2
   • Cijena: 775.990,95 kn
   • Cijena: 105.000,00 €

   Posredujemo u prodaji jedne od najstarijih kamenih kuća u Komiži. Prema kazivanju prof. dr. Joška Božanića radi se o najstarijoj kući u Komiži koju su izgradili španjolski Židovi. Kuća je tlocrtne površine oko 40 m2 i sastoji se od tri etaže prizemlje, kat i tavan koji u najvećoj točki ima visinu nešto veću od dva metra te se isto tako može koristiti u stambene svrhe. Nalazi se u predjelu Selo, udaljena je od rive oko 200 metara. Potrebna je kompletna rekonstrukcija. Vlasništvo uredno.

    

   Otok Vis najudaljeniji je i najistureniji hrvatski otok, od kopna je udaljen 45 km, pripada mediteranskom tipu klime s vrućim ljetom. Temperature su u ljetnim mjesecima iznad 24°C, a u zimskim iznad 6ºC. S ostatkom svijeta povezan je preko trajektne luke Split, a put do Visa traje oko 2 sata i 20 minuta.

   Otok Vis, kao i njegova naselja, imaju iznimno zanimljivu povijest. Prvo naselje na otoku pod imenom Issa osnovali su grčki kolonisti sa Sicilije iz Sirakuze, u 4. stoljeću prije Krista. Antička Issa razvila se u urbano i gospodarsko središte ovog dijela Jadrana.

   U prirodne ljepote otoka Visa, a ujedno i najposjećenije turističke destinacije ubrajaju se Modra špilja na obližnjem otoku Biševu, Zelena špilja na Ravniku i Kraljičina špilja na Visu, a od povijesnih znamenitosti valja spomenuti Titovu špilju, obnovljeni spomenik poginulim mornarima u bitci kod Visa. Akvatorij oko Visa poznat je po svojim pučinskom otocima (Brusnik, Sv. Andrije, Jabuka, Palagruža).

   U ostale atrakcije koje se preporučuju posjetiti su ostaci antičkog grada Isse, arheološki muzej grada Visa, podzemni tuneli i bunkeri, a za malo opuštanja tu je i ljetno kino na otvorenom.

   Vis je gusto premrežen cestama, makadamskim i pješačkim stazama, tako da na njemu nema nedostupnog ili neprohodnog dijela. Iz tog razloga mnogima su privlačne šetnje po obližnjim brdima i dolinama od kojih je najpoznatiji najviši vrh otoka Visa – Hum, s kojeg se pruža nevjerojatan pogled na Jadran. Ostale lokacije su Krušovica i Podhumlje, Talež i Vela Gomila, Plisko polje i Sveti vid.

   Kupanje na Visu nezaboravan je doživljaj prvenstveno zbog čistoće pučinskog mora koje ga oplakuje. Jedne od najljepših plaža Visa i okolice su gradska plaža Prirovo, Grandovac, Zaglav, Stiniva i mnoge druge.

    

   više
  • prodaja
   ID: 1724-1
   /
   Kuća na prodaju u Povljima, otok Brač
   Splitsko-dalmatinska - Selca
   • Površina: 54,00 m2
   • Cijena: 849.894,85 kn
   • Cijena: 115.000,00 €

   Posredujemo u prodaji kuće u Povljima na lijepoj lokaciji, svega 80 metara udaljena od mora i rive. Kuća je renovirana u cijelosti prije četiri godine, lijepo je i moderno namještena. Objekt se sastoji od prizemlja, prvog kata i krovne terase. Svaka etaža je tlocrtne površine oko 27 m2. Prizemlje se sastoji od kuhinje, dnevnog boravka i kupaonice. Unutarnjim spiralnim stepeništem dolazi se na prvi kat gdje su smještene dvije spavaće sobe i wc. Prekrasan pogled pruža se sa terase i prvog kata. Vlasništvo uredno.

    

   Otok Brač je smješten u središnjoj Dalmaciji. S površinom koja iznosi 400 km2, Brač je treći najveći otok u Jadranskom moru. Najviši vrh na Braču se nalazi na Vidovoj Gori i iznosi 778 m i to ga također čini i najvišim otokom na Jadranu uopće. Do vrha se može doći i autom, ali i pješice. S vrha se pruža prekrasan otvoreni pogled na Zlatni Rat, otok Hvar, koji seže sve do poluotoka Pelješca.

   Bogato kulturno i povijesno naslijeđe koje potječe iz doba antike, jedinstvena gastronomija, prekrasne plaže i zaljevi, kristalno čisto more, kvalitetni smještaj i gostoljubivost mještana će vam zajamčeno pružiti nezaboravan boravak. Američki časopis "Islands" je nedavno uvrstio Brač među deset najpoželjnijih otoka za život.

   Brač je jako dobro povezan s kopnom trajektima iz Splita i Makarske. Luke na otoku su smještene u Supetru i Sumartinu. Tijekom ljetne sezone, trajekti Split - Supetar plove gotovo svakih sa vremena. Na Braču se nalazi i aerodrom, smješten 14km od Bola i 32km od Supetra, a otvoren je za vrijeme ljetne sezone.

   Gradovi koji su smješteni na Braču su Supetar, Sutivan, Bol, Postira, Pučišća, Milna, Sumartin, Splitska i druga manja sela. Brač je otok koji ima mnogo prednosti kad se radi o kupnji nekretnine za odmor. Prirodne ljepote, čisto i mirno okruženje ostavljaju trag na svakog posjetitelja koji se rado vraća sa željom da upozna svaki detalj otoka.

    

   više
  • prodaja
   ID: 1723-1
   /
   Šarmantna kamena kuća na prodaju, Varoš, Split
   Splitsko-dalmatinska - Split
   • Površina: 61,00 m2
   • Cijena: 1.995.405,30 kn
   • Cijena: 270.000,00 €

   Prodajemo dio kamene kuće smještene na iznimno lijepoj lokaciji u povijesnoj jezgri grada Splita, iznimno lijepa i atraktivna nekretnina sa karakterom, potpuno renovirana i uređena. Ova nekretnina sastoji se od dvije etaže, prizemlja i prvog kata, ukupne stambene površine 61 m2 i pripadajuće dvije terase (terasa u prizemlju 1.42 m2 i terasa na prvom katu površine oko 25 m2). Prizemlje sa sastoji hodnika, kupaonice, dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, spavaće sobe i male terase. Unutarnjim spiralnim stepeništem dolazimo na etažu prvog kata koji se sastoji od prostrane spavaće sobe sa dijelom za dnevni odmor i kupaonice. Iz spavaće sobe se izlazi na prostranu terasu. Kuća je u cijelosti uređena i opremljena, klimatizirana. Vlasništvo uredno.

    

   više