• prodaja
   ID: 1718-1
   /
   Građevinsko zemljište u blizini mora, Milna
   Splitsko-dalmatinska - Milna
   • Površina: 770,00 m2
   • Cijena: 1.364.016,10 kn
   • Cijena: 185.000,00 €

   Prodajemo građevinsko zemljište smješteno na jako lijepoj lokaciji u Milni na otoku Braču, na udaljenosti od oko 40 m od mora. Zemljište površine 770 m2 ima pristupni put do parcele te priključak struje, a sa parcele se pruža i djelomičan pogled na more. Idealno za gradnju vile, a lokacija zemljišta predstavlja idealnu oazu za odmor i uživanje u kristalno čistom moru. Vlasništvo uredno.

    

   Milna, turistička destinacija i luka na otoku Braču, smještena 20 km jugozapadno od Supetra, središta i glavne luke povezane sa Splitom. Ljeti postoji katamaranska linija Split-Milna koja plovi i do Hvara i Dubrovnika. Do Milne možete doći i gradskim prijevozom koji kreće iz Supetra.

   S obzirom da je Milna najbolja i najsigurnija luka na otoku, sagrađena je marina s 200 vezova. Naselje se razvilo u 16. stoljeću kada je aristokratska obitelj odlučila na toj lokaciji sagraditi tvrđavu i crkvu. Osim po svojoj veličanstvenoj arhitekturi i mediteranskom ambijentu, Milna je poznata i po nekoliko zaljeva s pješčanim plažama, poput Pasike, Lučice, Maslinove i Osibove, idealnih za obiteljske odmore. Kupalište se nalazi i u uvali Vlaška. Aktivni posjetitelji imaju na raspolaganju različite sportske aktivnosti tijekom odmora (mali nogomet, odbojka, košarka, balote i stolni tenis). Restorani imaju raznoliku gastronomsku ponudu dalmatinske hrane i drugih specijaliteta. Milna je oaza mira i tišine, idealna destinacija za odmor kada želite pobjeći od gužve.

   Marina Vlaška je marina smještena u Milni. Nalazi se na sjevernoj strani zaljeva. Zaljev je miran i tih, okružen borovima i zaštićen od vjetra. Prekrasna plaža se nalazi odmah do marine i odlično je mjesto za opuštanje, sunčanje i uživanje u čistom moru. Šetnjicom uz obalu naići ćete na šarmantne restorane, barove i trgovine smještene usput i u samom centru mjesta.

    

   više
  • prodaja
   ID: 1717-1
   /
   Građevinsko zemljište s pogledom na more, Čiovo
   Splitsko-dalmatinska - Trogir
   • Površina: 734,00 m2
   • Cijena: 1.253.420,20 kn
   • Cijena: 170.000,00 €

   Prodaje se građevinsko zemljište na otoku Čiovu, ukupne površine 734 m2 smješteno samo 170 m od mora i nedaleko centra Trogira. Nalazi se na lijepoj i mirnoj lokaciji s koje se pruža divan pogled na more i Trogir. Na zemljištu postoji idejni projekt izgradnje stambene građevine 400 m2 GPB. Prema važećoj prostorno planskoj dokumentaciji zemljište je smješteno u izgrađenom dijelu građevinskog područja naselja.

   Čiovo je otok smješten u srednjoj Dalmaciji, povezan s gradom Trogirom pokretnim mostom, a administrativno podijeljen između Splita, Trogira i Okruga. Na ukupnoj površini otoka od 28,8 km2, smjestilo se nekoliko naselja: Okrug Donji, Okrug Gornji, Arbanija, Slatine, Žedno, Čiovo.

   Otok je poznat po svojoj sredozemnoj klimi, bogatoj vegetaciji, arhipelagu malih slikovitih otočića, zaljevima i plažama.

