• prodaja
   ID: 1668-1
   /
   Građevinsko zemljište na atraktivnoj lokaciji
   Splitsko-dalmatinska - Milna
   • Površina: 2.964,00 m2
   • Cijena: 2.646.486,25 kn
   • Cijena: 355.700,00 €
   Posredujemo u prodaji građevinskog zemljišta koje se u naravi sastoji od više katastarskih čestica ukupne površine 2964 m2. Zemljište se nalazi na uzvisini i samim tim jamči lijep i neometan pogled na more. Svi potrebni sadržaji nalaze se u blizini, tek pet minuta laganog hoda. Pristupni put vodi do same parcele, a u blizini su i struja i voda. Vlasništvo uredno. Milna, turistička destinacija i luka na otoku Braču, smještena 20 km jugozapadno od Supetra, središta i glavne luke povezane sa Splitom. Ljeti postoji katamaranska linija Split-Milna koja plovi i do Hvara i Dubrovnika. Do Milne možete doći i gradskim prijevozom koji kreće iz Supetra. S obzirom da je Milna najbolja i najsigurnija luka na otoku, sagrađena je marina s 200 vezova. Naselje se razvilo u 16. stoljeću kada je aristokratska obitelj odlučila na toj lokaciji sagraditi tvrđavu i crkvu. Osim po svojoj veličanstvenoj arhitekturi i mediteranskom ambijentu, Milna je poznata i po nekoliko zaljeva s pješčanim plažama, poput Pasike, Lučice, Maslinove i Osibove, idealnih za obiteljske odmore. Kupalište se nalazi i u uvali Vlaška. Aktivni posjetitelji imaju na raspolaganju različite sportske aktivnosti tijekom odmora (mali nogomet, odbojka, košarka, balote i stolni tenis). Restorani imaju raznoliku gastronomsku ponudu dalmatinske hrane i drugih specijaliteta. Milna je oaza mira i tišine, idealna destinacija za odmor kada želite pobjeći od gužve. Marina Vlaška je marina smještena u Milni. Nalazi se na sjevernoj strani zaljeva. Zaljev je miran i tih, okružen borovima i zaštićen od vjetra. Prekrasna plaža se nalazi odmah do marine i odlično je mjesto za opuštanje, sunčanje i uživanje u čistom moru. Šetnjicom uz obalu naići ćete na šarmantne restorane, barove i trgovine smještene usput i u samom centru mjesta.
   više
  • prodaja
   ID: 1662-1
   /
   Poljoprivredno zemljište, Brač
   Splitsko-dalmatinska - Postira
   • Površina: 126.456,00 m2
   • Cijena: 967.228,60 kn
   • Cijena: 130.000,00 €
   Poljoprivredno zemljište površine ca. 126.456 m2 sa sjeveroistočnoj strani otoka Brača. Parcela uživa u pojedinim dijelovima pogled na more. Pristupni put do same parcele. Površina je neobrađivana i zarasla raznim raslinjem. Na poljoprivrednom zemljištu površine iznad 30 tisuća m2 dozvoljena je gradnja po uvjetom osnivanja registriranog OPG-a, i to ne više od 400 m2 BRP prizemne etaže, visine do 5 metara i ne bliže od 100 metara od mora. Vlasništvo čisto. Brač je najveći među središnjim dalmatinskim otocima i najviši otok na Jadranu s najvišim vrhom od 778 metara. Simbol otoka je Zlatni Rat u Bolu, na južnoj strani otoka - jedna od najljepših plaža na Jadranu. Brač nije samo mjesto iznimne ljepote, krase ga bogata tradicija i atrakcije koje će učiniti vaš boravak nezaboravnim. Povijesno nasljeđe i kulturna baština čine savršenu destinaciju za nezaboravno iskustvo. Brač je jako dobro povezan s kopnom trajektima iz Splita i Makarske. Luke na otoku su smještene u Supetru i Sumartinu. Tijekom ljetne sezone, trajekti Split - Supetar plove gotovo svakih sa vremena, a plovidba traje 50ak minuta. Na Braču se nalazi i aerodrom, smješten 14km od Bola i 32km od Supetra, a otvoren je za vrijeme ljetne sezone. Gradovi koji su smješteni na Braču su Supetar, Sutivan, Bol, Postira, Pučišća, Milna, Sumartin, Splitska i druga manja sela. Svako mjesto na otoku ima vlastite posebnosti i kvalitete koje čine svaki odmor opuštajućim i punim uživanja. Brač, osim što je idealna destinacija za kupnju nekretnine za odmor, posjeduje sve sadržaje i prednosti za boravak tijekom cijele godine.
