• prodaja
   ID: 1672-1
   /
   Kuća na atraktivnoj lokaciji, prvi red do mora, Brač
   Splitsko-dalmatinska - Bol
   • Površina: 200,00 m2
   • Cijena: 7,44 kn
   • Cijena: 1,00 €

   Posredujemo u prodaji jedinstvene nekretnine smještene u prvom redu do mora, na jednoj od najatraktivnijih lokacija na otoku Braču. Kuća tlocrtne površine od oko 115 m2 izgrađena je na parceli od 1080 m2. Kuća se sastoji od dvije etaže na svakoj etaži nalaze se po dva apartmana. Svaki apartman je uređen, opremljen i klimatiziran s pripadajućim balkonom sa kojeg se može neometano uživati u pogledu na more. Okućnica je lijepo uređena i kultivirana, a prostrana okućnica pruža mogućnosti izgradnje bazena. Svi potrebni sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini. Pristupni put i potrebna infrastruktura na samoj parceli. Vlasništvo uredno.

   Bol je općina na južnoj obali otoka Brača i vrlo popularna hrvatska turistička destinacija. Najveća atrakcija u Bolu je zasigurno plaža Zlatni Rat, koja se proteže dužinom od 500 m u more i čiji vrh mijenja smjer ovisno o morskim strujama. U Bolu i okolici se nalaze i mnoge druge plaže, uključujući i zaklonjene uvalice. Otok Brač je poznat po vrlo ugodnoj blagoj klimi, vlažnim zimama i vrućim ljetima. Lokalni i sezonski vjetrovi pomažu pri održavanju takvih klimatskih uvjeta. Vjetar sa zapada olakšava svakodnevnicu za vrućih ljetnih dana i čini Bol rajom za surfere. Bol ima široku ponudu za posjetitelje koji vole biti aktivni i na odmoru (ronjenje, windsurfing, biciklizam, tenis) i za one koji se žele opustiti (wellness centri), zanimljivu prirodu i pejsaž (Blaca, Zmajeva Špilja, izleti). U Bol se može stići lokalnim autobusima i taksijima koji kreću iz Supetra nakon dolaska svakog trajekta. Ljeti se održavaju i katamaranske linije koje spajaju Split s Bolom i Hvarom. S obzirom da se nalazi na južnoj obali Brača, Bol uživa netaknutu prirodu i mirno okruženje, a zahvaljujući bogatoj gastronomskoj ponudi, sportskim aktivnostima, festivalima i noćnom životu, pretvoren je u savršenu destinaciju za odmor.

   više
  • prodaja
   ID: 1671-1
   /
   Šarmantan dvosoban apartman na otoku Hvaru
   Splitsko-dalmatinska - Hvar
   • Površina: 56,00 m2
   • Cijena: 498.494,74 kn
   • Cijena: 67.000,00 €
   Prodaja, dvosoban apartman površine 56 m2, položen u prizemlju stare kamene kuće u nizu na atraktivnoj lokaciji. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka i kupaonice. Prije šest godina apartman je renoviran. Svi potrebni sadržaji nalaze se u blizini. Hvar je najduži i najsunčaniji hrvatski otok te jedan od najljepših na svijetu. Dio je srednjodalmatinskog arhipelaga. Otok Hvar poznat je po ugodnoj mediteranskoj klimi s blagim zimama, ugodno toplim ljetima i velikim brojem sunčanih sati. Hvar je poznat po svom važnom strateškom i nautičkom položaju, kulturnim i prirodnim spomenicima i književnosti, bogatstvu slojevitosti povijesnih razdoblja. Gospodarstvo se temelji na turizmu, vinogradarstvu, maslinarstvu i ribarstvu. Glavna mjesta na otoku povezana su državnom cestom D-116. Redovne trajektne veze s kopnom pristaju u Starom Gradu i Sućurju, a brzi putnički brodovi povezuju Jelsu i Hvar sa Splitom. Dok odvojenost od obale ponekad može biti hendikep, takodjer pruža i zaštitu od tvorničkih dimnjaka, gužvi na cestama i sličnih stvari koje nažalost dolaze s civilizacijom. Umjesto toga, tu su prostrana polja lavande, drevna stabla maslina i vinogradi, u jedinstvenoj harmoniji čovjeka i prirode. U gradu Hvaru i ostalim mjestima na otoku postoje brojna arheološka nalazišta i kulturne znamenitosti koje svjedoče o bogatoj i burnoj povijesti. Razvedena obala, brojne slikovite i kristalno čiste plaže, netaknuta priroda, obilje sunca, veoma bogata povijesna i kulturna baština, mirisi lavande, maslina i vina, kao i uvijek gostoljubivi domaćini razlozi su zbog kojih je otok Hvar nadaleko poznat.