   Kako je Čiovo svojevrstan produžetak grada Trogira nudi pregršt mogućnosti za odmor, rekreaciju i kupanje te mnogobrojne povijesne spomenike. Mediteranska vegetacija, arhipelag sa malim slikovitim otočićima, blaga klima i predivne plaže u skrovitim zaljevima čine vaš odmor nezaboravnim. Smješten u srcu Dalmacije, Čiovo je idealno polazište za istraživanje naslijeđa i ljepote Dalmacije.

   više
  • prodaja
   ID: 1715-1
   /
   Građevinsko zemljište na atraktivnoj lokaciji, Supetar Brač
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 4.000,00 m2
   • Cijena: 5.161.142,00 kn
   • Cijena: 700.000,00 €

   Prodaja građevinskog zemljišta u Supetru na izvrsnoj lokaciji, od mora udaljeno oko 280 m, ukupne površine 4000 m2, idealno za izgradnju četiri vile s bazenom za koje je napravljeno idejno rješenje. Svaka vila zbog konfiguracije tla i širine parcele mogla bih nesmetano uživati pogled na more. Potrebna infrastruktura do parcele. Vlasništvo čisto.

    

   Supetar je glavna luka na otoku Braču i administrativni centar otoka. Smješten na sjevernoj strani Brača, Supetar je od Splita udaljen 50 minuta vožnje trajektom. Supetarska riva, puna kafića i restorana, načinom života čak podsjeća i na Split koji je u neposrednoj blizini. Supetar je najveće naselje na otoku s 3.300 stanovnika. Grad Supetar uključuje još tri mjesta Splitsku, Škrip i Mirca.

   Američki časopis Islands uvrstio je Brač među deset svjetskih najpoželjnijih otoka za život.

   Grad fascinira svojom jednostavnošću i ljepotom. Većina trajekata i brodova koji povezuju Brač s kopnom pristaju u Supetru. To je idealna destinacija za svakoga tko želi uživati u bogatom kulturalnom naslijeđu i prirodnim ljepotama. Supetar se već dugo vremena nalazi na popisu najpoželjnijih destinacija zbog svojih pješčanih plaža okruženih borovom šumom.

   Ljubitelji povijesnih spomenika mogu posjetiti župu Marijinog Navještenja i Leroj (toranj), crkveni muzej, kip sv. Viktora, kip Majke Terezije (na ulazu u crkvu i dvorište), rano kršćanske mozaike iz 6. stoljeća, bizantinski mauzolej obitelji Petrinović i galeriju Ivana Rendića.

   Boravak u Supetru je uistinu pravi odmor. Idealna plaža s vodenim parkom za obiteljska ljetovanja, sportski i rekreativni sadržaji čine ovu destinaciju vrlo atraktivnom za kupnju nekretnine za odmor. Razne prednosti, kao što su mediteranska gastronomska ponuda i odlična povezanost sa Splitom su stvorile turističku destinaciju u koju se rado vraća veliki broj posjetitelja.

    

   više
  • prodaja
   ID: 1711-1
   /
   Građevinsko zemljište s projektom blizu Dubrovnika
   Dubrovačko-neretvanska - Dubrovnik - Okolica
   • Površina: 5.330,00 m2
   • Cijena: 11.059.590,00 kn
   • Cijena: 1.500.000,00 €

   Na prodaju je građevinsko zemljište površine 5330 m2, smješteno nedaleko od Dubrovnika, s predivnim pogledom na more. Projekt podrazumijeva kompleks od četiri luksuzne vile, svaka sa 4-6 soba, uz dodatni luksuzni i moderni sadržaj kao što su bazen, jacuzzi, saune, prostor za roštilj i mnogi drugi. Vile površina od 148 do 448 m2 sastoje se od dvije etaže - prizemlja i prvog kata. U prizemlju se nalaze bazen i opremljeno sunčalište, ulazni dio, kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, wc, zatvoreni zeleni vrt, predvorje, wellness zona s jacuzzijem i saunom. Na etaži prvog kata su spavaće sobe sa, ovisno o vili, terasom ili loggiom. Podzemna površina osigurana je za odgovarajući broj parkirnih mjesta za svaku vilu i prateće objekte. Zemljište se nalazi na udaljenosti od 1 km od mora, a svojom atraktivnom lokacijom čini idealnu oazu mira i privatnosti.