   više
  • prodaja
   ID: 1660-1
   /
   Građevinsko zemljište u Grohotama, otok Šolta
   Splitsko-dalmatinska - Šolta
   • Površina: 800,00 m2
   • Cijena: 297.980,81 kn
   • Cijena: 40.050,00 €
   Prodaje se građevinsko zemljište površine 800 m2 pravilnog pravokutnog oblika u Grohotama na otoku Šolti. Ova parcela se nalazi u užem izgrađenom području naselja, maksimalni dozvoljeni koeficijent izgrađenosti (Kig) za slobodnostojeće građevine iznosi 0.6, a maksimalni koeficijent iskorištenosti (Kis) iznosi 1. Dozvoljena maksimalna katnost građevine Po+P+2+Potk. Pristupni put do same parcele. Vlasništvo uredno. Šolta je otok u srednjoj Dalmaciji (Južna Hrvatska), nedaleko od Splita, zapadno od Brača, površine 51,9 km², koji administrativno pripada Splitsko-dalmatinskoj županiji. Najviši vrh na otoku, Vela straža, nalazi se na nadmorskoj visini od 237 m, kod Gornjeg sela. Uz otok Šoltu, kod uvale Maslinica, nalazi se još sedam otočića. Glavno mjesto na otoku su Grohote. Za istaknuti je bogatstvo flore i posebno faune. Otok je naseljen od prapovijesti, a prvi put ga spominje Pseudoskilaks u 4. st. pr. Kr. pod imenom Olyntha. Kasnije nosi ime Osolenta. Dolaskom Hrvata se ime kroatizira u oblik Sulet. Otok nosi to ime do novog vijeka, kad pod utjecajem mletačke vlasti dolazi do romanizacije hrvatskog imena u oblik Šolta. Ipak, najveću ulogu za proširenje oblika Šolta ima Austro-Ugarska koja je mapirala jadransko područje u 19. stoljeću, koristeći talijanske toponime. Istražite i odmorite. Zaplivajte u ljepotu brojnih uvala s južne strane! Možete se okupati, plivati, loviti ribu - u tirkiznoplavim oazama. Uživajte u pogledu, prirodi, ljepoti i miru šoltanskih plaža, stvorenih za odmor i opuštanje. Istražite što Vam Šolta nudi za aktivni odmor. Idealan zemljopisni položaj – blizina Splitu od 9 nm ili 17 km – čini Šoltu fantastičnom destinacijom za vaš odmor ili jednodnevni izlet. Dobra brodska povezanost i oaza vam je na dohvat ruke! U tom smislu, Šolta vam nudi: biciklizam, pješačenje, vožnju brodićima i kajacima, ronjenje uz instruktora i razne izlete.