   više
  • prodaja
   ID: 1670-1
   /
   Jednosoban apartman s pogledom na more, Supetar Brač
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 36,49 m2
   • Cijena: 930.027,50 kn
   • Cijena: 125.000,00 €
   Prodajemo jednosoban apartman na izvrsnoj lokaciji u blizini mora i centra grada Supetra. Apartman je položen na prvom katu, stambene površine 36,49 m2 s pridruženim balkonom (4,18 m2) sa kojeg se pruža lijep pogled na more. Apartman se sastoji od predsoblja, kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka, spavaće sobe i kupaonice. Apartman je lijepo uređen i održavan, klimatiziran. Vlasništvo čisto. Supetar je glavna luka na otoku Braču i administrativni centar otoka. Smješten na sjevernoj strani Brača, Supetar je od Splita udaljen 50 minuta vožnje trajektom. Supetarska riva, puna kafića i restorana, načinom života čak podsjeća i na Split koji je u neposrednoj blizini. Supetar je najveće naselje na otoku s 3.300 stanovnika. Grad Supetar uključuje još tri mjesta Splitsku, Škrip i Mirca. Američki časopis Islands uvrstio je Brač među deset svjetskih najpoželjnijih otoka za život. Grad fascinira svojom jednostavnošću i ljepotom. Većina trajekata i brodova koji povezuju Brač s kopnom pristaju u Supetru. To je idealna destinacija za svakoga tko želi uživati u bogatom kulturalnom naslijeđu i prirodnim ljepotama. Supetar se već dugo vremena nalazi na popisu najpoželjnijih destinacija zbog svojih pješčanih plaža okruženih borovom šumom. Ljubitelji povijesnih spomenika mogu posjetiti župu Marijinog Navještenja i Leroj (toranj), crkveni muzej, kip sv. Viktora, kip Majke Terezije (na ulazu u crkvu i dvorište), rano kršćanske mozaike iz 6. stoljeća, bizantinski mauzolej obitelji Petrinović i galeriju Ivana Rendića. Boravak u Supetru je uistinu pravi odmor. Idealna plaža s vodenim parkom za obiteljska ljetovanja, sportski i rekreativni sadržaji čine ovu destinaciju vrlo atraktivnom za kupnju nekretnine za odmor. Razne prednosti, kao što su mediteranska gastronomska ponuda i odlična povezanost sa Splitom su stvorile turističku destinaciju u koju se rado vraća veliki broj posjetitelja.