    

   više
  • prodaja
   ID: 1708-1
   /
   Građevno zemljište s projektom Etno selo
   Dubrovačko-neretvanska - Dubrovnik - Okolica
   • Površina: 1.843,00 m2
   • Cijena: 3.686.530,00 kn
   • Cijena: 500.000,00 €

   Prodaje se građevinsko zemljište u blizini Dubrovnika, površine 1843 m2, sa projektom za izgradnju kompleksa etno sela koji sadržava 10 soba, odnosno 20 ležajeva, ukupno 300 m2 smještajnog prostora. Kompleks krase jedinstveni detalji te tradicionalna arhitektura i prekrasni vrtovi. Dodatni sadržaji koji obogaćuju etno selo su bazen (50 m2), jacuzzi, sauna, fitness, vanjski roštilj, teren za balote, središnji trg, blagovaonica, konoba sa etno muzejom, kamena kuća sa unutarnjim kaminom (112 m2). Zemljište se nalazi na udaljenosti od oko 9 km od Dubrovnika te oko 1 km od mora.

    

   više
  • prodaja
   ID: 1707-1
   /
   Građevinsko zemljište s idejnim projektom Dubrovnik
   Dubrovačko-neretvanska - Dubrovnik - Okolica
   • Površina: 1.182,00 m2
   • Cijena: 2.875.493,40 kn
   • Cijena: 390.000,00 €

   Na prodaju je građevinsko zemljište s idejnim projektom za izgradnju tri luksuzne vile, smješteno u Dubrovniku. Ukupna veličina zemljišta iznosi 1182 m2 sa neto korisnim stambenim prostorom od 531 m2. Zemljište se sastoji od tri čestice koje se nalaze na iznimno atraktivnoj lokaciji uz more. Projekt za izgradnju vila obuhvaća kompleks tri luksuzne vile, površina od 173 m2 do 182 m2, od kojih svaka ima po tri spavaće sobe i obogaćena je modernim sadržajem poput bazena, jacuzzija, saune, fitness prostorije, a ima i uređenu okućnicu idealnu za ugodna druženja. Sa zemljišta se pruža predivan pogled na more, smješteno je na udaljenosti od 8 km od Dubrovnika te samo 2 m od mora.

    

   više
  • prodaja
   ID: 1702-1
   /
   Građevinsko zemljište sa pogledom na more, Brač
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 1.010,00 m2
   • Cijena: 1.253.420,20 kn
   • Cijena: 170.000,00 €

    

   Prodajemo građevinsko zemljište na lijepoj lokaciji, ukupne površine 1010 m2, udaljena od mora oko 35 m, položaj terena je pod blagim nagibom. Zemljište je pravilnog pravokutnog oblika i na njemu je dozvoljena gradnja podrum+prizemlje+1.kat i potkrovlje. Potrebna infrastruktura nalazi se u blizini parcele. Vlasništvo uredno.

    

   Splitska je priobalno mjesto na otoku Braču, nalazi se 3 km istočno od Supetra, u čijem je administrativnom sastavu. Naselje se razvilo u 16. st., nakon 13. st. u kojem su ga razorili omiški gusari. U Splitskoj se u antičko doba nalazila luka iz koje se izvozio brački kamen korišten za izgradnju Dioklecijanove palače u Splitu. U neposrednoj blizini Splitske, u kamenolomima Rasohe i danas se može vidjeti reljef Herakla uklesan u stijeni, djelo jednog od Dioklecijanovih klesara. U 16. stoljeću postaje poznata ne samo kao lijepo mjesto, nego kao i sigurna pomorska luka u tom dijelu Brača.