   više
  • prodaja
   ID: 1657-1
   /
   Građevinsko zemljište na lijepoj lokaciji
   Splitsko-dalmatinska - Milna
   • Površina: 795,00 m2
   • Cijena: 709.796,99 kn
   • Cijena: 95.400,00 €
   Posredujemo u prodaji građevinskog zemljišta položenog na uzvisini pod blagim nagibom tako da se može uživati u lijepom pogledu na more i samo mjesto. Građevinsko zemljište lijepog pravokutnog oblika površine 795 m2 idealno za gradnju vile s bazenom. Udaljenost od mora oko 200 m. Potrebna infrastruktura u blizini parcele. Vlasništvo uredno. Milna, turistička destinacija i luka na otoku Braču, smještena 20 km jugozapadno od Supetra, središta i glavne luke povezane sa Splitom. Ljeti postoji katamaranska linija Split-Milna koja plovi i do Hvara i Dubrovnika. Do Milne možete doći i gradskim prijevozom koji kreće iz Supetra. S obzirom da je Milna najbolja i najsigurnija luka na otoku, sagrađena je marina s 200 vezova. Naselje se razvilo u 16. stoljeću kada je aristokratska obitelj odlučila na toj lokaciji sagraditi tvrđavu i crkvu. Osim po svojoj veličanstvenoj arhitekturi i mediteranskom ambijentu, Milna je poznata i po nekoliko zaljeva s pješčanim plažama, poput Pasike, Lučice, Maslinove i Osibove, idealnih za obiteljske odmore. Kupalište se nalazi i u uvali Vlaška. Aktivni posjetitelji imaju na raspolaganju različite sportske aktivnosti tijekom odmora (mali nogomet, odbojka, košarka, balote i stolni tenis). Restorani imaju raznoliku gastronomsku ponudu dalmatinske hrane i drugih specijaliteta. Milna je oaza mira i tišine, idealna destinacija za odmor kada želite pobjeći od gužve. Marina Vlaška je marina smještena u Milni. Nalazi se na sjevernoj strani zaljeva. Zaljev je miran i tih, okružen borovima i zaštićen od vjetra. Prekrasna plaža se nalazi odmah do marine i odlično je mjesto za opuštanje, sunčanje i uživanje u čistom moru. Šetnjicom uz obalu naići ćete na šarmantne restorane, barove i trgovine smještene usput i u samom centru mjesta.
   više
  • prodaja
   ID: 1649-1
   /
   Građevinsko zemljište u Milni, otok Brač
   Splitsko-dalmatinska - Milna
   • Površina: 6.169,00 m2
   • Cijena: 3.671.897,37 kn
   • Cijena: 493.520,00 €
   Prodaje se građevinsko zemljište smješteno na mirnoj i lijepoj lokaciji u mjestu Milna na otoku Braču. Ukupna površina zemljišta iznosi 6169 m2, a na parceli se nalazi postojeći legalizirani objekt veličine 50 m2. Po postojećoj građevinskoj dozvoli, dopuštena je nadogradnja kojom bi ukupna tlocrtna površina prizemnice mogla iznositi oko 113 m2 + bazen veličine 47 m2. Zemljište posjeduje infrastrukturu. Pristupni put uređen. Milna, turistička destinacija i luka na otoku Braču, smještena 20 km jugozapadno od Supetra, središta i glavne luke povezane sa Splitom. Ljeti postoji katamaranska linija Split-Milna koja plovi i do Hvara i Dubrovnika. Do Milne možete doći i gradskim prijevozom koji kreće iz Supetra. S obzirom da je Milna najbolja i najsigurnija luka na otoku, sagrađena je marina s 200 vezova. Naselje se razvilo u 16. stoljeću kada je aristokratska obitelj odlučila na toj lokaciji sagraditi tvrđavu i crkvu. Osim po svojoj veličanstvenoj arhitekturi i mediteranskom ambijentu, Milna je poznata i po nekoliko zaljeva s pješčanim plažama, poput Pasike, Lučice, Maslinove i Osibove, idealnih za obiteljske odmore. Kupalište se nalazi i u uvali Vlaška. Aktivni posjetitelji imaju na raspolaganju različite sportske aktivnosti tijekom odmora (mali nogomet, odbojka, košarka, balote i stolni tenis). Restorani imaju raznoliku gastronomsku ponudu dalmatinske hrane i drugih specijaliteta. Milna je oaza mira i tišine, idealna destinacija za odmor kada želite pobjeći od gužve. Marina Vlaška je marina smještena u Milni. Nalazi se na sjevernoj strani zaljeva. Zaljev je miran i tih, okružen borovima i zaštićen od vjetra. Prekrasna plaža se nalazi odmah do marine i odlično je mjesto za opuštanje, sunčanje i uživanje u čistom moru. Šetnjicom uz obalu naići ćete na šarmantne restorane, barove i trgovine smještene usput i u samom centru mjesta.