   više
  • prodaja
   ID: 1669-1
   /
   Kuća u izgradnji na izvrsnoj lokaciji, Supetar, otok Brač
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 340,00 m2
   • Cijena: 2.232.066,00 kn
   • Cijena: 300.000,00 €
   Kuća za prodaju na atraktivnoj lokaciji u Supetru, izgrađena na parceli od oko 500 m2, smještena u lijepom okruženju. Kuća ima tlocrtnu površinu oko 116 m2 i sastoji se od tri etaže, prizemlja i dva kata. Prizemlje se sastoji od predsoblja, konobe sa kaminom, spremišta, radionice, praonice i sobe za odmor. Prvi kat je u naravi trosoban stan koji se sastoji od tri spavaće sobe, kuhinje sa blagovaonicom, dnevnog boravka, hodnika i kupaonice. Iz kuhinje se izlazi na balkon sa južne strane kuće, isto tako iz dnevnog boravka i spavaće sobe vodi izlaz na odvojene balkone sa sjeverne strane kuće. Etaža drugog kata po rasporedu i kvadraturi identična je prvom katu. Trenutno su završeni grubi radovi i kao takva se prodaje. Pristupni put i ostala potrebna infrastruktura nalaze se na parceli. Vlasništvo čisto. Supetar je glavna luka na otoku Braču i administrativni centar otoka. Plodna okolica koja okružuje grad vinogradima, maslinicima, voćnjacima, borovom šumom uzduž obale, lijepi zaljevi s pješčanim plažama čine Supetar odličnom bazom za daljnje istraživanje otoka. Supetar je najveće naselje na otoku Braču s 3300 stanovnika. Administrativni centar Supetar čine grad Supetar i tri manja mjesta Splitska, Škrip i Mirca. Američki časopis Islands uvrstio je Brač među deset svjetskih najpoželjnijih otoka za život. Najvažniji spomenik u gradu je crkva Marijinog Navještenja koja datira iz 18. st i krase je oltarne slike i monumentalno stubište. Spada u rano-kršćanske crkve uz sačuvane mozaike i stare grobnice. Na rtu koji na sjeveru zatvara uvalu Vlačicu se nalazi mjesno groblje sa spomenicima koje je izgradio slavni kipar Ivan Rendić, rođen u Supetru. Na zapadnom dijelu grada se nalazi veliki turistički kompleks, plaža i centar za vodene sportove. Grad fascinira svojom jednostavnošću i ljepotom. Većina trajekata i brodova koji povezuju Brač s kopnom pristaju u Supetru. To je idealna destinacija za svakoga tko želi uživati u bogatom kulturalnom naslijeđu i prirodnim ljepotama. Supetar se već dugo vremena nalazi na popisu najpoželjnijih destinacija zbog svojih pješčanih plaža okruženih borovom šumom. Supetar ima odličnu povezanost sa Splitom tijekom ljetne sezone i tijekom zime. Trajekti koji plove gotovo svako sat vremena daju iznimnu prednost ovom otoku i čine ga odličnom destinacijom za boravak tijekom cijele godine.
   više
  • prodaja
   ID: 1668-1
   /
   Građevinsko zemljište na atraktivnoj lokaciji
   Splitsko-dalmatinska - Milna
   • Površina: 2.964,00 m2
   • Cijena: 2.646.486,25 kn
   • Cijena: 355.700,00 €
   Posredujemo u prodaji građevinskog zemljišta koje se u naravi sastoji od više katastarskih čestica ukupne površine 2964 m2. Zemljište se nalazi na uzvisini i samim tim jamči lijep i neometan pogled na more. Svi potrebni sadržaji nalaze se u blizini, tek pet minuta laganog hoda. Pristupni put vodi do same parcele, a u blizini su i struja i voda. Vlasništvo uredno. Milna, turistička destinacija i luka na otoku Braču, smještena 20 km jugozapadno od Supetra, središta i glavne luke povezane sa Splitom. Ljeti postoji katamaranska linija Split-Milna koja plovi i do Hvara i Dubrovnika. Do Milne možete doći i gradskim prijevozom koji kreće iz Supetra. S obzirom da je Milna najbolja i najsigurnija luka na otoku, sagrađena je marina s 200 vezova. Naselje se razvilo u 16. stoljeću kada je aristokratska obitelj odlučila na toj lokaciji sagraditi tvrđavu i crkvu. Osim po svojoj veličanstvenoj arhitekturi i mediteranskom ambijentu, Milna je poznata i po nekoliko zaljeva s pješčanim plažama, poput Pasike, Lučice, Maslinove i Osibove, idealnih za obiteljske odmore. Kupalište se nalazi i u uvali Vlaška. Aktivni posjetitelji imaju na raspolaganju različite sportske aktivnosti tijekom odmora (mali nogomet, odbojka, košarka, balote i stolni tenis). Restorani imaju raznoliku gastronomsku ponudu dalmatinske hrane i drugih specijaliteta. Milna je oaza mira i tišine, idealna destinacija za odmor kada želite pobjeći od gužve. Marina Vlaška je marina smještena u Milni. Nalazi se na sjevernoj strani zaljeva. Zaljev je miran i tih, okružen borovima i zaštićen od vjetra. Prekrasna plaža se nalazi odmah do marine i odlično je mjesto za opuštanje, sunčanje i uživanje u čistom moru. Šetnjicom uz obalu naići ćete na šarmantne restorane, barove i trgovine smještene usput i u samom centru mjesta.