   Crkva posvećena Blaženoj Djevici Mariji sagrađena je na temeljima ranije crkve iz 1228. godine. Vrijedni spomenik je i dvorac obitelji Cerinić iz 1577. i crkvica sv. Jadre na putu prema Škripu iz petog stoljeća.

   Vrijedni mještani ovog pitoresknog mjesta se ponajviše bave turizmom, a zatim i poljodjelstvom, maslinarstvom i vinogradarstvom.

   Splitska je idealno mjesto za obiteljski odmor i za posjetitelje koji vole uživati u domaćoj hrani, vinu i istinskom mediteranskom ambijentu. Svakodnevno je više puta povezana trajektnom linijom Split-Supetar. Blizina Supetra koji je središte otoka Brača pruža dodatne mogućnosti sportske rekreacije, izleta i zabave. Najpoznatije ljetovalište Bol i slavna plaža Zlatni Rat su udaljeni svega 35 km.    

   više
  • prodaja
   ID: 1676-1
   /
   Poljoprivredno zemljište u prvom redu do mora, Milna
   Splitsko-dalmatinska - Milna
   • Površina: 30.020,00 m2
   • Cijena: 8.847.672,00 kn
   • Cijena: 1.200.000,00 €

   Prodajemo poljoprivredno zemljište smješteno na iznimno lijepoj lokaciji, prvi red do mora, površina parcele 30.020 m2. Za ovu parcelu ishodovana je dozvola za gradnju pet samostojećih objekata svaki površine od po 40 m2, visine prizemlja. Ovaj projekt pruža mogućnost bavljenja turizmom. Pristupni put do parcele. Vlasništvo čisto.

    

   Milna, turistička destinacija i luka na otoku Braču, smještena 20 km jugozapadno od Supetra, središta i glavne luke povezane sa Splitom. Ljeti postoji katamaranska linija Split-Milna koja plovi i do Hvara i Dubrovnika. Do Milne možete doći i gradskim prijevozom koji kreće iz Supetra.

   S obzirom da je Milna najbolja i najsigurnija luka na otoku, sagrađena je marina s 200 vezova. Naselje se razvilo u 16. stoljeću kada je aristokratska obitelj odlučila na toj lokaciji sagraditi tvrđavu i crkvu. Osim po svojoj veličanstvenoj arhitekturi i mediteranskom ambijentu, Milna je poznata i po nekoliko zaljeva s pješčanim plažama, poput Pasike, Lučice, Maslinove i Osibove, idealnih za obiteljske odmore. Kupalište se nalazi i u uvali Vlaška. Aktivni posjetitelji imaju na raspolaganju različite sportske aktivnosti tijekom odmora (mali nogomet, odbojka, košarka, balote i stolni tenis). Restorani imaju raznoliku gastronomsku ponudu dalmatinske hrane i drugih specijaliteta. Milna je oaza mira i tišine, idealna destinacija za odmor kada želite pobjeći od gužve.

   Marina Vlaška je marina smještena u Milni. Nalazi se na sjevernoj strani zaljeva. Zaljev je miran i tih, okružen borovima i zaštićen od vjetra. Prekrasna plaža se nalazi odmah do marine i odlično je mjesto za opuštanje, sunčanje i uživanje u čistom moru. Šetnjicom uz obalu naići ćete na šarmantne restorane, barove i trgovine smještene usput i u samom centru mjesta.

    

   više
  • prodaja
   ID: 1675-1
   /
   Poljoprivredno zemljište na atraktivnoj lokaciji, Povlja
   Splitsko-dalmatinska - Selca
   • Površina: 51.820,00 m2
   • Cijena: 3.820.719,69 kn
   • Cijena: 518.200,00 €

   Posredujemo u prodaji poljoprivrednog zemljišta površine oko 51820 m2 na iznimno atraktivnoj lokaciji. Ovo zemljište jednim djelom položeno je i u prvom redu do mora, u naravi neobrađena površina. Do parcele postoji pristupni put. Zbog veličine parcele postoji mogućnost izgradnje i objekta na njoj. Vlasništvo čisto.