   više
  • prodaja
   ID: 1648-1
   /
   Građevinsko zemljište s pogledom na more, Milna
   Splitsko-dalmatinska - Milna
   • Površina: 990,00 m2
   • Cijena: 892.826,40 kn
   • Cijena: 120.000,00 €
   Prodaje se građevinsko zemljište smješteno na jako lijepoj lokaciji u mjestu Milna na otoku Braču, udaljeno samo 120 m od mora. Površina parcele iznosi ukupno 990 m2 i uključuje građevinsku dozvolu za projekt samostojeće vile s bazenom te plaćene komunalije. Vila se sastoji od tri etaže P+2, bruto tlocrtne površine 143 m2. Atraktivan položaj zemljišta omogućuje prekrasan neometani pogled na more i mjesto. Zemljište posjeduje cjelokupnu infrastrukturu. Milna, turistička destinacija i luka na otoku Braču, smještena 20 km jugozapadno od Supetra, središta i glavne luke povezane sa Splitom. Ljeti postoji katamaranska linija Split-Milna koja plovi i do Hvara i Dubrovnika. Do Milne možete doći i gradskim prijevozom koji kreće iz Supetra. S obzirom da je Milna najbolja i najsigurnija luka na otoku, sagrađena je marina s 200 vezova. Naselje se razvilo u 16. stoljeću kada je aristokratska obitelj odlučila na toj lokaciji sagraditi tvrđavu i crkvu. Osim po svojoj veličanstvenoj arhitekturi i mediteranskom ambijentu, Milna je poznata i po nekoliko zaljeva s pješčanim plažama, poput Pasike, Lučice, Maslinove i Osibove, idealnih za obiteljske odmore. Kupalište se nalazi i u uvali Vlaška. Aktivni posjetitelji imaju na raspolaganju različite sportske aktivnosti tijekom odmora (mali nogomet, odbojka, košarka, balote i stolni tenis). Restorani imaju raznoliku gastronomsku ponudu dalmatinske hrane i drugih specijaliteta. Milna je oaza mira i tišine, idealna destinacija za odmor kada želite pobjeći od gužve. Marina Vlaška je marina smještena u Milni. Nalazi se na sjevernoj strani zaljeva. Zaljev je miran i tih, okružen borovima i zaštićen od vjetra. Prekrasna plaža se nalazi odmah do marine i odlično je mjesto za opuštanje, sunčanje i uživanje u čistom moru. Šetnjicom uz obalu naići ćete na šarmantne restorane, barove i trgovine smještene usput i u samom centru mjesta.
   više
  • prodaja
   ID: 1647-1
   /
   Građevinsko zemljište 754 m2 Rudine
   Splitsko-dalmatinska - Kaštela
   • Površina: 754,00 m2
   • Cijena: 392.694,81 kn
   • Cijena: 52.780,00 €
   Prodajemo građevinsko zemljište lijepog pravokutnog oblika s pogledom na more u Rudinama. Ukupne površine 754 m2, južne orijentacije. Koeficijent izgrađenosti 30%, Pr+2 etaže. Cijena 70 €/m2. Vlasništvo 1/1.