   više
  • prodaja
   ID: 1667-1
   /
   Stan s pogledom na more i planine 120 m2
   Splitsko-dalmatinska - Podstrana
   • Površina: 120,00 m2
   • Cijena: 944.907,94 kn
   • Cijena: 127.000,00 €
   Prodajemo lijep trosoban stan u kući visine prizemlje plus kat s prekrasnim pogledom na more i planine. Položen na visini kata, orijentacije jug-zapad-sjever. Sastoji se od kuhinje s blagovaonicom, kupaonice, ostave, hodnika i tri sobe ukupne neto površine 92 m2, s pripadajućim sporednim dijelovima: terasa 20,25 m2, dvorište površine 150 m2, otvoreno vanjsko stubište površine 10,60 m2. Stan je u dobrom stanju i odmah useljiv, a kuća je legalizirana i etažirana, parking površine 76 m2 u dvorištu kuće je zajednički, mogućnost gradnje garaže, bazena, nadstrešnice ili nekog drugog pomoćnog objekta. Vlasništvo uredno.
   više
  • prodaja
   ID: 1666-1
   /
   Predivna samostojeća kuća, prodaja, otok Brač
   Splitsko-dalmatinska - Supetar
   • Površina: 300,00 m2
   • Cijena: 4.240.925,40 kn
   • Cijena: 570.000,00 €
   Posredujemo u prodaji prostrane obiteljske kuće smještene u iznimno mirnom i lijepom okruženju. Kuća je oko 30 m udaljena od mora, okružena zelenilom i lijepo uređenim dvorištem. Objekt je sagrađen na parceli od 1300 m2, sastoji se od tri etaže (podruma, prizemlja i kata) ukupne površine 300 m2. Prva etaža, u naravi podrum, površine 69 m2, sastoji se od kotlovnice i dvije ostave. Prizemlje površine 176 m2 sastoji se od hodnika, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, spavaće sobe i ostave. Kuhinja i dnevni boravak imaju izlaz na prostranu, djelomično natkrivenu terasu s koje se pruža predivan pogled na more koji se ne može zakloniti. Prvi kat sastoji se od dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, kao i terasa s lijepim pogledom. Komunikacija između prizemlja i prvog kata uspostavljena je unutarnjim stepenicama. Kuća je namještena i uređena. U dvorištu se nalazi garaža gdje se može parkirati jedan automobil. Postoji mogućnost nadogradnje još jedne etaže. S obzirom na veličinu parcele i veoma pažljivo pozicioniranje postojeće kuće u naravi se ispred kuće dobiva prostor za još jednu parcelu s mogućnostima za gradnju. Vlasništvo čisto. Splitska je priobalno mjesto na otoku Braču, nalazi se 3 km istočno od Supetra, u čijem je administrativnom sastavu. Naselje se razvilo u 16. st., nakon 13. st. u kojem su ga razorili omiški gusari. U Splitskoj se u antičko doba nalazila luka iz koje se izvozio brački kamen korišten za izgradnju Dioklecijanove palače u Splitu. U neposrednoj blizini Splitske, u kamenolomima Rasohe i danas se može vidjeti reljef Herakla uklesan u stijeni, djelo jednog od Dioklecijanovih klesara. U 16. stoljeću postaje poznata ne samo kao lijepo mjesto, nego kao i sigurna pomorska luka u tom dijelu Brača. Crkva posvećena Blaženoj Djevici Mariji sagrađena je na temeljima ranije crkve iz 1228. godine. Vrijedni spomenik je i dvorac obitelji Cerinić iz 1577. i crkvica sv. Jadre na putu prema Škripu iz petog stoljeća. Vrijedni mještani ovog pitoresknog mjesta se ponajviše bave turizmom, a zatim i poljodjelstvom, maslinarstvom i vinogradarstvom. Splitska je idealno mjesto za obiteljski odmor i za posjetitelje koji vole uživati u domaćoj hrani, vinu i istinskom mediteranskom ambijentu. Svakodnevno je više puta povezana trajektnom linijom Split-Supetar. Blizina Supetra koji je središte otoka Brača pruža dodatne mogućnosti sportske rekreacije, izleta i zabave. Najpoznatije ljetovalište Bol i slavna plaža Zlatni Rat su udaljeni svega 35 km.