    

   Brač je najveći među središnjim dalmatinskim otocima i najviši otok na Jadranu s najvišim vrhom od 778 metara. Simbol otoka je Zlatni Rat u Bolu, na južnoj strani otoka - jedna od najljepših plaža na Jadranu. Brač nije samo mjesto iznimne ljepote, krase ga bogata tradicija i atrakcije koje će učiniti vaš boravak nezaboravnim. Povijesno nasljeđe i kulturna baština čine savršenu destinaciju za nezaboravno iskustvo.

   Brač je jako dobro povezan s kopnom trajektima iz Splita i Makarske. Luke na otoku su smještene u Supetru i Sumartinu. Tijekom ljetne sezone, trajekti Split - Supetar plove gotovo svakih sa vremena, a plovidba traje 50ak minuta. Na Braču se nalazi i aerodrom, smješten 14km od Bola i 32km od Supetra, a otvoren je za vrijeme ljetne sezone.

   Gradovi koji su smješteni na Braču su Supetar, Sutivan, Bol, Postira, Pučišća, Milna, Sumartin, Splitska i druga manja sela. Svako mjesto na otoku ima vlastite posebnosti i kvalitete koje čine svaki odmor opuštajućim i punim uživanja. Brač, osim što je idealna destinacija za kupnju nekretnine za odmor, posjeduje sve sadržaje i prednosti za boravak tijekom cijele godine.

    

    

    

   više
  • prodaja
   ID: 1668-1
   /
   Građevinsko zemljište na atraktivnoj lokaciji
   Splitsko-dalmatinska - Milna
   • Površina: 2.964,00 m2
   • Cijena: 2.622.597,44 kn
   • Cijena: 355.700,00 €
   Posredujemo u prodaji građevinskog zemljišta koje se u naravi sastoji od više katastarskih čestica ukupne površine 2964 m2. Zemljište se nalazi na uzvisini i samim tim jamči lijep i neometan pogled na more. Svi potrebni sadržaji nalaze se u blizini, tek pet minuta laganog hoda. Pristupni put vodi do same parcele, a u blizini su i struja i voda. Vlasništvo uredno. Milna, turistička destinacija i luka na otoku Braču, smještena 20 km jugozapadno od Supetra, središta i glavne luke povezane sa Splitom. Ljeti postoji katamaranska linija Split-Milna koja plovi i do Hvara i Dubrovnika. Do Milne možete doći i gradskim prijevozom koji kreće iz Supetra. S obzirom da je Milna najbolja i najsigurnija luka na otoku, sagrađena je marina s 200 vezova. Naselje se razvilo u 16. stoljeću kada je aristokratska obitelj odlučila na toj lokaciji sagraditi tvrđavu i crkvu. Osim po svojoj veličanstvenoj arhitekturi i mediteranskom ambijentu, Milna je poznata i po nekoliko zaljeva s pješčanim plažama, poput Pasike, Lučice, Maslinove i Osibove, idealnih za obiteljske odmore. Kupalište se nalazi i u uvali Vlaška. Aktivni posjetitelji imaju na raspolaganju različite sportske aktivnosti tijekom odmora (mali nogomet, odbojka, košarka, balote i stolni tenis). Restorani imaju raznoliku gastronomsku ponudu dalmatinske hrane i drugih specijaliteta. Milna je oaza mira i tišine, idealna destinacija za odmor kada želite pobjeći od gužve. Marina Vlaška je marina smještena u Milni. Nalazi se na sjevernoj strani zaljeva. Zaljev je miran i tih, okružen borovima i zaštićen od vjetra. Prekrasna plaža se nalazi odmah do marine i odlično je mjesto za opuštanje, sunčanje i uživanje u čistom moru. Šetnjicom uz obalu naići ćete na šarmantne restorane, barove i trgovine smještene usput i u samom centru mjesta.
   više