   više
  • prodaja
   ID: 1645-1
   /
   Prodaja, poljoprivredno zemljište, Supetar
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 4.262,00 m2
   • Cijena: 380.939,26 kn
   • Cijena: 51.200,00 €
   Prodaje se poljoprivredno zemljište površine 4262 m2 na atraktivnoj poziciji, 800 m udaljena od mora i centra mjesta. Parcela je pravilnog pravokutnog oblika na kojoj se nalazi oko 80 stabala maslina starosti pedeset godina. Pristupni put za automobil do same parcele. S parcele se pruža lijep pogled na more. Vlasništvo uredno. Supetar je glavna luka na otoku Braču i administrativni centar otoka. Smješten na sjevernoj strani Brača, Supetar je od Splita udaljen 50 minuta vožnje trajektom. Supetarska riva, puna kafića i restorana, načinom života čak podsjeća i na Split koji je u neposrednoj blizini. Supetar je najveće naselje na otoku s 3.300 stanovnika. Grad Supetar uključuje još tri mjesta Splitsku, Škrip i Mirca. Američki časopis Islands uvrstio je Brač među deset svjetskih najpoželjnijih otoka za život. Grad fascinira svojom jednostavnošću i ljepotom. Većina trajekata i brodova koji povezuju Brač s kopnom pristaju u Supetru. To je idealna destinacija za svakoga tko želi uživati u bogatom kulturalnom naslijeđu i prirodnim ljepotama. Supetar se već dugo vremena nalazi na popisu najpoželjnijih destinacija zbog svojih pješčanih plaža okruženih borovom šumom. Ljubitelji povijesnih spomenika mogu posjetiti župu Marijinog Navještenja i Leroj (toranj), crkveni muzej, kip sv. Viktora, kip Majke Terezije (na ulazu u crkvu i dvorište), rano kršćanske mozaike iz 6. stoljeća, bizantinski mauzolej obitelji Petrinović i galeriju Ivana Rendića. Boravak u Supetru je uistinu pravi odmor. Idealna plaža s vodenim parkom za obiteljska ljetovanja, sportski i rekreativni sadržaji čine ovu destinaciju vrlo atraktivnom za kupnju nekretnine za odmor. Razne prednosti, kao što su mediteranska gastronomska ponuda i odlična povezanost sa Splitom su stvorile turističku destinaciju u koju se rado vraća veliki broj posjetitelja.
   više
  • prodaja
   ID: 1639-1
   /
   Građevinsko zemljište, Čiovo
   Splitsko-dalmatinska - Trogir
   • Površina: 418,00 m2
   • Cijena: 818.424,20 kn
   • Cijena: 110.000,00 €
   Prodaje se građevinsko zemljište na otoku Čiovu, ukupne površine 418 m2, smješteno samo 150 m od mora i plaže u predjelu Mastrinka. Nalazi se na lijepoj lokaciji s koje se pruža pogled na more. Zemljište posjeduje pravomoćnu građevinsku dozvolu za gradnju kuće Po + Pr + 1. Komunalije su plaćene, priključena struja, voda i kanalizacija. Moguće odmah nastaviti s gradnjom. Vlasništvo uredno. Čiovo je otok smješten u srednjoj Dalmaciji, povezan s gradom Trogirom pokretnim mostom, a administrativno podijeljen između Splita, Trogira i Okruga. Na ukupnoj površini otoka od 28,8 km2, smjestilo se nekoliko naselja: Okrug Donji, Okrug Gornji, Arbanija, Slatine, Žedno, Čiovo. Otok je poznat po svojoj sredozemnoj klimi, bogatoj vegetaciji, arhipelagu malih slikovitih otočića, zaljevima i plažama. Kako je Čiovo svojevrstan produžetak grada Trogira nudi pregršt mogućnosti za odmor, rekreaciju i kupanje te mnogobrojne povijesne spomenike. Mediteranska vegetacija, arhipelag sa malim slikovitim otočićima, blaga klima i predivne plaže u skrovitim zaljevima čine vaš odmor nezaboravnim. Smješten u srcu Dalmacije, Čiovo je idealno polazište za istraživanje naslijeđa i ljepote Dalmacije.
   više
  • prodaja
   ID: 1636-1
   /
   Atraktivno građevinsko zemljište s pogledom na more
   Splitsko-dalmatinska - Solin
   • Površina: 4.159,00 m2
   • Cijena: 706,82 kn
   • Cijena: 95,00 €
   Prodajemo građevinsko zemljište s prekrasnim pogledom na more, svega 15 min vožnje od centra Splita. Ukupna površina zemljišta 4159 m2, nalazi se odmah uz pristupnu cestu, jugozapadne orijentacije. Mogućnost gradnje više stambenih objekata, koeficijent izgrađenosti 30%, maksimalna visina suteren-prizemlje + 2 kata. Po dogovoru mogućnost kupnje manje kvadrature. Vlasništvo uredno.
   više