   više
  • prodaja
   ID: 1665-1
   /
   Predivna apartmanska kuća u Sutivanu, prodaja
   Splitsko-dalmatinska - Sutivan
   • Površina: 350,00 m2
   • Cijena: 4.456.691,78 kn
   • Cijena: 599.000,00 €
   Prodajemo predivnu apartmansku kuću u Sutivanu na otoku Braču, na iznimnoj lokaciji u blizini mora. Kuća sagrađena na parceli od oko 500 m2 tlocrtne površine 152 m2, proteže se na tri etaže – prizemlje, prvi i drugi kat. Kuća se sastoji od osam apartmanskih jedinica koje funkcioniraju zasebno. U prizemlju se nalaze dva dvosobna i jedan jednosobni apartman, na prvom katu su dva dvosobna i jedan jednosobni apartman, a na drugom katu smještena su dva trosobna apartmana. Svaki apartman sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice koji čine jednu cjelinu. Kuhinja je opremljena i namještena, a apartmani imaju i izlaz na balkon odnosno loggiu s kojih se pruža prekrasan pogled na more. U dvorištu postoji mogućnost parkiranja osam automobila. Kuća se prodaje namještena, opremljena i klimatizirana. Ova nekretnina idealna je kako za ugodno življenje tako i za bavljenje turističkim iznajmljivanjem upravo zbog idealnog rasporeda kuće, velikog smještajnog kapaciteta te neposredne blizine mora. Vlasništvo uredno. Sutivan je malo i mirno mjesto koje odiše mediteranskom atmosferom s prekrasnih plaža okruženih šumom, dok se riva proteže sve od Lučice do zaljeva Likve, Prbuje, Stinive, Stipanske, Male Tihe. Lijepe plaže i čisto more su savršeno okruženje za odmor, opuštanje i svakodnevni život. Sutivan ima otprilike 800 stanovnika. Sutivan je mala općina smještena na sjeverozapadnoj strani Brača, nasuprot grada Splita. Udaljen je samo 13km od Splita s kojim ima neprekinutu vezu od osnutka i 7km od Supetra, administrativnog centra otoka, stoga se u Sutivan lako stiže biciklom, taksijem ili javnim prijevozom. Sutivan je divno, šarmantno mjesto koje poziva posjetitelje da istraže sva njegova skrivena blaga. Nema buke, gužve ni glasnog prometa koji bi gostima pokvario doživljaj autentičnih boja i mirisa dalmatinske kuhinje i idiličnog lokalnog života. Sutivan uživa u mediteranskoj klimi s blagim zimama i vrućim ljetim. Sutivan je savršena destinacija za turiste koji vole aktivno provoditi svoj odmor, istraživajući okruženje i uživajući u prirodi dok se bave sportom, biciklizmom ili jednostavno šetnjom po prekrasnoj rivi promatrajući zalaske sunca i naše kristalno čisto more. Sutivan je postao i prava biciklistička destinacija. Počevši od organiziranja festivala ekstremnih sportova do smještaja i okruženja za bicikliste. Uzevši u obzir svoje želje i mogućnosti, biciklisti mogu uživati u tri tipa staza - Maestral, Tramuntana i Levant.
   više
  • prodaja
   ID: 1664-1
   /
   Apartmanska kuća s bazenom, Okrug Donji
   Splitsko-dalmatinska - Trogir
   • Površina: 327,00 m2
   • Cijena: 8.035.437,60 kn
   • Cijena: 1.080.000,00 €
   Prodaje se uređena apartmanska kuća udaljena samo 100 m od mora, predio Okrug Donji, otok Čiovo. Objekt ukupne površine 327 m2 sagrađen je na iznimno lijepoj lokaciji, na zemljištu površine 678 m2 i sastoji se od suterena, prizemlja, prvog kata i potkrovlja. Ukupno se sastoji od sedam zasebnih i namještenih apartmana. U suterenu se nalazi jedan jednosoban apartman, dok se na etaži prizemlja i prvog kata nalaze po dva dvosobna apartmana, svaki sa smještajnim kapacitetom za pet osoba. U potkrovlju se nalaze dva manja jednosobna apartmana. Okućnica je potpuno uređena vanjskim sadržajima (roštilj, ležaljke i grijani bazen veličine 32 m2). S terasa se pruža prekrasan pogled na more. Objekt raspolaže sa sedam parkirnih mjesta, potpuno je klimatiziran, opremljen i namješten. Nalazi se u neposrednoj blizini uređene plaže i svih sadržaja. Čiovo je otok smješten u srednjoj Dalmaciji, povezan s gradom Trogirom pokretnim mostom, a administrativno podijeljen između Splita, Trogira i Okruga. Na ukupnoj površini otoka od 28,8 km2, smjestilo se nekoliko naselja: Okrug Donji, Okrug Gornji, Arbanija, Slatine, Žedno, Čiovo. Otok je poznat po svojoj sredozemnoj klimi, bogatoj vegetaciji, arhipelagu malih slikovitih otočića, zaljevima i plažama. Kako je Čiovo svojevrstan produžetak grada Trogira nudi pregršt mogućnosti za odmor, rekreaciju i kupanje te mnogobrojne povijesne spomenike. Mediteranska vegetacija, arhipelag sa malim slikovitim otočićima, blaga klima i predivne plaže u skrovitim zaljevima čine vaš odmor nezaboravnim. Smješten u srcu Dalmacije, Čiovo je idealno polazište za istraživanje naslijeđa i ljepote Dalmacije.
   više
  • prodaja
   ID: 1663-1
   /
   Dvosoban apartman u izgradnji, Bol
   Splitsko-dalmatinska - Bol
   • Površina: 75,00 m2
   • Cijena: 1.116.033,00 kn
   • Cijena: 150.000,00 €
   Posredujemo u prodaji dvosobnog apartmana koji je u fazi izgradnje na iznimno atraktivnoj lokaciji, oko 240 m udaljen od mora. Apartman je smješten u manjoj stambenoj zgradi, položen na prvom katu stambene površine oko 62 m2 s pripadajućom terasom od oko 13 m2. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i otvorenog prostora koji povezuje kuhinju s blagovaonicom i dnevni boravak u jednu harmoničnu i funkcionalnu cjelinu. Apartmanu pripada i parkirno mjesto. Ovaj apartman i plažu dijeli tek nekoliko minuta laganog hoda. Također svi sadržaji poput restorana, kafića, trgovine nalaze se u blizini. Bol je najstarije obalno naselje na otoku Braču. Nalazi se u okruženju južnog pejsaža, u podnožju Vidove Gore, najvišeg planinskog vrha na otocima u Jadranskom moru (778m). Bol je mjesto koje je raslo s vremenom kao i luka. Kao i na cijelom otoku, najbitnija gospodarska grana je turizam. Danas je jedna od najpopularnijih destinacija u Hrvatskoj, sa širokom ponudom hotela i apartmana. U Bolu se nalaze mnoge prekrasne plaže. Zapadno od Bola se nalazi plaža Zlatni Rat, jedna od najpopularnijih na Jadranu. Zlatni Rat je prekrasno uređena plaža koja nudi idealne uvjete za bavljenje vodenim sportovima poput surfanja i jedrenja. Na plaži se nalazi ronilački i surferski centar gdje se može iznajmiti i sva potrebna oprema. U okruženju borova nalaze se mnogi restorani gdje se možete skloniti od vrućine i gdje se vaša djeca mogu zabavljati na igralištu. Zlatni Rat nudi izniman noćni život za mlađu populaciju. Tijekom ljeta, na plaži se nalaze spasioci koji paze na vašu sigurnost. U blizini se nalazi parking, a do plaže se može stići turističkim brodom ili vlakom koji kreću iz Bola svakih pola sata. U Bol se može stići lokalnim autobusima i taksijima koji kreću iz Supetra nakon dolaska svakog trajekta. Ljeti se održavaju i katamaranske linije koje spajaju Split s Bolom i Hvarom.
   više